ABD Başkanı Trump: Benimle çalışmak istiyorlar çünkü eğlenceliyim - Son Dakika
Güncel

ABD Başkanı Trump: Benimle çalışmak istiyorlar çünkü eğlenceliyim

ABD Başkanı Trump, Bolton'dan boşalan koltuk için çok sayıda aday olduğunu belirterek, "Bu işi isteyen çok kişi var. Harika bir iş. Harika bir iş, çünkü Donald Trump'la çalışmak çok eğlenceli" ifadelerini kullandı.

13.09.2019 12:04  Güncelleme: 13:31
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

ABD Başkanı Donald Trump, Maryland eyaletinde yer alan Baltimore şehrine ziyareti öncesi Beyaz Saray'ın bahçesinde açıklamalarda bulunup, gazetecilerin sorularını yanıtladı. Trump, Bolton'dan boşalan koltuğa kimin geleceği sorusunun sorulması üzerine, koltuk için çok sayıda aday olduğunu belirterek, "Bu işi isteyen çok kişi var. Çünkü Donald Trump'la çalışmak çok eğlenceli" dedi.

ABD Başkanı Trump: Benimle çalışmak istiyorlar çünkü eğlenceliyim

"15 ADAY VAR"

Trump, John Bolton'dan boşalan Beyaz Saray Ulusal Güvenlik Danışmanlığı koltuğu için 15 adayın olduğunu söyleyerek, gelecek hafta Bolton yerine kimin getirileceğine karar vereceklerini açıkladı. Trump, açıklamasında "Bu işi isteyen çok kişi var. Harika bir iş. Harika bir iş, çünkü Donald Trump'la çalışmak çok eğlenceli ve kolay da bir iş. Neden kolay biliyor musunuz? Çünkü tüm kararları ben veriyorum" ifadelerini kullandı.

"İRAN BİZİMLE GÖRÜŞMEK İSTİYOR"

Trump, bir gazetecinin kendisine yönelttiği soruya, " Kuzey Kore'nin bizimle görüşmek istediğini düşünüyorum. Size diyebilirim ki İran da bizimle görüşmek istiyor ve Çin de bir anlaşma yapmak istiyor" ifadelerini kullanarak yanıt verdi.

"BOLTON'A ARTIK İHTİYAÇ KALMADI"

Donald Trump Ulusal Güvenlik Danışmanı John Bolton'u beklenmedik bir anda görevden aldığını açıklamıştı. Trump, attığı Twitter mesajlarında, "John Bolton'a, Beyaz Saray'daki hizmetlerine artık ihtiyaç kalmadığını söyledim. Yönetimdeki diğerleri gibi, yaptığı önerilerin birçoğuna hiç katılmıyordum ve bu nedenle John'un istifasını istedim, o da bu sabah sundu" diyerek duyurmuştu.

BOLTON TRUMP'I YALANLADI: BEN İSTEDİM

Ulusal Güvenlik Danışmanı Bolton, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, istifasını kendisinin önerdiğini ve Trump'ın cevap olarak "Bunu yarın konuşalım" dediğini açıklamıştı.

ABD Başkanı Trump: Benimle çalışmak istiyorlar çünkü eğlenceliyim
Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel ABD Başkanı Trump: Benimle çalışmak istiyorlar çünkü eğlenceliyim - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement