Trump, ABD'nin koronavirüs ölümlerinde yakaladığı başarıyı "son dakika" paylaşımı ile duyurdu - Son Dakika
Dünya

Trump, ABD'nin koronavirüs ölümlerinde yakaladığı başarıyı "son dakika" paylaşımı ile duyurdu

ABD Başkanı Donald Trump, ülkede düşen ölüm oranlarına ilişkin "son dakika" başlığıyla yaptığı paylaşımda, "ABD'deki Çin virüsü salgınında ölüm oranları, dünya sıralamasında neredeyse en düşük seviyeye ulaştı" ifadelerini kullandı.

06.07.2020 23:13  Güncelleme: 02:49
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Trump, ülkede düşen koronavirüs ölüm oranlarına ilişkin "son dakika" başlığıyla yaptığı paylaşımda, "Son dakika: ABD'deki Çin virüsü salgınında ölüm oranları, dünya sıralamasında neredeyse en düşük seviyeye ulaştı." değerlendirmesinde bulundu.

Ülke ekonomisinin de hızlı bir geri dönüş sürecine girdiğini vurgulayan Trump, Demokratlara ve Demokrat Başkan Adayı Joe Biden'a yüklendi.

Trump, "Demokratlar, salgının ilk döneminde yoğun bir şekilde enfekte olan Çin'e seyahat yasağı getirmezdi ve bu nedenle çok daha fazla kişi ölürdü. Biden, şimdi bunu kabulleniyor." ifadelerini kullandı.

"OKULLAR AÇILMALI"

Trump, Twitter'dan yaptığı açıklamada, Kovid-19 vakalarına ilişkin ise değerlendirmede bulundu ve Demokratlara tepki gösterdi.

Kovid-19 önlemleri çerçevesinde bazı eyaletlerdeki okulların, sonbahar döneminde eğitim öğretime başlamayacağının açıklanmasına ilişkin Trump, "Okullar sonbaharda açılmalı." ifadesini kullandı.

Kovid-19'dan en çok etkilenen ülke konumunda bulunan ABD'de yaklaşık 3 milyon kişi virüse yakalanırken, 132 binden fazla kişi yaşamını yitirdi.

Trump, ABD\'nin koronavirüs ölümlerinde yakaladığı başarıyı "son dakika" paylaşımı ile duyurdu

Son Dakika Dünya Trump, ABD'nin koronavirüs ölümlerinde yakaladığı başarıyı 'son dakika' paylaşımı ile duyurdu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (9)

  • Lejyoner: Cok komik bir adam sağolsun yaptığı açıklamalar olmasa.bu salgin günleri hiç cekilmezdi:)) 1 0 Yanıtla
  • Trompet: İcat cikarma icat cikarma 0 0 Yanıtla
  • lolo: ben kesinlikle bu adamın bir şey kullandığına eminim 0 0 Yanıtla
  • Seburec: Trump sen ne içiyorsan sanırım iyi kafa yapıyor. 0 0 Yanıtla
  • Anonim : Trump hayatımda Gördüm en zeki adam o olmasa Amerika yavaş giderdi 0 0 Yanıtla
  • Adımı boş verin: Trump ölüm oranları düştü diyorsa kesin bundan sonra ölüm oranları artacak.Çünkü geçen sefer de öyle konuşmuştu ki arkasında ölümler tavsn yapmıştı.Kaç keredir böyle konuşuyor.Sadece ABD’nin 135 bin civarı ölümü var.Bunun neresi başarı. 0 0 Yanıtla
  • kemal çelebi: trump ne içiyor acaba 0 0 Yanıtla
  • ecz.deniz: Onu bunu bilmem Tramp maske takmıycam saglıksız dedı ve hiç takmadı helal olsun.! Maske ve coronavirus yalanın arkasındakı karanlık planları ve canilikleri ögrenemek isteyenler DR. Bilgehan bilge yi ve PROF.DR. Canan karatayı dinlesinler bi zahmet.!! 0 0 Yanıtla
  • Aydin : Adam millet le dalga geciyor Buda bir basari gerci Amerika ve Trump yasli halkin ölmesini istiyorlar maddi manevi masraf tan kurtulacaklar 0 0 Yanıtla

Advertisement