Trump'la Yattığı Söylenen Cinsel İçerikli Film Yıldızı, ABD'de Gündeme Oturdu - Son Dakika
Magazin

Trump'la Yattığı Söylenen Cinsel İçerikli Film Yıldızı, ABD'de Gündeme Oturdu

Donald Trump'ın 2006'da cinsel ilişkiye girdiği iddia edilen cinsel içerikli film yıldızı Stormy Daniels, Amerika'da gündemin zirvesine oturdu.

31.01.2018 16:59  Güncelleme: 17:04
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İlk kez Kongre'de Birliğin Durumu konuşmasını yapan Trump'ın evlilik durumu iyi gözükmüyor. Trump'ın 2006'da cinsel ilişkiye girdiği iddia edilen cinsel içerikli film yıldızı Stormy Daniels'dan ''Böyle bir ilişki hiç olmadı'' açıklaması geldi. Ama Melania Trump, Kongre'ye eşinden ayrı araçla gitti.

İDDİALARI BİR KEZ DAHA YALANLADI

Sputnik'in haberine göre, ABD Başkanı Donald Trump'ın evlilik dışı ilişkileriyle ilgili spekülasyonlar gündemdeyken eski cinsel içerikli film yıldızı Stormy Daniels, uzun yıllar evvel Trump'la birlikte olduğu iddialarını bir kez daha yalanladı.

Trump'la Yattığı Söylenen Cinsel İçerikli Film Yıldızı, ABD'de Gündeme Oturdu

"BÖYLE BİR İLİŞKİ HİÇ OLMADI"

Cinsel içerikli film sektöründe Stormy Daniels ismiyle tanınan Stephanie Clifford, bir açıklama yayımlayarak ''İddia edilen ilişkinin tarafı olması gereken kişilerden her biri, böyle bir ilişkinin varlığını 2006, 2011, 2016, 2017'de yalanladı ve şimdi 2018'de de yalanlıyor. Yalanlamamın sebebi, yurtdışında çıkan tabloid gazetelerin duyurduğu gibi bana 'sus parası' ödenmiş olması değil. Yalanlıyorum, çünkü böyle bir ilişki hiç olmadı'' dedi.

Trump'la Yattığı Söylenen Cinsel İçerikli Film Yıldızı, ABD'de Gündeme Oturdu

TV'YE ÇIKIP ADETA YALANLAMAYI YALANLADI

Ama daha sonra ABC kanalında Jimmy Kimmel'in talk şovuna çıkan Stormy Daniels, adı ve imzasıyla çıkan yalanlama açıklamasının yayımlanması için yetki vermediğini söyledi. 2011'de verdiği bir mülakatta Trump'la ilişkisini anlattığı bölümlerden alıntı yapan Kimmel ''Bunlar gerçek mi'' diye sorduğunda, Daniels ''Bana gerçeği tanımla'' yanıtını vermişti.

Trump'la Yattığı Söylenen Cinsel İçerikli Film Yıldızı, ABD'de Gündeme Oturdu

MELENIA, AYRI ARAÇLA GİTTİ

Stormy Daniels'ın açıklaması Trump'ın ilk kez Kongre'de birliğin durumu konuşması yapmasının öncesinde yayımlandı. Eşi Melania, Trump'ın kendisiyle yeni evlendiği 2006'da böyle ilişkilere girdiğine dair iddiaların gündeme gelmesi sonrası ilk kez kamuoyunun karşısına çıktı. Kongre'ye gidip Trump'ın konuşmasını dinleyen Firsy Lady'nin diğer yandan Capitol binasına eşinden ayrı bir araçla gitmesi dikkat çekti.

'FIRST LADY BEYAZ SARAY'I TERK ETTİ' İDDİASI

Beş gün önce İngiliz Daily Mail gazetesi, Melania Trump'ın Stormy Daniels'le ilgili iddialar üzerine Beyaz Saray'ı terk ettiğini ve geceleri D.C Hotel'de kaldığını ileri sürmüştü.

Trump'ın Beyaz Saray'daki birinci yılıyla ilgili 'Gazap ve Öfke' kitabının yazarı Michael Wolff'un ABD Başkanı'nın ekibinden bir kadınla ilişki yaşadığı iddiasının ardından Melania'nın yatakları ayırdığı söylentileri de çıkmıştı.

Trump'la Yattığı Söylenen Cinsel İçerikli Film Yıldızı, ABD'de Gündeme Oturdu

SUS PARASI DAĞITTI

Bu ay başında Wall Street Journal gazetesi, Trump'ın Kasım 2016'daki başkanlık seçiminden kısa bir süre önce Stormy Daniels'e 2006'da girdikleri cinsel ilişki hakkında susması için 130 bin dolar ödeme yaptığını yazmıştı. Ancak önce Trump'ın avukatı Michael Cohen, ardından Stormy Daniels iddiaları yalanlamıştı.

"LÜTFEN ÜSTE PARA ÖDEMESİN"

Stormy Daniels 2011 yılında InTouch dergisine verdiği mülakatta, Trump'la cinsel ilişkisini en ince ayrıntılarına dek anlatıp şunları söylemişti: ''Onunla cinsel ilişkiye girerken şunu düşündüğümü hatırlıyorum: "Lütfen bana üstüne para ödemeye kalkışma… Ama iddiasına varım ödese çok büyük para verirdi.''

Wall Street Journal gazetesi, Ağustos 2016'da da, Stormy Daniels'in Cumhuriyetçi Parti'nin başkan adayı Trump'la mazisini 'Good Morning America' programında anlatmak için ABC kanalıyla görüşmeler yürüttüğünü yazmıştı. Haberde Trump'ın benzer bir ilişkiyle ilgili susması için eski bir Playboy modeline 150,000 dolar ödediği iddiasına da yer verilmişti.

Trump\'la Yattığı Söylenen Cinsel İçerikli Film Yıldızı, ABD\'de Gündeme Oturdu

Son Dakika Magazin Trump'la Yattığı Söylenen Cinsel İçerikli Film Yıldızı, ABD'de Gündeme Oturdu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (10)

  • Yoğurt cu bayram: Azını tatını biliyormuş tramp abeee 3 1 Yanıtla
  • Yoğurt cu bayram: Ey maşallah holanda inegi gibi 3 1 Yanıtla
  • Günay : Abazalar atlamış hemen, sizin gibileri bir çukura koyacaksın benzini döküp kibriti çakacaksın 1 3 Yanıtla Harbici...: Abazalarla çukura girme Günay. kibrit çakmaya zamanın olmaz... 4 0 Celo abe : Sanane lan kıro 0 0
  • vitamin: trump in ömrü bile uzamıştır valla. ne diyim helal olsun. 2 0 Yanıtla
  • Adana: Aha dünyanın sonu geldi yakında patlar atom bombası 1 1 Yanıtla
  • Yoğurt cu bayram: Ne yaptın tramp abe dünyayı batıracaksın 1 0 Yanıtla
  • nuga paşa: adam siyasetçi diye kumamı gömsün gayet normal kadın erkek ihtiyaç ifrazat normal 0 0 Yanıtla
  • Bişey diycem: Trump olum. Sen yaprağı yedin.ve tabi senin bu karmaşık hareketlerin çocuksu şakalar insanların senin üzerinde ne kadar ciddiyetsiz oluşun insanlar gözünde aptal hörünüyor hacım ;) birde işin içine karı kız sokulduya sen yaprağı yedin. sen en iyisi koreye saldır korede sana sallasın bizde işimize bakalım truhçtbrayt temizlik ne rahat. 0 0 Yanıtla

Advertisement