TRT 1'in Yeni Dizi 'Sen De Gitme' - Son Dakika
Magazin

TRT 1'in Yeni Dizi 'Sen De Gitme'

"Sen De Gitme" İddialı Ve Dramatik Senaryosu, Deneyimli Oyuncu Kadrosu İle Pazartesi Günlerinin Vazgeçilmez Alışkanlığı Olacak.

18.02.2011 20:14
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

TRT 1' in yeni ve iddialı yapımlarından Sen De Gitme'nin tanıtımı 17 Şubat 2011 Perşembe günü Bebek Oteli'nde yapılan basın kokteyli ile gerçekleştirildi. Özgür Evren Heptürk tarafından kaleme alınan "Sen De Gitme" dizisini yönetmen Türkan Derya yönetiyor. "Sen De Gitme" dramatik ve gerçekçi senaryosu ile izleyicileri derinden etkileyecek. Dizide, Metropolün karmaşası içerisinde yalnız kalmış birbirinden farklı yaşanmışlıklara sahip insanların hayatlarına tanıklık edeceğiz.

Dizinin ilk bölümü dramatik bir başlangıca sahip sahneleri ile izleyicileri ekran başına kilitleyecek. Sen De Gitme, gerçekçi ve insani yönü ağır basan hikayelerden oluşan vurucu senaryosu ile Pazartesi günlerinin vazgeçilmez alışkanlığı olacak. Şubat ayında izleyicileri ile TRT 1 ekranlarında buluşacak Sen De Gitme dizisinde Sinan Albayrak, Sezin Akbaşoğulları, Alican Yücesoy, Bulut Aras, Serdar Orçin gibi başarılı oyuncular yer alıyor.

Basın toplantısına NTC Medya Yapımcısı Mehmet Yiğit Alp, dizinin yönetmeni Türkan Derya, dizinin senaristi Özgür Evren Heptürk, dizinin başrol oyuncuları Sinan Albayrak, Sezin Akbaşoğulları, Alican Yücesoy, Serdar Orçin, Bulut Aras, Ayşenil Şamlıoğlu ve Didem İnselel katıldı.

Sen De Gitme dizisinin oyuncu kadrosunda; Sinan Albayrak, Sezin Akbaşoğulları, Alican Yücesoy, Serdar Orçin, Meltem Parlak, Eslem Akar, Kemal Uçar, Hande Doğandemir, Didem İnselel, Bulut Köpük, Ayşenil Şamlıoğlu, Şinasi Yurtsever, Müge Akyamaç, Bulut Aras, Zeynep Irgat, Atilla Şendil, Didem Uğurlu yer alıyor.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Magazin TRT 1'in Yeni Dizi 'Sen De Gitme' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement