Kuzey Kore'den Gelen "Görüşme Tehlikede" Çıkışına Trump'tan Rest: Göreceğiz! - Son Dakika
Güncel

Kuzey Kore'den Gelen "Görüşme Tehlikede" Çıkışına Trump'tan Rest: Göreceğiz!

Kuzey Kore'den gelen "Trump ve Kim Jong-un arasındaki görüşme tehlikede" açıklamasına Trump'tan "Bize bildirim yapılmadı. Neler olacağını göreceğiz!" yanıtı geldi.

16.05.2018 20:03  Güncelleme: 20:50
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

ABD Başkanı Donald Trump, 12 Haziran'da Kuzey Kore lideri Kim Jong-un ile yapılması planlanan görüşmeye ilişkin "Henüz bir şey görmedik, duymadık. Bize bir bildirim de yapılmadı. Neler olacağını göreceğiz." değerlendirmesini yaptı.

KUZEY KORE'NİN "GÖRÜŞME TEHLİKEDE" AÇIKLAMASINI YORUMLADI

Trump, Özbekistan Cumhurbaşkanı Şevket Mirziyoyev ile Beyaz Saray'daki görüşmesi öncesinde Oval Ofis'te basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

Trump, ABD ile Güney Kore arasındaki askeri tatbikatı gerekçe gösteren Pyongyang'ın, Seul ile üst düzey görüşmeleri askıya alması ve Trump ile 12 Haziran'da yapılması planlanan görüşmenin de tehlikeye girebileceği uyarısında bulunmasını değerlendirdi.

"NELER OLACAĞINI GÖRECEĞİZ"

Kendilerine Kuzey Kore'den herhangi bir bildirimde bulunulmadığını vurgulayan Trump, "Henüz bir şey görmedik, duymadık. Bize herhangi bir bildirim de yapılmadı. Neler olacağını göreceğiz." şeklinde konuştu.

Kuzey Kore lideri Kim ile görüşmesinin olup olmayacağına ilişkin ısrarlı sorulara net bir yanıt vermekten kaçınan Trump, "Neler olacağını göreceğiz." yorumunu yapmakla yetindi.

Kuzey Kore\'den Gelen "Görüşme Tehlikede" Çıkışına Trump\'tan Rest: Göreceğiz!
Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Kuzey Kore'den Gelen 'Görüşme Tehlikede' Çıkışına Trump'tan Rest: Göreceğiz! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement