TRT 1 Gündüz Kuşağı Yine Çok Renkli! - Son Dakika
Güncel

TRT 1 Gündüz Kuşağı Yine Çok Renkli!

"Bir Yastıkta Kocayalım", anne-kız ilişkileri üzerinden geleneksel Türk kültürünün yeni nesillere aktarılmasına katkı sağlayan 'Ana Kuzusu' ve günlük dizi 'Adını Sen Koy' izleyici ile buluşacak.

16.05.2017 11:39
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Hukuki Konular İyi Fikir'de!

17 Mayıs Çarşamba günü ekrana gelecek olan 'İyi Fikir' programında, Avukat Afet Gülen Büberci hukuki konularda merak edilen soruları cevaplayacak. Eğitimci- yazar Alişan Kapaklıkaya aile ve toplum ilişkilerinden bahsedecek. İyi Fikir 17 Mayıs Çarşamba günü saat 09.15'de TRT 1 ekranında olacak.

Ece Erken ve Dr. Halit Yerebakan'ın sunduğu 'İyi Fikir' hafta içi her gün saat 09.15'de özel konuları ve konuklarıyla modadan sağlığa, spordan, dengeli beslenmeye ve manevi konulara tüm iyi fikirleri TRT 1 ekranına taşımaya devam ediyor.

Ana Kuzusu'nda Yarışma Heyecanı!

Ana Kuzusu'nun 17 Mayıs Çarşamba günü yayınlanacak 128. bölümünde Fatma Nur Konyar, mutfak görevinde muhacir pidesi yapacak. Büşra Aslı Gök, doğal ürünler kullanarak seyahat bavulunu temizleyecek. Kader Sarı, el işi görevinde eskimiş kazaktan bere yapacak. Büşra Ayar ise püf noktası görevinde giysiye yapışmış sakız lekesini çıkarmaya çalışacak.

Kızların yaptıkları görevler, gün sonunda anneler tarafından değerlendirilecek. Anneler, kendilerine verilen 4 altını başarılı buldukları kızlara ödül olarak verecek.

Yeliz Güler'in sunuculuğunu üstlendiği 'Ana Kuzusu' hafta içi her gün 11.15'den itibaren TRT 1 ekranlarında izleyici ile buluşuyor. 4 kızın anneleriyle birlikte yarıştığı Ana Kuzusu'nda, büyük ödül 1000 altına giden yolda kıyasıya mücadele devam edecek. Rakiplerinin annesinden altınları almaya çalışan yarışmacı kızları bu hafta da zorlu görevler bekleyecek.

Evlilikte yapılan Hatalar Bir Yastıkta Kocayalım'da!

17 Mayıs 2017 Çarşamba günü ekrana gelecek olan 'Bir Yastıkta Kocayalım' programında, Arzu tedavinin çok riskli olduğunu Vedat'tan saklamıştır. Klinikte operasyon gerçekleşmiş herşey yolunda görünmektedir. Çiftimiz için bir umut doğmuştur. Ancak akşama doğru birşeylerin iyi gitmediği anlaşılır, Arzu fenalaşır ve çiftimiz soluğu hastanede alır: bir daha asla çocuk sahibi olamayacaklardır!

Hafta içi her gün saat 15.00'da TRT 1 ekranında izleyici ile buluşan "Bir Yastıkta Kocayalım" Aile Danışmanı Psikoterapist Doktor Mehmet Tekneci'nin yönlendirme ve ipuçlarıyla eşler arasındaki iletişim problemleri, ailelerin evliliklere müdahalesi, mutluluğun formüllerini gibi konuları ekrana getiriyor.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel TRT 1 Gündüz Kuşağı Yine Çok Renkli! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement