Trump'ın "Edepsiz Kadın" Sözü Artık Tişörtlerde - Son Dakika
Dünya

Trump'ın "Edepsiz Kadın" Sözü Artık Tişörtlerde

Trump\'ın "Edepsiz Kadın" Sözü Artık Tişörtlerde

Kadınlarla ilgili söylediği skandal sözlerle gündemden düşmeyen Cumhuriyetçi Partinin başkan adayı Donald Trump, Clinton taraftarları arasında yeni bir moda başlattı.

25.10.2016 14:34
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kadınlarla ilgili söylediği skandal sözlerle gündemden düşmeyen Cumhuriyetçi Partinin başkan adayı Donald Trump, Clinton taraftarları arasında yeni bir moda başlattı. Artık Trump'ın Clinton için söylediği "Edepsiz kadın" sözünü tişörtlerin üstüne görmek mümkün. Bu modanın öncülerinden biri de ünlü şarkıcı Katy Perry.

Love this photo by adrienneelrod of katyperry canvassing at UNLV today! pic.twitter.com/e67fYTf4xO— Kristina Schake (@kristina_schake) 23 Ekim 2016

"Edepsiz kadın" tişörtleri şimdiden çok satmaya da başlamış. NASTYWOMAN.CO adlı markanın yaratıcısı Bob Bland, seçim öncesi farkındalık yaratmak istediklerini söylüyor:

"Birçok kişi bu projede bana yardımcı oldu. Öncelikle seçim günü sandığa "Edepsiz kadın" tişörtleriyle gitmek çok eğlenceli olacak. Aynı zamanda bence en önemlisi de seçime çok fazla ilgi olmadığını da düşünürsek, özellikle kadınlara sandığa girmek için bir neden olacak"

Cumhuriyetçi Partinin başkan adayı Donald Trump ile Demokrat Partinin başkan adayı Hillary Clinton açık oturumda karşı karşıya gelmiş; Trump Clinton için "Ne edepsiz bir kadın" ifadesini kullanmıştı.

Auteur:

Tags:Gepost: 25 oktober 2016

Kaynak: Euronews.com

Son Dakika Dünya Trump'ın 'Edepsiz Kadın' Sözü Artık Tişörtlerde - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement