Beşiktaş-Slovan Bratislava maçında tribünler boş kaldı! - Son Dakika
Spor

Beşiktaş-Slovan Bratislava maçında tribünler boş kaldı!

Beşiktaş-Slovan Bratislava maçında tribünler boş kaldı!

Beşiktaş'ın UEFA Avrupa Ligi'nde Slovan Bratislava'yı konuk ettiği mücadelede tribünler boş kaldı. Siyah-beyazlıların üst tura çıkma şansı kalmaması, tribünlere de yansıdı.

28.11.2019 21:06  Güncelleme: 21:26
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Beşiktaş'ın UEFA Avrupa Ligi'nde Slovan Bratislava ile karşı karşıya geldiği mücadelede tribünlerin de büyük bölümü boş kaldı. Siyah-beyazlıların grupta oynadığı ilk 4 maçta puan alamaması sonrasında üst tura çıkma şansını kaybetmesi, taraftarların maça gelmemesinde büyük etken olurken, aynı zamanda karşılaşmanın hafta içi oynanması ve havanın da soğukluğu, tribünleri doldurmadı.

Beşiktaş-Slovan Bratislava maçında tribünler boş kaldı!

SLOVAKYA'DAN 50 TARAFTAR GELDİ

Slovan Bratislava'yı desteklemek için Slovakya'dan gelen taraftar sayısı da dikkat çekti. Yaklaşık 50 Slovak taraftar deplasman tribünündeki yerini alırken, 2 bin kişilik tribünün büyük kısmının boş kalması da dikkatlerden kaçmadı. Gruptan çıkma şansı oldukça çok düşük olan Slovak ekibinin taraftarları, karşılaşmayı oturarak takip etti.

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Beşiktaş-Slovan Bratislava maçında tribünler boş kaldı! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (4)

  • Bjk1903: Klüp bazında yok oluş maalesef 1 0 Yanıtla
  • eser: ülkede futbolun hali bu,sadece beşiktaş değil bütün takımlar için böyle,oyun yok disiplin yok istikrar yok,hakeminden federasyonuna kadar pisliğe bulaşmış,yakında stadlarda adam göremiyeceksiniz,geçen gs bruge maçını izlediğim kahve ye gittim,içerde 5 kişi vardı,adam iade edicem para kazanmıyor diyo,kime satacaksınız bakalım bu boktan oyunlarınızı 1 0 Yanıtla
  • Bir taraftar: Bütün takımlarımızın hali ortada yazık üzülüyoruz, takımlarımız kaybedince çoğu rum kökenli olan fenerrum taraftarları acayip seviniyor,gerçi onların halide ortada gazoz kupasında temsil ediyorlar.. 0 1 Yanıtla
  • Avcı : Hooşştttt..... 0 0 Yanıtla

Advertisement