TRT 1 Gündüz Kuşağı, Haftaya Hareketli Bir Başlangıç Yapıyor! - Son Dakika
Güncel

TRT 1 Gündüz Kuşağı, Haftaya Hareketli Bir Başlangıç Yapıyor!

"Bir Yastıkta Kocayalım", anne-kız ilişkileri üzerinden geleneksel Türk kültürünün yeni nesillere aktarılmasına katkı sağlayan 'Ana Kuzusu' ve günlük dizi 'Adını Sen Koy' izleyici ile buluşacak.

25.03.2017 10:22
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Sağlıklı Beslenme İyi Fikir'de!

27 Mart 2017 Pazartesi günü ekrana gelecek olan 'İyi Fikir' programında, Kulak Burun Boğaz Uzmanı Prof Dr. Ali Özdek kulak burun boğaz hastalıklarından bahsedecek. Şef Danilo Zanna da birbirinden lezzetli sağlıklı yemek tarifleri ile programa tat katacak. İyi Fikir 27 Mart Pazartesi günü saat 09.15'de TRT 1 ekranında olacak.

Ece Erken ve Dr. Halit Yerebakan'ın sunduğu 'İyi Fikir' hafta içi her gün saat 09.15'de özel konuları ve konuklarıyla modadan sağlığa, spordan, dengeli beslenmeye ve manevi konulara tüm iyi fikirleri TRT 1 ekranına taşımaya devam ediyor.

Atılmaya Yüz Tutmuş Eşyalar, El Emeği Ustası Hanımların Elinde Hayat Buluyor!
27 Mart 2017 Pazartesi günü ekrana gelecek olan El emeği programı, Çatalca Çakıl köyünde yaşayan Serpil Korkmaz'ın evine konuk oluyor. Pazarcılıkla uğraşan ve en büyük hayali ailesi ile bir yemek masası etrafında yemek yemek olan Serpil Hanım'ın hayalleri gerçeğe dönüşecek mi? El emeği ekibi eski eşyaları nelere dönüştürecek?

Bundan böyle hafta içi her gün saat 11.30'da ekrana gelecek olan 'El Emeği'nde işin uzmanı İç Mimar Selin Yantur ve El Emeği Ustası Hanımlar atılmaya yüz tutmuş eşyalara yeniden hayat verecek, evleri onaracak, eski eşyaları yeniden değerlendirerek evleri baştan aşağı yenileyecek.

Evlilikte yapılan Hatalar Bir Yastıkta Kocayalım'da!

27 Mart 2017 Pazartesi günü ekrana gelecek olan 'Bir Yastıkta Kocayalım' programında, yeni hafta konuğu Meltem ve Hasan Gündoğan çifti oluyor. Hasan'ın ailesinin apartmanında yaşayan çift birçok sorunla karşı karşıya kalıyor. İlk günün sabahı Meltem'in Hasan'ın ablası Ayfer'in kendisine karşı artan eleştirileri ile başlıyor. Ayfer ile ilişkisinde sorunlar olan Meltem, yaşananlar karşısında neler yaşacak? Meltem ve Hasan'ın evine kendi anahtarı ile istediği zaman girip çıkabilen Ayfer, babası Necdet'i kontrole geldiğini söylese de asıl geliş amacı nedir?

Hafta içi her gün saat 13.00'de TRT 1 ekranında izleyici ile buluşan "Bir Yastıkta Kocayalım" Aile Danışmanı Doktor Zafer Akıncı'nın yönlendirme ve ipuçlarıyla eşler arasındaki iletişim problemleri, ailelerin evliliklere müdahalesi, mutluluğun formüllerini gibi konuları ekrana getiriyor.

Ana Kuzusu'nda İkinci Sezon Heyecanı Devam Ediyor!

Ana Kuzusu'nun geçen hafta sonu yapılan eleme finalinde, Aygün Tuncer ve annesi Aysu Tuncer, elendiler ve yarışmaya veda ettiler. Elenen Aygün Tuncer ve Aysu Tuncer'in yerine Özge Topcuoğlu ve annesi Lütfiye Topcuoğlu Ana Kuzusu'nun yeni yarışmacıları oldu.

Yarışmaya ilk haftasında katılan Zeynep Kızıltan ve Buket Uçak'ın yanı sıra yarışmaya dördüncü hafta katılan Kader Sarı, 6. Haftada yarışmacı olarak ekrana gelecek diğer isimler olacak.

Ana Kuzusu'nun 27 Mart Pazartesi günü yayınlanacak 91. bölümünde yarışmacı kızlar, yapacakları görevlerde rakiplerinin annelerinden en çok altını almak için mücadele edecek. Yeni yarışmacı Özge Topcuoğlu, Ana Kuzusu'nda ilk görevinde kış meyveleriyle yaz için konserve hazırlayacak. Kader Sarı, mutfak görevinde Karadeniz usulü pide yapacak. Zeynep Kızıltan, eskide kalan hallaçlar gibi sopayla yün yorgan çırpacak. Buket Uçak ise bez bebek yapacak, bu sırada anneler de oyuncaklarla ilgili çocukluk anılarını anlatacak.

Yeliz Güler'in sunuculuğunu üstlendiği 'Ana Kuzusu' hafta içi her gün 15.00'den itibaren TRT 1 ekranlarında izleyici ile buluşuyor. 4 kızın anneleriyle birlikte yarıştığı Ana Kuzusu'nda, büyük ödül 1000 altına giden yolda kıyasıya mücadele devam edecek. Rakiplerinin annesinden altınları almaya çalışan yarışmacı kızları bu hafta da zorlu görevler bekleyecek.

'Adını Sen Koy' Dizisi'nin 136. Bölümünde Neler Olacak?

'Adını Sen Koy' 27 Mart 2017 Pazartesi günü saat 17.05'de 136. bölümü ile ekrana gelecek. Mehtap'ın kurduğu tuzağa düşen Ömer, Zehra'nın kalbini fazlasıyla kırar. Zehra, uğradığı hakaret yüzünden Ömer'le neredeyse tamamen yol ayrımına gelir. Ömer'in söyledikleri Zehra için bardağı taşıran son damlalardır. Kıskançlığı yüzünden tuzağı görmeyen Ömer, gururu kırılan Zehra tam da Mehtap'ın oyununa gelmek üzeredirler Mehtap planının istediği gibi işlediğini görünce intikamını aldığını düşünerek keyiflenir ama onu da planda olmayan olaylar beklemektedir.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel TRT 1 Gündüz Kuşağı, Haftaya Hareketli Bir Başlangıç Yapıyor! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement