Tribünleri Final Maçı İçin Değil, Mezuniyet Töreni İçin Doldurdular - Son Dakika
Yerel

Tribünleri Final Maçı İçin Değil, Mezuniyet Töreni İçin Doldurdular

Tribünleri Final Maçı İçin Değil, Mezuniyet Töreni İçin Doldurdular

Basketbolda final maçlarına ve dünya kupasına ev sahipliği yapmış olan 7 bin 200 kişi kapasiteli Kadir Has Kongre ve Spor Merkezi’nin tribünleri Mühendislik Fakültesinden mezun olan bin 450 öğrencinin yakınları tarafından hınca hınç dolduruldu.

15.06.2017 14:39
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Basketbolda final maçlarına ve dünya kupasına ev sahipliği yapmış olan 7 bin 200 kişi kapasiteli Kadir Has Kongre ve Spor Merkezi'nin tribünleri Mühendislik Fakültesinden mezun olan bin 450 öğrencinin yakınları tarafından hınca hınç dolduruldu.

ERÜ Mühendislik Fakültesi'nde mezuniyet heyecanı yaşandı. 14 lisans programından mezun olan bin 450 kişi kep atarak, mezuniyetlerini kutladı. Kadir Has Kongre ve Spor Merkezi'nde düzenlenen mezuniyet töreni, ERÜ Rektörü Prof. Dr. Muhammet Güven'in konuşması ile başladı. Öğrencilere nasihatlerde bulunan Rektör Güven, öğrencilerin ailelerine teşekkür etti. Törende, bölümleri başarılı ile bitiren öğrencilere ayrıca plaket ve madalya verildi.

"7 bin 200 kişilik salon hınca hınç doldu"

Öte yandan, mezuniyet töreni yoğunluk nedeniyle Kayseri Büyükşehir Belediyesi tarafından 2008 yılında yaptırılan Kadir Has Kongre ve Spor Merkezi'nde yapıldı. 7 bin 200 insan kapasitesi olan merkezde, oturacak yer kaldı. Çocuklarını mezuniyet törenlerinde yalnız bırakmak istemeyen aileler de, heyecanlı anlar yaşadı. - KAYSERİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Tribünleri Final Maçı İçin Değil, Mezuniyet Töreni İçin Doldurdular - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement