Trump'tan, skandal cinsel taciz savunması: Benim tipim değil - Son Dakika
Güncel

Trump'tan, skandal cinsel taciz savunması: Benim tipim değil

ABD Başkanı Donald Trump, 1990'larda bir köşe yazarına cinsel tacizde bulunduğu iddialarını reddederek, "Benim tipim değil" açıklamasında bulundu.

25.06.2019 10:39  Güncelleme: 11:14
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

ABD Başkanı Donald Trump, 1990'larda E. Jean Carroll isimli bir köşe yazarına cinsel tacizde bulunduğu iddialarını reddederek, "Saygıda kusur etmek istemem ancak o benim tipim değil" açıklamasında bulundu.

"İLK OLARAK O BENİM TİPİM DEĞİL"

ABD Başkanı Donald Trump, 1990'larda köşe yazarlığı yapan E. Jean Carroll'a cinsel tacizde bulunduğu iddialarını reddetti.Trump, Caroll'un New York'ta bir alışveriş mağazasında kendisine cinsel tacizde bulunduğu hakkında yalan söylediğini ifade ederek, "Saygıda kusur etmek istemem ancak ilk olarak o benim tipim değil, ikinci olarak ise böyle bir şey asla yaşanmadı. Asla yaşanmadı, anlaşıldı mı" dedi.

Trump'tan, skandal cinsel taciz savunması: Benim tipim değil
ABD'li Köşe yazarı E. Jean Carroll ve Trump

TRUMP'I CİNSEL TAVİZLE SUÇLAYAN 16. KADIN

75 yaşındaki E. Jean Carroll, geçtiğimiz Cuma New York dergisinde iddialarda bulunmuştu. Caroll, Trump'ı cinsel taciz ile suçlayan 16'ncı kadın ancak Trump kendisine karşı yapılan tüm iddiaları reddetti.

Trump\'tan, skandal cinsel taciz savunması: Benim tipim değil
Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Trump'tan, skandal cinsel taciz savunması: Benim tipim değil - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (3)

  • Necdet: Dünya lideri görsün gözünüz adam abd nin ve halkının çıkarlarını savunuyor her zaman 5 7 Yanıtla
  • Muhammed: Sen nasıl bir kralsin ya adamın hammaddesi ülkesini ve halkını gerçekten savunan sayılı liderlerden birisin 3 7 Yanıtla
  • Rizeli: Hortumunla her bahceye ıslarsan başını sıkıntı alırsın. 0 0 Yanıtla
  • DEİK Heyeti Güney Afrika'da İş Dünyası Temsilcileriyle Görüştü
    20:53 DEİK Heyeti Güney Afrika'da İş Dünyası Temsilcileriyle Görüştü

    CAPE Dış Ekonomik İlişkiler Kurulu (DEİK) heyeti, Güney Afrikalı siyaset ve iş dünyası temsilcileriyle bir araya geldi. Türk iş insanları, Johannesburg, Pretorya ve Cape Town kentlerinde üst düzey hükümet yetkilileri ve Güney Afrika'nın önde gelen iş insanlarıyla görüşmeler yaptı. Güney Afrika Ticaret ve Sanayi Bakanı Ebrahim Patel'in de katıldığı etkinlikte, Türkiye ile Güney Afrika arasındaki ticaret bağları ve işbirliği potansiyeli vurgulandı. DEİK heyeti, ziyaret kapsamında yeni iş ilişkileri kurmayı ve ticaret ile yatırım fırsatlarını artırmayı hedeflediklerini belirtti.


Advertisement