TRT 1 Gündüz Kuşağı, Haftaya Hareketli Bir Başlangıç Yapıyor! - Son Dakika
Güncel

TRT 1 Gündüz Kuşağı, Haftaya Hareketli Bir Başlangıç Yapıyor!

"Bir Yastıkta Kocayalım", anne-kız ilişkileri üzerinden geleneksel Türk kültürünün yeni nesillere aktarılmasına katkı sağlayan 'Ana Kuzusu' ve günlük dizi 'Adını Sen Koy' izleyici ile buluşacak.

25.02.2017 10:21
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Çocuk Hastalıklarına Dair Merak Edilen Soruların Cevapları İyi Fikir'de!

27 Şubat 2017 Pazartesi günü ekrana gelecek olan 'İyi Fikir' programında, Çocuk Hastalıkları Uzmanı Dr. Murat Palabıyık çocuk hastalıkları ve tedavilerinden bahsedecek. Ekolojik Yaşan Uzmanı Erkan Şamcı, doğal çamaşır deterjanı yapımını anlatacak. Şef Danilo Zanna da birbirinden lezzetli sağlıklı yemek tarifleri ile programa tat katacak. İyi Fikir 20 Şubat Pazartesi günü saat 09.15'de TRT 1 ekranında olacak.

Ece Erken ve Dr. Halit Yerebakan'ın sunduğu 'İyi Fikir' hafta içi her gün saat 09.15'de özel konuları ve konuklarıyla modadan sağlığa, spordan, dengeli beslenmeye ve manevi konulara tüm iyi fikirleri TRT 1 ekranına taşımaya devam ediyor.

Evlilikte yapılan Hatalar Bir Yastıkta Kocayalım'da!

27 Şubat 2017 Pazartesi günü ekrana gelecek olan 'Bir Yastıkta Kocayalım' programında, bu haftaki çiftin en büyük konusu Cevdet'in annesi Safiye Hanım'ın oğlu ve geliniyle aynı evde yaşaması. Cevdet'in eşi Nurten, eşi evde olmadığında kayınvalidesine pek de sıcak davranmıyor ve kayınvalidesi bu sebeple biraz hırpalanıyor. Cevdet, evliliği iyi gitmeyen kardeşi Kereme akıl verip harekete geçmesini isterken, kendisi huysuz bir müşteriye karşı pek düzgün bir davranışta bulunamıyor. Akşam Kerem ve Cevdet'in annesi Safiye Hanım'ın tansiyonu düşünce parlak ailesinde panik havası esiyor.

Hafta içi her gün saat 13.00'de TRT 1 ekranında izleyici ile buluşan "Bir Yastıkta Kocayalım" Aile Danışmanı Doktor Zafer Akıncı'nın yönlendirme ve ipuçlarıyla eşler arasındaki iletişim problemleri, ailelerin evliliklere müdahalesi, mutluluğun formüllerini gibi konuları ekrana getiriyor.

Ana Kuzusu'nda İkinci Sezon Heyecanı Devam Ediyor!

Ana Kuzusu'nun 27 Şubat 2017 Pazartesi günü yayınlanacak ikinci haftanın ilk gününde Meltem Karadağı, doğal temizlik ürünleri kullanarak gelinlik duvağındaki lekeyi çıkaracak. Yeni yarışmacı Gülcan Pişkin'in Ana Kuzusu'nda ilk görevi kartondan oyuncak araba yapmak olacak. Buket Uçar, mutfak görevinde Kayseri mantısı yaparken, Zeynep Kızıltan doğal temizlik ürünleri kullanarak makyaj masasını temizleyecek.

Yeliz Güler'in sunuculuğunu üstlendiği 'Ana Kuzusu' hafta içi her gün 15.00'den itibaren TRT 1 ekranlarında izleyici ile buluşuyor. 4 kızın anneleriyle birlikte yarıştığı Ana Kuzusu'nda, büyük ödül 1000 altına giden yolda kıyasıya mücadele devam edecek. Rakiplerinin annesinden altınları almaya çalışan yarışmacı kızları bu hafta da zorlu görevler bekleyecek.

'Adını Sen Koy' Dizisi'nin 116. Bölümünde Neler Olacak?

'Adını Sen Koy' 27 Şubat 2017 Pazartesi günü saat 17.05'de 116. bölümü ile ekrana gelecek. Yener'den iki ayrı haber Ömer ve Zehra'nın hayatının gündemi olur. Ömer, Yener'in intihar ettiğini öğrenir. Zehra ise Yener'den gelen mektupla Sevim'in gitmesine Ömer'in sebep olmadığını öğrenir. Ömer'e karşı haksızlık ettiğini anlayınca Ömer'e karşı kendini mahcup hisseder. Zehra tüm bunları Leyla ile dertleşip konuşurken Ömer duyar. Ömer, Zehra'nın Yener ile görüştüğünü düşünmeye başlar. İkili arasında ki bu büyük yanlışlık gerginliği arttıracaktır. Zehra Ömer'e karşı duyduğu mahcubiyeti nasıl dile getireceğini düşünürken Ömer, Zehra'ya karşı şüphe içinde kalır. Yener'in Zehra ile annesi hakkında görüşmek istemesiyle bu yanlış anlaşılma daha büyük bir krize sebep olacaktır. Mehtap'ın kuracağı bir tuzak ile Ömer'in şüpheleri artacaktır. Peki, Ömer'in şüphelerinde haklı çıkacak mıdır?

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel TRT 1 Gündüz Kuşağı, Haftaya Hareketli Bir Başlangıç Yapıyor! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Tokat ve Yozgat'ta Deprem Sonrası Hasar Tespitleri Yapıldı
    03:18 Tokat ve Yozgat'ta Deprem Sonrası Hasar Tespitleri Yapıldı

    İçişleri Bakan Yardımcısı Münir Karaloğlu, Tokat ve Yozgat illerinde meydana gelen deprem sonrası yapılan hasar tespitlerini açıkladı. Tokat'ta 3 ilçe, 30 köyde, 191 konutta, 84 ahırda, 7 camide ve bir fırında hasar tespit edilirken, Yozgat'ta ise bir ilçe, 7 köyde 94 konutta, 4 camide ve 3 ahırda ön hasar tespitleri yapıldı. Karaloğlu, vatandaşlara evlerini kullanmamaları konusunda uyarıda bulunarak, misafir etme imkanlarının olduğunu belirtti.

  • Xiaomi 12 Serisi Android 15 Güncellemesi Alacak Mı?
    03:09 Xiaomi 12 Serisi Android 15 Güncellemesi Alacak Mı?

    Geçen sene Android 14'ü yayınlayan Google, bu yıl ise Android 15 işletim sistemini kullanıma sunacak. Xiaomi 12 serisi (Xiaomi 12, Xiaomi 12 Pro, Xiaomi 12 Lite, Xiaomi 12S, Xiaomi 12S Pro, Xiaomi 12S Ultra, Xiaomi 12X) Android 15 güncellemesi alacak mı? İşte tüm bildiklerimiz...

  • Bolu'da eşi tarafından bıçaklanan kadın ve babası hayatını kaybetti
    03:03 Bolu'da eşi tarafından bıçaklanan kadın ve babası hayatını kaybetti

    Bolu'da Sağlık Mahallesi'nde bir apartmanda meydana gelen olayda, ev sahibi Turgut D. ve kızı Meltem Z. bıçaklanarak yaralandı. Turgut D. olay yerinde hayatını kaybederken, Meltem Z. ise hastanede yapılan müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Şüpheli Serkan Z. ise polis tarafından yakalandı.

  • Bolu'da damat, eşi ve kayınpederini bıçaklayarak öldürdü
    02:54 Bolu'da damat, eşi ve kayınpederini bıçaklayarak öldürdü

    Bolu'nun Sağlık Mahallesi'nde ailenin damadı, tartıştığı eşi ve 65 yaşındaki kayınpederini bıçaklayarak öldürdü. Olay yerinden kaçan şahıs yakalanarak gözaltına alındı. Damat, polis ekiplerinin takibi neticesinde kısa süre içerisinde yakalanarak gözaltına alındı.

  • Ankara'da Alkollü Sürücüden Trafik Kazası: 3 Kişi Yaralandı
    02:30 Ankara'da Alkollü Sürücüden Trafik Kazası: 3 Kişi Yaralandı

    Ankara'nın Sincan ilçesinde alkollü bir sürücü, trafik ışıklarında bekleyen araçlara arkadan çarptı. 3 aracın karıştığı kazada 3 kişi yaralandı. Olayın ardından kaza ile ilgili inceleme başlatıldı.

  • Uşak'ta Minibüs ile Hafif Ticari Araç Çarpıştı: Karı Koca Yaralandı
    02:26 Uşak'ta Minibüs ile Hafif Ticari Araç Çarpıştı: Karı Koca Yaralandı

    Uşak'ın Fatih Mahallesi'nde meydana gelen kazada, minibüs ile hafif ticari araç çarpıştı. Kazada karı koca yaralandı ve hastaneye kaldırıldı. Yaralıların durumu iyi olduğu belirtilirken, polis ekipleri kazayla ilgili soruşturma başlattı.


Advertisement