Tru 2012 İlkbahar Yaz Koleksiyonu - Son Dakika
Kadın

Tru 2012 İlkbahar Yaz Koleksiyonu

Tru 2012 İlkbahar Yaz Koleksiyonu

Tru’nun tasarladığı basic t-shirtlerle bu sezon çok rahat edeceksiniz.

17.04.2012 15:30
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

tru. motto: keep it personal, keep it tru.

Sezonlar geçici, stil kalıcıdır. Bir gardırobun en klasik ve en temel parçası t-shirt, işte tam da bu sebeple kusursuzluğu hak eder. Kusursuz bir t-shirt'ten ne beklersiniz? Kalite, dayanıklılık, mükemmel doku ve kalıp, solmayan renkler, farklı kombinlere olanak sağlayan model seçenekleri, yaka ve kol kesiminde ince işçilik, şık detaylar Zamansız ve modern bir duruş. Ocak 2010'da 'herkes için ideal basic' hedefiyle doğan tru. project, yola basic t-shirt'lerle çıktı; sonrasında atlet, tunik, elbise, etek, tayt, kaşkol ve sweatshirt gibi diğer temel parçalarla koleksiyonunu genişletti. Bugün, "Basics" ve "Fashion Basics" olarak ikiye ayrılan tru. koleksiyonu, kadına ve erkeğe, gündüze ve geceye, şehre ve tatile, yaza ve kışa hitap ediyor. Yoruma açık, kişisel stille farklılaşan, en iddialı parçaya bile hiç zorlanmadan uyum sağlayan tru. ile 'giyinmek' hiç de zor değil.

tru. yeni sezon

Kırmızı ve lacivert breton çizgiler, t-shirtleri kuşatıyor. tru., kült moda akımlarından 'marine'i kendi modern tarzında yorumluyor. Gerçek denizcilerden ilham alan kadın t-shirtlerinde yaka açık, kollar kısa ve kıvrık. Bir diğer model, breton akımının ikonlarına gönderme yapıyor: Brigitte Bardot, Audrey Hepburn ve Jane Birkin'in Cannes günlüklerinden, kayık yaka ve 3/4 kol gibi Fransız detayları ödünç alıyor. Erkek denizciler ise ince yakalı, tek cepli ve kısa kollu t-shirt'leriyle bu havalı akımı denizden şehre taşıyor. çizgilerdeki nüanslar t-shirt'leri kişiye özel ve eşsiz kılıyor. Breton t-shirtler, döküm ve yumuşaklıklarını tru.'nun yeni kumaş karışımı 'pamuk-modal'a borçlu. Sezonun bir diğer sürprizi ise sınırlı sayıda üretilen neon koleksiyonu. T-shirt ve atletlere bulaşan pembe, turuncu ve sarının neon tonları, göz alıcı. Açık bejle bir araya geldiklerinde ise müthiş bir kontrast yaratıyorlar. Neonun en parlak ve canlı tonunu yakalamak için yaratılan 'poly-viskon' karışımı, kumaşta kendinden kırçıllı bir görünüm sağlıyor. Erkek fashion basics koleksiyonu da yeni model ve renklerle genişlemeye devam ediyor: Sırt dikiş ve yan yırtmaç detaylı t-shirt, vazgeçilmez siyah ve beyaz renklerde. Yeni mavi 'Riviera', kesik yaka ve kol bitişleriyle tru.'nun en çok satan erkek t-shirt'üne uyarlanıyor. Fuşya, ada yeşili, pastel sarı, kobalt mavi, mercan rengi, neon mavi, neon turuncu, neon yeşil gibi yaz renklerine bürünen kaşkollar, t-shirt ve elbiseleri hareketlendirmek için ideal aksesuar. Gri-siyah çizgili, düz siyah ve gri kahve maksi elbise de bu sezonun yenilerinden.

tru. klasikleri

Siyah, beyaz, gri melanj, bej, asfalt gri ve lacivert seçenekleriyle tru.'nun imzası haline gelmiş, yumuşacık ve dökümlü, viskon, asimetrik ve oversized t-shirtler, tek cepli atletler, koton basic'ler, rahatlık ve sadeliğe önem veren özgün stiller için tüm sene boyunca websitesi ve mağazalardaki yerini alıyor. Markanın kişisel dokunuşu kaşkollar da 23 farklı renk seçeneği ile tru. klasikleri arasında. Yine erkek tru. severlerin vazgeçemediği basics koleksiyonu, bisiklet yaka, v yaka ve derin v yaka seçenekleriyle 8 farklı renkte, tüm sene boyunca www.truproject.net'te.

Kaynak: Womenist.net

Son Dakika Kadın Tru 2012 İlkbahar Yaz Koleksiyonu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Beylikdüzü Belediyesi Kadınlara Öz Savunma Eğitimi Düzenliyor
    16:18 Beylikdüzü Belediyesi Kadınlara Öz Savunma Eğitimi Düzenliyor

    Beylikdüzü Belediyesi, ilçedeki kadınların mental ve fiziksel olarak güçlenmesine katkı sağlamak amacıyla öz savunma eğitimleri düzenliyor. Üç aylık ücretsiz programda savunma sanatı uzmanlarından temel eğitim alan kadınlar, tacize ve şiddete karşı koyabilme kabiliyeti geliştiriyor.

  • Emma Watson, pahalı bir cinsel tatmin sitesine abone oldu
    11:18 Emma Watson, pahalı bir cinsel tatmin sitesine abone oldu

    Ünlü oyuncu Emma Watson, kadınların cinsel hayatıyla ilgili içerikler üreten bir abonelik tabanlı web sitesine üye oldu. Abonelik ücretinin 1500 TL'den başladığı sitenin değerli olduğunu belirten oyuncu, uzun süre devam etmesini diledi.

  • Ünlü femomen Dilan Polat'ın kurduğu vakıf faaliyet göstermediği gerekçesiyle fesh edildi
    01:09 Ünlü femomen Dilan Polat'ın kurduğu vakıf faaliyet göstermediği gerekçesiyle fesh edildi

    Suç gelirlerinin aklanmasının önlenmesi, vergi usul kanunu ve bahis kanunlarına muhalefet suçlarından cezaevinde bulunan Dilan Polat'ın kurduğu Dilan Polat Kadın ve Çocuklara Eğitim ve Destek Vakfı, 1.5 yıllık süreç içerisinde faaliyet göstermediği gerekçesiyle fesh edildi. Vakıf, eğitim projeleri, seminerler, atölyeler ve rehberlik programları gibi faaliyetleri gerçekleştirmediği ortaya çıktı. Yönetiminde eşi Engin Polat da bulunan vakfa Engin Polat 1 milyon TL bağış yapmıştı.

  • Kırşehir Belediyesi Kadın Emek Pazarı'nda Ücretsiz Dükkan Tahsisi Başvuruları Başladı
    09:25 Kırşehir Belediyesi Kadın Emek Pazarı'nda Ücretsiz Dükkan Tahsisi Başvuruları Başladı

    Kırşehir Belediyesi Kadın Emek Pazarı'nda ücretsiz dükkan tahsisi için başvurular bugün başladı. Kadınlar, 19 Nisan'a kadar başvurularını yapabilecekler.

  • Edirne'de jandarma ekipleri aile içi şiddetle mücadele ve KADES hakkında bilgilendirme çalışması yaptı
    13 Nis Edirne'de jandarma ekipleri aile içi şiddetle mücadele ve KADES hakkında bilgilendirme çalışması yaptı

    Edirne'de İl Jandarma Komutanlığı Aile İçi Şiddetle Mücadele ve Çocuk Kısım Amirliği ekipleri, KADES'in tanıtılması ve bilgilendirme faaliyetlerine devam ediyor. Enez ilçesinde kurulan halk pazarında aile içi şiddetin önlenmesi konusunda bilgi veren ekipler, KADES'in amaçları ve kullanımını anlatan broşürler de dağıttı. Bilgilendirme çalışmaları devam edecek.

  • Kadından muhtar olmaz' dediler ama o yılmadı Kura çekimi ile muhtarlığı kazanan kadın muhtar hizmet için kolları sıvadı
    13 Nis Kadından muhtar olmaz' dediler ama o yılmadı Kura çekimi ile muhtarlığı kazanan kadın muhtar hizmet için kolları sıvadı

    Malatya'nın Kale ilçesinde yaşayan Hediye Ceylan, 'Kadından muhtar olmaz' uyarılarına rağmen girdiği muhtarlık seçiminde rakibi ile aynı oyda kalınca kura çekimi ile seçimi kazanan taraf oldu. Hizmet için kolları sıvayan Hediye Ceylan, şimdi bir kadın olarak daha iyi hizmet yapmak için çalışacağını söylüyor.

  • Depremzede Kadınlar Konteyner Kentinde Organik Sabun Üretiyor
    13 Nis Depremzede Kadınlar Konteyner Kentinde Organik Sabun Üretiyor

    Hatay'ın İskenderun ilçesindeki konteyner kentte açılan kursta zeytinyağı ve çiçeklerden organik sabun yapmayı öğrenen depremzede kadınlar, üretimle olumsuz etkilerden uzaklaşıyor. Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğü ve IC İbrahim Çeçen Vakfı işbirliğiyle düzenlenen kursta eğitim alan kadınlar, atölyede zeytinyağı ve çiçeklerle fermente edilen sabunlar üretiyor. Ayrıca atık yağları geri dönüştürerek temizlikte kullanılan sabunlar da üreten kadınlar, meslek öğrenip sosyalleşerek afetin olumsuz etkisinden uzaklaşıyor.

  • Zeytinburnu'nda Tehdit ve Hakaret Mesajlarıyla Mücadele Eden Kadına Elektronik Kelepçe Takıldı
    13 Nis Zeytinburnu'nda Tehdit ve Hakaret Mesajlarıyla Mücadele Eden Kadına Elektronik Kelepçe Takıldı

    Zeytinburnu'nda eşini yaralayan ve tehditlerine devam eden Ragıp Canan'a elektronik kelepçe takıldı. Ancak kelepçeyi kıran Canan, tehdit mesajları atmaya devam etti. Mağdur kadın, can güvenliği olmadığını belirterek yardım talep etti.

  • Kuşadası'nda El Emeği Festivali'nde Ramazan Bayramı'nda da yoğun ilgi
    12 Nis Kuşadası'nda El Emeği Festivali'nde Ramazan Bayramı'nda da yoğun ilgi

    Kuşadası Belediyesi tarafından düzenlenen El Emeği Festivali'nde kadınlar tarafından üretilen ürünler, Ramazan Bayramı'nda da büyük ilgi gördü. Festivalde açılan tezgahlarda takıdan ev eşyasına, tekstil ürünlerinden aksesuar ve hediyeliklere kadar birçok ürün satışa sunuldu. Festival, kente tatil için gelenlerin uğrak noktalarından biri oldu.

  • DİTİB Dortmund Kadınlar Kolu, huzurevi sakinlerini ziyaret etti
    12 Nis DİTİB Dortmund Kadınlar Kolu, huzurevi sakinlerini ziyaret etti

    Almanya'nın Dortmund kentinde Diyanet İşleri Türk İslam Birliği (DİTİB) Dortmund Kadınlar Kolu üyeleri, İşçi Refahı Derneği (AWO) Dortmund Huzurevi'ni ziyaret ederek bayramlaştı ve sohbet etti. Huzurevi sakinlerine çiçek dağıtan heyet, mutluluklarını paylaşmanın ve dayanışmanın önemini vurguladı. DİTİB, bu ziyaretleri her yıl tekrarlayacaklarını belirtti.

  • KADEM Bayram Karavanı, Hatay'daki depremzedelere ikramda bulundu
    11 Nis KADEM Bayram Karavanı, Hatay'daki depremzedelere ikramda bulundu

    Kadın ve Demokrasi Vakfı (KADEM) tarafından hayata geçirilen 'Bayram Karavanı', Hatay'daki depremzedelere çay, kahve ve çikolata ikramında bulundu. Karavan, Kahramanmaraş'ın ardından Hatay'a gelerek İskenderun ilçesindeki Üsküdar Konteyner Kenti'ne konuşlandı ve gün boyu vatandaşlara hizmet verdi. KADEM Yayın Editörü Rabia Albayrak, depremzedelerle hasbihal ederek bayramlarını kutlamak istediklerini belirtti ve KADEM'in bölgede olmaya devam edeceğini söyledi.


Advertisement