Trump'tan ABD'li Senatör Mitt Romney'e Yanıt: "Ben Kazandım, O Kaybetti" - Son Dakika
Politika

Trump'tan ABD'li Senatör Mitt Romney'e Yanıt: "Ben Kazandım, O Kaybetti"

ABD Başkanı Donald Trump, kendisini sert şekilde eleştiren ABD'li Senatör Mitt Romney'e sosyal medya hesabından yanıt vererek "Ben kazandım, o kaybetti" ifadelerini kullandı.

02.01.2019 16:57
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

ABD Başkanı Donald Trump, kendisini sert şekilde eleştiren ABD'li Senatör Mitt Romney'e sosyal medya hesabından yanıt vererek "Ben kazandım, o kaybetti" ifadelerini kullandı.

ABD Başkanı Donald Trump, Cumhuriyetçilerin yeni Utah Senatörü Mitt Romney'in Washington Post gazetesinde yayımlanan makalesinde kendisine yönelik yaptığı eleştirilere yanıt vermekte gecikmedi. 2020'de Cumhuriyetçi partiden Trump'a karşı başkan adayı olması beklenen Romney, Trump'ı ülkenin müttefiklerini terk etmekle ve bölünmüş bir ülkeyi yönetme karakterinden yoksun olmakla itham etti.

Donald Trump ise Mitt Romney'e sosyal medya hesabında yaptığı paylaşımla cevap verdi. Romney'i kendisini en çok eleştiren isim olarak bilinen Cumhuriyetçi Arizona Senatörü Jeff Flake'e benzeten Trump, "Mitt Romney ile yeniden başlıyoruz ama bu sefer çok hızlı. Soru şu olacak Romney bir Flake midir? Umarım değildir" dedi.

Donald Trump, "Mitt'in sınır güvenliği veya yardımcı olabileceği daha önemli konular üzerinde odaklanmasını tercih ederdim" sözleriyle tavsiyede bulunduğu Romney'e karşı "Ben büyük kazandım, o kaybetti. Cumhuriyetçiler adına mutlu olmalı. Bir takım oyuncusu ol ve kazan" ifadelerini kullandı. - WASHINGTON

Kaynak: İHA

Son Dakika Politika Trump'tan ABD'li Senatör Mitt Romney'e Yanıt: 'Ben Kazandım, O Kaybetti' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Yeniden Refah Partisi Genel Başkan Yardımcısı Suat Kılıç: YSK'ya olan güvenimizi yitirmek istemiyoruz
    17:54 Yeniden Refah Partisi Genel Başkan Yardımcısı Suat Kılıç: YSK'ya olan güvenimizi yitirmek istemiyoruz

    Yeniden Refah Partisi Genel Başkan Yardımcısı Suat Kılıç, partisinin MKYK toplantısının ardından yaptığı açıklamada, YSK'ya olan güvenin korunması ve muhafaza edilmesi gerektiğini vurguladı. Ayrıca, yeni anayasa tartışmalarına da açık olduklarını belirtti.

  • AK Parti Antalya İl Başkanı: Teleferik kazası derinlemesine araştırılmalı
    17:43 AK Parti Antalya İl Başkanı: Teleferik kazası derinlemesine araştırılmalı

    AK Parti Antalya İl Başkanı Ali Çetin, Antalya'nın Konyaaltı ilçesinde meydana gelen teleferik kazasına ilişkin açıklamalarda bulundu. Çetin, kazanın derinlemesine araştırılması gerektiğini ve siyasi alana çekilmemesi gerektiğini vurguladı. Ayrıca, kazayla ilgili yapılan soruşturma sonucunda 5 kişinin tutuklu yargılanmasına karar verildiği belirtildi.

  • Ünye Belediye Meclisi Yeni Dönemin İlk Toplantısını Gerçekleştirdi
    17:42 Ünye Belediye Meclisi Yeni Dönemin İlk Toplantısını Gerçekleştirdi

    Ünye Belediye Meclisi, 31 Mart Mahalli İdareler Genel Seçimi sonrası yeni dönemin ilk toplantısını gerçekleştirdi. Belediye Başkanı Hüseyin Tavlı, toplantı öncesi yaptığı konuşmada Ünye'ye hizmet etmek için vatandaşların teveccühü ile göreve seçildiklerini belirtti.

  • Ürdün Dışişleri Bakanı: Netanyahu İran'la çatışmaya çekmek istiyor
    17:35 Ürdün Dışişleri Bakanı: Netanyahu İran'la çatışmaya çekmek istiyor

    Ürdün Dışişleri Bakanı Ayman Safadi, Almanya Dışişleri Bakanı Annalena Baerbock ile düzenlediği ortak basın toplantısında, İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu'nun dikkatleri Gazze'den uzaklaştırıp İran'la çatışmaya çekmek istediğini söyledi. Baerbock ise bugün İsrail'e ziyaret gerçekleştireceğini duyurdu.

  • AK Parti İl Başkanı Ali Çetin:
    17:33 AK Parti İl Başkanı Ali Çetin: "Teleferik kazası, adli bir olaydır"

    AK Parti Antalya İl Başkanı Ali Çetin, Antalya'da gerçekleşen teleferik kazası hakkında yaptığı basın toplantısında, kaza sonrası verilen tutuklama kararlarının siyasi olmadığını söyledi. Çetin, kazanın büyük bir kaza olduğunu ve siyasi tarafı olmaksızın soruşturulması gerektiğini belirtti. Ayrıca, kazada çok sayıda ihmal olduğunu ve tutuklama kararlarına yapılan eleştirilere cevap verdi.

  • TBMM Milli Savunma Komisyonu Başkanı Hulusi Akar, Gürcistan'da Savunma Bakanı İrakli Çikovani ile görüştü
    17:30 TBMM Milli Savunma Komisyonu Başkanı Hulusi Akar, Gürcistan'da Savunma Bakanı İrakli Çikovani ile görüştü

    TBMM Milli Savunma Komisyonu Başkanı Hulusi Akar, Gürcistan'a gerçekleştirdiği ziyaret kapsamında Savunma Bakanı İrakli Çikovani ile bir araya geldi. Görüşmede, Türkiye ve Gürcistan arasındaki stratejik iş birliğinin önemi vurgulandı ve bölgesel güvenliğin güçlendirilmesine yönelik üçlü iş birliği hakkında konuşuldu.

  • YSK, 3 ilçe ile 4 beldede seçimlerin yenilenmesini kararlaştırdı
    17:29 YSK, 3 ilçe ile 4 beldede seçimlerin yenilenmesini kararlaştırdı

    Yüksek Seçim Kurulu (YSK), 31 Mart yerel seçimleriyle ilgili yapılan itirazları değerlendirmesi sonucunda Kayseri'nin Pınarbaşı, Şanlıurfa'nın Hilvan, Aksaray'ın Güzelyurt ilçeleri ile Sivas Yıldızeli-Güneykaya, Kırklareli Lüleburgaz-Büyükkarıştıran, Tunceli Mazgirt-Akpazarı ve Aksaray Merkez-Sağlık beldelerinde seçimlerin iptalini kararlaştırdı. Seçimler, 2 Haziran'da yenilenecek.

  • Şahinbey Belediyesi, Çanakkale'ye gidecek öğrencileri bilgilendirdi
    17:28 Şahinbey Belediyesi, Çanakkale'ye gidecek öğrencileri bilgilendirdi

    Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu'nun Çanakkale'nin 100. Yıl etkinlikleri kapsamında başlattığı ve bu yıl da devam ettirdiği "Gaziler Diyarından, Şehitler Diyarına" projesinde Çanakkale'ye gidecek ilk öğrenci kafilesi Vali Çeber'in katıldığı toplantıyla bilgilendirildi.

  • Erzincan İl Genel Meclisi'nin yeni başkanı Mehmet Cavit Şireci oldu
    17:22 Erzincan İl Genel Meclisi'nin yeni başkanı Mehmet Cavit Şireci oldu

    Mahalli İdareler Seçimleri sonrası İl Genel Meclisi Üyelerinin belirlenmesinin ardından 22 kişiden oluşan İl Genel Meclisi ilk toplantısını yaptı. Yapılan seçim sonucunda Mehmet Cavit Şireci 15 oy alarak Erzincan İl Genel Meclisi'nin yeni başkanı oldu. Şireci'nin Meclis Başkanı seçilmesinin ardından Erzincan İl Özel İdaresinde devir teslim töreni gerçekleşti.

  • İstanbul'da afet riskleri ele alındı
    17:22 İstanbul'da afet riskleri ele alındı

    İstanbul Valisi Davut Gül başkanlığında yapılan Afet Koordinasyon toplantısında, İstanbul'da afet risklerine ilişkin çalışmalar ele alındı. İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu da toplantıya katıldı.

  • Lütfü Savaş'ın seçim çalışmaları için tefeciden para aldığı ortaya çıktı
    17:21 Lütfü Savaş'ın seçim çalışmaları için tefeciden para aldığı ortaya çıktı

    31 Mart seçimlerinde kaybeden Eski Hatay Belediye Başkanı Lütfu Savaş'ın seçim çalışmaları için tefeciden 32 bin TL aldığı ortaya çıktı. Ortaya çıkan belgelere göre, kendini iş adamı olarak tanıtan bir kişinin 32 bin TL'yi belediyeye "İmar harcı bedeli olarak" gönderdiği, daha sonra yanlışlıkla gönderildiğini iddia ederek paraya geri istediği öğrenildi.


Advertisement