TRT 1 Gündüz Kuşağı Yine Dopdolu! - Son Dakika
Güncel

TRT 1 Gündüz Kuşağı Yine Dopdolu!

TRT 1 Gündüz Kuşağı Yine Dopdolu!

10 Mayıs Çarşamba günü Ece Erken'in sunduğu "İyi Fikir", evliliklerdeki sorunlara ve yapılan hatalara ışık tutan "Bir Yastıkta Kocayalım", anne-kız ilişkileri üzerinden geleneksel Türk kültürünün yeni nesillere aktarılmasına katkı sağlayan 'Ana Kuzusu' ve günlük dizi 'Adını Sen Koy' izleyici ile buluşacak.

09.05.2017 10:40  Güncelleme: 10:41
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Hukuksal Konular İyi Fikir'de!

10 Mayıs 2017 Çarşamba günü ekrana gelecek olan 'İyi Fikir' programında, Avukat Afet Gülen Büberci, hukuksal konularda merak edilen soruları cevaplayacak. İletişim Psikoloğu Doğan Cüceloğlu, mutlu aile ilişkilerinden bahsedecek. Ayrıca Pide ustası Tolga Kuru ve Serkan Kuru birbirinden lezzetli pide tarifleri ile ekranda olacak. İyi Fikir 10 Mayıs Çarşamba günü saat 09.15'de TRT 1 ekranında olacak.

Ece Erken ve Dr. Halit Yerebakan'ın sunduğu 'İyi Fikir' hafta içi her gün saat 09.15'de özel konuları ve konuklarıyla modadan sağlığa, spordan, dengeli beslenmeye ve manevi konulara tüm iyi fikirleri TRT 1 ekranına taşımaya devam ediyor.

Ana Kuzusu'nda Yarışma Heyecanı Devam Ediyor!

Ana Kuzusu'nun 10 Mayıs Çarşamba günü yayınlanacak 123. bölümünde Büşra Ayar, püf noktası görevinde seyahat için bavul yerleştirecek. Büşra Aslı Gök, temizlik görevinde bahçedeki çöpleri temizleyecek. Kader Sarı, el işi görevinde eski çoraplardan lavanta kesesi yapacak. Fatma Nur Konyar ise mutfak görevinde tas kebabı yapacak. Kızların yaptıkları görevler, gün sonunda anneler tarafından değerlendirilecek. Anneler, kendilerine verilen 4 altını başarılı buldukları kızlara ödül olarak verecek.

Yeliz Güler'in sunuculuğunu üstlendiği 'Ana Kuzusu' hafta içi her gün 11.15'den itibaren TRT 1 ekranlarında izleyici ile buluşuyor. 4 kızın anneleriyle birlikte yarıştığı Ana Kuzusu'nda, büyük ödül 1000 altına giden yolda kıyasıya mücadele devam edecek. Rakiplerinin annesinden altınları almaya çalışan yarışmacı kızları bu hafta da zorlu görevler bekleyecek

Evlilikte yapılan Hatalar Bir Yastıkta Kocayalım'da!

10 Mayıs 2017 Çarşamba günü ekrana gelecek olan 'Bir Yastıkta Kocayalım' programında, Esra, Didem'in gönlünü almaya çalışıyordur ancak Didem hala tepkilidir. Esra, yaşadığı pişmanlığı arkadaşı Kader ile paylaşır, ikili bir çözüm yolu bulmaya çalışırlar. Esra, yanına Akın'ı da alarak, Didem'in başvurduğu okulun İstanbul şubesine gitmeye karar verir. Esra'nın amacı yırttığı mektubun bir kopyasını alarak, Didem'in yeniden başvuru şansı yakalamasıdır. Esra ve Akın, okulun şube müdürünü ikna ederler ve zor da olsa mektubun bir kopyasını almayı başarırlar. Esra ve Akın eve dönerek mektubu Didem'e verirler. Didem olanlara çok sevinir.

Annesini affeder. Didem, vize başvurularını yapmak için aynı gün Ankara'ya gideceğini öğrenir. Annesinin bu değişimi, Didem'i şaşırtır. Esra, yaşananların kendi sorumluluğu olduğunu, bu durumu aşacağını söyler. Didem, Esra'yı havaalanına bırakmaya gider, Akın ise soluğu pastanede alır ve içki içmeye başlar. Bu sırada ofise gelen Halim, Akın'ı kandırarak, yüksek bir ödeme almaya çalışır. Esra, zamanında yetişir, Akın çeki yazmasını engeller ve Halim'i dükkândan kovar. Akın'ın ayılması ile Esra ciddi bir konuşma yapar. Akın'ın bağımlılığını kabul etmesini söyler.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel TRT 1 Gündüz Kuşağı Yine Dopdolu! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement