Trapotti'ni Fildişi Sahili'ne Doğru - Son Dakika
Spor

Trapotti'ni Fildişi Sahili'ne Doğru

Trapotti\'ni Fildişi Sahili\'ne Doğru

Yazın Brezilya’da düzenlenecek olan Dünya Kupası’nda mücadele edecek olan Fildişi Sahili Milli Takımı’nın başında ünlü İtalyan teknik adam Giovanni Trapattoni’nin olacağı iddia edildi.

09.02.2014 20:50
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

12 Haziran-13 Temmuz tarihleri arasında Brezilya'da oynanacak olan Dünya Kupası'nda mücadele etmek için İrlanda'yla elemelerde yer alan fakat başarısızlığı sonrasında 2013'ün sonlarında İrlanda Futbol Federasyonu'yla karşılıklı olarak anlaşan ve görevinden ayrılan Giovanni Trapattoni, turnuvada farklı bir takımın başında yer alabilir.

İtalya'nın önde gelen spor gazetelerinden Tuttosport'un haberine göre şu anda Sabri Lamouchi'yle çalışan Fildişi Sahili Futbol Federasyonu Fransız teknik adamın yerine Dünya Kupası'nda takımın başında olması için Giovanni Trapattoni'ye teknik direktörlük teklifi yaptı.

Özellikle Didier Drogba ve Gervinho gibi oyuncularla çalışma şansının ilgi çekici gelmesiyle birlikte deneyimli İtalyan'ın da teklife sıcak yaklaştığı belirtiliyor.

Fildişi Sahili Futbol Federasyonu, buna benzer enteresan hamleleri daha önce de yapmıştı. Özellikle 2010 Dünya Kupası öncesinde Sven Goran Eriksson'la çalışmak için Vahid Halilhodzic'i kovan federasyonun Trapattoni'yle birlikte 4 yıl sonra aynı yolu tercih etmesi ilginç bir tekrarı da beraberinde getirebilir.

Daha önce hemen hemen İtalya'nın tüm büyüklerinde, Bayern Münih'te ve İtalya Milli Takımı'nda görev yapan Giovanni Trapattoni, hocalık kariyeri boyunca 9 Serie A, 8 Avrupa Kupası ve bir de Bundesliga şampiyonluğu kazanmıştı.

Kaynak: TotemSpor.Com

Son Dakika Spor Trapotti'ni Fildişi Sahili'ne Doğru - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Kütahya Hava Er Eğitim Tugayı'nda Sözleşmeli Erler Yemin Etti
    19:40 Kütahya Hava Er Eğitim Tugayı'nda Sözleşmeli Erler Yemin Etti

    Kütahya Hava Er Eğitim Tugay Komutanlığı'nda temel eğitimlerini tamamlayan 289 sözleşmeli er için yemin töreni düzenlendi. Tugay Komutanı Tuğgeneral Mustafa Baş, törende yaptığı konuşmada Türk Silahlı Kuvvetleri'nin Türk milletinin hizmetinde olduğunu vurguladı. Ant içme törenlerinin milli birlik ve beraberliği güçlendirdiğini belirten Baş, sözleşmeli erlerin yemin etmesiyle tören sona erdi.

  • Türkiye Minikler Karate Şampiyonası Gaziantep'te Başladı
    19:35 Türkiye Minikler Karate Şampiyonası Gaziantep'te Başladı

    Türkiye Minikler Karate Şampiyonası, Şahinbey Belediyesi'nin ev sahipliğinde Gaziantep'te başladı. Şampiyonaya 1500 sporcu, sporcu ailesi, antrenör ve hakemler katıldı.

  • Mihalıççık Belediyesi 2023-24 Hentbol Sezonu Erkekler 1. Ligi Şampiyonu
    19:05 Mihalıççık Belediyesi 2023-24 Hentbol Sezonu Erkekler 1. Ligi Şampiyonu

    2023-24 Hentbol Sezonu Erkekler 1. Ligi Dörtlü Final maçları sonucunda Mihalıççık Belediyesi şampiyon oldu ve Süper Lig'e yükselmeye hak kazandı.

  • Sevil Becan, Fenerbahçe Yüksek Divan Kurulu Başkanlığına aday
    18:49 Sevil Becan, Fenerbahçe Yüksek Divan Kurulu Başkanlığına aday

    Eski kulüp yöneticisi Sevil Becan, Fenerbahçe Yüksek Divan Kurulu Başkanlığına aday olduğunu açıkladı. Becan, Fenerbahçe'nin değerlerinin her zaman birlik ve beraberliği ön planda tuttuğunu vurgulayarak, kamplaşma ve karşıtlıkların sona ermesi gerektiğini belirtti. Ayrıca, Fenerbahçe Yüksek Divan Kurulunun reforma ihtiyaç duyduğunu ve daha farklı bir yönetim anlayışına ihtiyaç olduğunu ifade etti.

  • Adana'da 12. Uluslararası Portakal Çiçeği Karnavalı Başladı
    18:29 Adana'da 12. Uluslararası Portakal Çiçeği Karnavalı Başladı

    Adana'da düzenlenen 12. Uluslararası Portakal Çiçeği Karnavalı kapsamında, ziyaretçiler el işi ürünlerin yer aldığı stantları gezdi, spor etkinliklerine katıldı ve yöresel yemeklerin tadını çıkardı. Karnaval, 21 Nisan'a kadar devam edecek.


Advertisement