Trump Towers Mall'a Görkemli Açılış - Son Dakika
Güncel

Trump Towers Mall'a Görkemli Açılış

Trump Towers Mall, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ve Doğan Holding Onursal Başkanı Aydın Doğan'ın katıldığı törenle açıldı.

19.04.2012 22:12
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Trump Towers Mall, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ve Doğan Holding Onursal Başkanı Aydın Doğan'ın katıldığı törenle açıldı. Başbakan Recep Tayyip Erdoğan açılışta yaptığı konuşmada, "Başta Ortadoğu Otomotiv ve D Yapı olmak üzere, bu muhteşem mimari eserleri İstanbul'a ve ülkemize kazandıran mimarından mühendisine herkese ülkem ve milletim adına teşekkür ediyorum" dedi. Doğan Holding Onursal Başkanı Aydın Doğan da, "Dünyanın cazibe merkezi haline gelen İstanbul'un ekonomisine, istihdamına ve kentsel dönüşüm çalışmalarına mütevazı da olsa bir katkıda bulunduk. Katkıda bulunmak bizleri ziyadesiyle mutlu ediyor" diye konuştu.

Trump Towers Mall Şişli'de açıldı. Açılışa Başbakan Recep Tayyip Erdoğan eşi Emine Erdoğan, Başbakan Yardımcısı Beşir Atalay, İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, Doğan Holding Onursal Başkanı Aydın Doğan ve eşi Sema Doğan, Doğan Holding Yönetim Kurulu Başkanı Begümhan Doğan Faralyalı eşi Ahmet Faralyalı, Doğan TV Yönetim Kurulu Başkanı Arzuhan Doğan Yalçındağ ile yönetim kurulu üyesi eşi Mehmet Ali Yalçındağ, Hürriyet Gazetesi Yönetim Kurulu Başkanı Vuslat Doğan Sabancı ve eşi Ali Sabancı, Doğan Holding Yönetim Kurulu Başkanvekili Hanzade Doğan Boyner ile eşi Osman Boyner, İstanbul Emniyet Müdürü Hüseyin Çapkın, Ak Parti İstanbul İl Başkanı Aziz Babuşçu ile çok sayıda davetli katıldı.

YAPIMINA 400 MİLYON DOLAR HARCANDI

Başbakan Erdoğan, eşi Emine Erdoğan ile birlikte geldiği Şişli'deki Trump Towers Mall'un açılışından önce Aydın Doğan ile 'Roman' mağazasına girdi. Erdoğan burada Aydın Doğan ile bir süre sohbet etti. Ardından Başbakan Erdoğan ve beraberindekiler tören alanına geçti. Açılış töreni Kıvılcım Dans Topluluğu'nun gösterisiyle başladı. Kürsüye gelerek bir konuşma yapan Doğan Holding Onursal Başkanı Aydın Doğan, bir İstanbul sevdalısı olarak Başbakan Erdoğan'ın bu şehirle ilgili bütün projeleri yakından izlediğini bildiklerini, bugün buraya gelmesinin de bu ilginin açık göstergesi olduğunu söyledi. Doğan, "Bizler de bu heyecana ortak olarak elimizden gelen katkıyı göstermek istiyoruz. Yapımına 2007 yılında başladığımız ve inşaatı için 400 milyon dolar harcadığımız Trump Towers önündeki 39 katlı rezidans kulesi, arkasındaki 37 katlı ofis kulesi ve bunları birbirine bağlayan 5 + 2 katlı alışveriş, eğlence ve spor alanlarıyla büyük bir kompleks. Bu bölgedeki binaların çoğu 60'lı 70'li yıllarda yapılmış o dönemdeki inşaat teknolojisi ile yapılmıştır. Bu kompleksi düşünürken rezidans ve ofis kuleleri konseptinde özellikle işletmesinde dünyaca ünlü Trump Towers'tan lisans aldık. Avrupa'da bu lisansı ilk defa Trump Towers bize verdi. Donald Trump bu açılışa katılmayı çok arzu ediyordu ama maalesef yetişemedi. Yarın sabah gelecek ve kulelerin son halini görecek" dedi.

YAKLAŞIK 2 BİN KİŞİYE YENİ İŞ ALANI AÇTIK

Doğan, bölgenin trafik ve toplu taşımacılık konusunda önemli bir kavşak noktası olduğunu belirterek "Metrobüsler ve otobüsler için park yeri ve peronlara ihtiyaç var. Büyükşehir Belediyesi ile yaptığımız işbirliği ve ortak çalışma sayesinde toplu taşımacılığa rahatlık sağlıyoruz. Bunun için 110 bin metrekarelik otopark alanının 35 bin metrekaresini belediyemizin hizmetine verdik. Kuleleri metroya bağlamak için yeni projeler de gündemde. Bu binalarda yaşayanlar ve çalışanlar ile alışveriş merkezine gelecekler geniş bir toplu taşıma alanından istifade edecekler. Alışveriş merkezini yenilikçi anlayışla düzenleme ye özel bir itina gösterdik. İlk aklımıza çocuklar geldi. Hiçbir alışveriş merkezinde olmayan bir çocuk parkı oluşturduk. Burada hem eğlenecekler hem de öğrenecekler. Alışveriş merkezinde yerli ve yabancı 175 marka hizmet verecek. Bu markaların sahipleri ve yetkilileri aramızda. Hepsine hayırlı olsun ve bereketli alışverişler diliyorum. Rezidans kulelerinde takriben bin kişinin yaşayacağı, iş kulesindeki ofislerde yaklaşık 6 bin kişinin çalışacağını tahmin ediyoruz. Kulelerde hizmet için görev alan ve mağazalarda çalışan insanlarla birlikte yaklaşık 2 bin kişiye yeni iş alanı açtık. Kısaca dünyanın cazibe merkezi haline gelen İstanbul'un ekonomisine, istihdamına ve kentsel dönüşüm çalışmalarına mütevazı da olsa bir katkıda bulunduk. Katkıda bulunmak bizleri ziyadesiyle mutlu ediyor. Artık yıkıp bozan değil, yayıp geliştiren bir zihniyetin yerleşmesi hepimize cesaret veriyor "şeklinde konuştu.

BU İKİ KULE BULUNDUĞUMUZ SEMTTE YENİ BİR SÜRECİ BAŞLATACAK

Doğan'dan sonra Başbakan Recep Tayyip Erdoğan bir konuşma yaptı. Erdoğan, "Başta Ortadoğu Otomotiv ve D Yapı olmak üzere, bu muhteşem mimari eserleri İstanbul'a ve ülkemize kazandıran mimarından mühendisine herkese ülkem ve milletim adına teşekkür ediyorum. Gerçi Sayın Doğan biraz önce ifade ettiler. 260 bin metrekarelik 39 katlı rezidans kulesi ve 43 bin metrekarelik 37 katlı iş kulesiyle Trump kuleleri İstanbul'umuza gerçekten çok farklı bir hava ve farklı bir görünüm kazandırdı. Gerek alışveriş ve ticaret noktasında, gerek yaşam alanı olarak, bu iki kulenin hem bulunduğumuz semtte, hem de İstanbul'un genelinde, özellikle mimari tarzıyla sunduğu hizmetlerle yeni bir dönemi, yeni bir süreci başlatacağına inanıyorum" dedi. "Alışveriş merkezinde aile ve çocuklara öncelik tanınmasından ayrıca memnuniyet duydum" diyen Erdoğan, "Saçları okşanacak yavrularımız olacak burada. Bu bakımdan çok önemli. 9 bin metrekare alan üzerinde tamamen çocuklara ayrılmış, tiyatroların, yeme içme alanlarının, kitap ve kırtasiye dükkanlarının bulunduğu bölümde umuyorum ki çocuklarımız ve gençlerimiz için çok farklı bir heyecan oluşacaktır. Bir kez daha, bu büyük eseri Türkiye'ye, İstanbul'a kazandıranları tebrik ediyor; ekonomiye, istihdama can katacak bu yatırımlardan dolayı emeği geçenleri kutluyorum" diye konuştu. Erdoğan, daha önce bir alışveriş merkezinin açılışında yaptığı bir hatırlatmayı bir kez daha yapmakta fayda gördüğünü söyleyerek, "Son zamanlarda başta İstanbul olmak üzere, yeni inşa edilen konut ve işyeri projelerinde ne yazık ki farklı dillerde kelime ve kavramların, isimlerin çok sık kullanıldığına şahit oluyoruz. Towers gibi, mall gibi, kids ya da food court gibi kelime ve kavramların tamamının Türkçe'de çok güzel karşılıkları var. Türkçe, dünya üzerinde yüz milyonlarca insan tarafından konuşuluyor. Türkiye Türkçesi, özellikle de İstanbul Türkçesi ise, Türkiye'nin artan gücüne, büyüyen ekonomisine, artan dış ticaretine paralel olarak artık uluslararası bir boyut kazanıyor. Yerli yatırımlarda Türkçe hassasiyetini ben özellikle yatırımcılarımızdan rica ediyorum. Uluslararası yatırımlarda, özellikle de iç tasarımda Türkçe hassasiyetini görmek istediğimizi burada özellikle vurgulamak istiyorum. İstanbul, elbette küresel düzeyde önemli bir şehirdir, uluslararası bir markadır, yani biz kendi markalarımızı oluşturacaksak buna çok ihtiyacımız var. Ama Türkçe de artık ülke sınırlarını aşan önemli bir dildir. Burada en zor hali ile Türkçeleşmiş Türkçe'yi bile eğer benimsersek, bununla da çok önemli adımlar atmış oluruz. Bu yüzden Türkçe isim ve markaların dünya markasına dönüşmesi için gayret gösterilmesi gerektiğini de ayrıca vurgulamak istiyorum" dedi.

İSTANBUL'DAKİ OTELLERİMİZ İHTİYACA CEVAP VEREMİYOR

Rezidansta doluluk oranının yüzde 80'lere vardığını öğrendiğini söyleyen Erdoğan, "Mesele bu. Bu, Türkiye'nin nasıl tırmandığını gösteriyor. Burada 400 milyon dolarlık bir yatırım yapacaksınız ve bu yatırımın hemen bir cazibe merkezi oluşturması ve yüzde 80 gibi bir doluluğa kavuşması sıradan bir olay değil. Bu ülkede yatırım yaparsan bunun karşılığı var. Boşa değil" dedi. Türkiye'nin komşularının Akdeniz oyunlarını yapamayacağına değindiğini söyleyen Erdoğan, "Benim ekonomik sorunlarım var. Ben Akdeniz oyunlarını yapamam bu organizasyonu başkaları yapsın' deyip çekildiler. Biz Türkiye olarak aldık. Mersin'de şimdi Akdeniz Olimpiyatlarına hazırlanıyoruz. Bunlar bir şeyi gösteriyor. Uluslararası zirvelerle İstanbul'un adının dünyada çok daha fazla yankılanmasının önünü açtık. İstanbul'un uluslararası bir finans merkezi olması konusunda yoğun şekilde çalışıyoruz. Bunu da durup dururken rastgele yap anlayışıyla değil, İstanbul'da bir yerleşim planının olduğunu ortaya koymak için ifade etmek istiyorum. Bütün bu yoğun mücadele içinde İstanbul'un görünümünü, tabii, tarihi ve kültürel zenginliklerini muhafaza etmek için de çok büyük bir hassasiyet içindeyiz. Bu tarihi değerleri korumak, bunların restorasyonlarını yoğun bir şekilde yapmak suretiyle de turizmin en önemli destinasyonlarından biri olarak İstanbul'u dünyaya sunmuş vaziyetteyiz. İstanbul'daki otellerimiz ihtiyaca cevap veremiyor. Böyle bir konuma geldik. Onun için de ciddi bir şekilde otel yapımları devam ediyor" dedi.

BOĞAZI YENİDEN ELE ALARAK, BOĞAZ'DAKİ ÇİRKİN YAPILANMAYI ORTADAN KALDIRACAĞIZ

Ulaşım yatırımlarını yaparken, konut üretirken, altyapı yatırımlarını hızla sürdürürken, modern İstanbul ile tarihi İstanbul ayrımını çok büyük bir dikkatle gözettiklerini söyleyen Erdoğan, "Asrımızın en büyük projelerinden biri olan Marmaray'ı inşa ederken, bir yandan kazılarda ortaya çıkan tarihi eserlerin muhafaza edilmesi ki biraz bizi geciktirmesi bakımından üzdü. Bizim 4 yılımız gitti. Yoksa şu anda bitmiş olacaktı. Ama orada o kadar hassasiyet gösterildi ki tencere tavaya varıncaya kadar dikkat edildi ve bundan dolayı 3 - 4 yılımız gitti. Yoksa şu anda bitmiş olacaktı ve tüm ülkemiz halkının ve insanlığın hizmetinde olacaktı. Boğazdaki tabii yaşamın korunması için projeyi duyarlılıkla yürüttük, yürütüyoruz . İkinci tüp geçidin inşası da devam ediyor. İki katlı tüp geçit olarak o da bitecek. Oradan otomobillerimiz Marmaray'dan geçecek ve dünyada müstesna ülkelerde olan bu güzelliklerle İstanbul'umuz buluşacak" dedi.

YASSIADA ÖZGÜRLÜK ADASI HALİNE GELECEK

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'nı kurmalarının en önemli sebebinin Türkiye'nin yeni nazım imar plan uygulanmasında kontrollü bir yapılanmayı sağlamak olduğunu belirten Erdoğan, "Şimdi bu bakanlığımız bu adımları atıyor. Onun için de Boğaz'ı yeniden ele alacağız. Boğaz'ı yeniden ele almak suretiyle Boğaz'daki çirkin yapılanmayı ortadan kaldıracağız. Yapılması gereken müdahaleleri de yapacağız. Burada merkezi yönetim, Büyükşehir, ilçe belediyeleri bu işi birlikte yürütmekte kararlıyız. En ufak bir geri adım atma burada söz konusu değil. Verilmiş sözlerimiz var. Galataport, Haydarpaşa Port, bunun yanında Yassıada. Orası inşallah Yassıada olmaktan çıkacak ve bir özgürlük adası haline gelecek. Onun da projesi bitmiş vaziyette. Kanal İstanbul sözüm vardı. Onun proje çalışmaları devam ediyor. İnşallah proje biter bitmez Kanal İstanbul da sahibini bulacak ve Kanal İstanbul ile birlikte ikinci bir alternatif boğazı İstanbul'umuza kazandırmış olacağız. İki yakada iki birer milyonluk şehir ve bunun yanında kapasitesi 100 milyon olan İstanbul Havaalanı'nı yapacağız. Onun da yine çalışmaları devam ediyor. En kısa zamanda bu yıl içinde bunların ihaleleri yapılacak ve inşaat çalışmaları başlayacak" şeklinde konuştu.

BEN BAŞBAKAN OLDUĞUM SÜRECE, İSTANBUL MODERN YERİNDE DURACAKTIR

İstanbul'da tarihin yağmalanmasına, kültürün bozulmasına tabii hayatın yok edilmesine rıza göstermediklerini belirten Erdoğan, "Bir dünya kenti olan İstanbul'un, eski ile yeninin kaynaştığı, uyum içinde varlığını idame ettirdiği, yeninin eskiye saygı gösterdiği bir düzlemde büyümesi için, bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da çalışmaya devam edeceğiz " dedi. Erdoğan, "Hem tarihi İstanbul'u koruyacak, hazinelerini daha görünür hale getirmek için güzelleştirecek, hem de modern İstanbul'u estetik ve mimari kaygılardan taviz vermeksizin inşa edeceğiz" diye konuştu. Konuşmasında Karaköy'deki İstanbul Modern'in yıkılacağı haberlerini gazetelerde okuduğunu dile getiren Erdoğan, "İstanbul Modern'in yıkılması veya kaldırılması gibi bir şey. Tabii duyunca üzüldüm. Benim böyle bir şeyden haberim yok. Nereden çıktı bu şaşırdım. Meğerse bu işin de spekülatörleri varmış. Onlar bu tür bir haberi uydurmak suretiyle, orada olumsuz bir gelişmeye vesile olsun diye böyle bir adımı atıyorlar. Ben bu ülkede Başbakan olduğum sürece İstanbul Modern yerinde duracaktır. Çünkü bu sözü veren biziz. İstanbul müzeleri ve sergileri itibariyle fakirken yavaş yavaş zenginleşiyor. Bu zenginliği durduramayız. Bu zenginleşme süreci devam edecektir. Aynı şekilde yan tarafındaki bir antrepoyu da Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi'ne vermek suretiyle orayı da büyük bir sergi alanına dönüştürüyoruz. Mimar Sinan Üniversitesi'nin elinde ciddi sayıda obje ve eser var. Orada bu eserleri sergileme imkanı bulacak. Güzel bir mimari çalışma yapmışlar. İnşallah kısa zamanda o da hizmete girdiğinde Galataport çok daha zengin bir görünümü sergilemiş olacak. Bu yeni dönemde İstanbul için ürettiğimiz büyük ölçekli projeler de böyle bir anlayışın ürünüdür" dedi.

Konuşmaların ardından Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ve eşi Emine Erdoğan, Doğan Holding Onursal Başkanı Aydın Doğan ve eşi Sema Doğan, Doğan Holding Yönetim Kurulu Başkanı Begümhan Doğan Faralyalı, Doğan TV Yönetim Kurulu Başkanı Arzuhan Doğan Yalçındağ ile Doğan Holding Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Ali Yalçındağ, Hürriyet Gazetesi Yönetim Kurulu Başkanı Vuslat Doğan Sabancı, Doğan Holding Yönetim Kurulu Başkanvekili Hanzade Doğan Boyner kurdele keserek Trump Towers'ın açılışını yaptı.

PÇK MD UC (ÖA) - İstanbul/ Şişli

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Trump Towers Mall'a Görkemli Açılış - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Çaykara Muhtarlar Derneği Olağan Genel Kurulu Yapıldı
    19:59 Çaykara Muhtarlar Derneği Olağan Genel Kurulu Yapıldı

    Trabzon'un Çaykara ilçesinde, Çaykara Muhtarlar Derneği Olağan Genel Kurulu gerçekleştirildi. Karaçam Mahallesi Muhtarı Alaaddin Şeker, tek listeyle yapılan seçimde oyların tamamını alarak başkanlığa seçildi. Eski başkan Mehmet Öztürk, Şeker'e yeni görevinde başarılar diledi.

  • Fethiye'de Tarım ve Turizm Fuarı Açıldı
    19:59 Fethiye'de Tarım ve Turizm Fuarı Açıldı

    Muğla'nın Fethiye ilçesinde düzenlenen 12. Fethiye Tarım, Hayvancılık, Seracılık, Gıda İhtisas ve 13. Fethiye Turistik İşletmeler, Villa Ekipmanları ve Dekorasyon Fuarı başladı. Fuarda 100 firma yer aldı. Fethiye Kaymakamı İsmail Hakkı Ertaş, ilçenin tarım ve turizm potansiyelinin yüksek olduğunu belirterek, fuarın üretici ve tüketiciyi bir araya getirmenin önemine vurgu yaptı. Fuarlar, 19 Nisan'da sona erecek.

  • Trabzon'da 10. Karadeniz'in Renkleri karma resim sergisi düzenlendi
    19:58 Trabzon'da 10. Karadeniz'in Renkleri karma resim sergisi düzenlendi

    Trabzon'da düzenlenen 10. Karadeniz'in Renkleri karma resim sergisine 3 ilden 52 sanatçı katıldı. Serginin açılışına Vali Aziz Yıldırım, İl Kültür ve Turizm Müdürü Tamer Erdoğan ve davetliler katıldı. Sergi, 22 Nisan'a kadar ziyaret edilebilecek. Ayrıca, İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü bahçesinde düzenlenen törende turizmin önemi vurgulandı ve Trabzon'un turist sayısında önemli artış beklenildiği belirtildi.

  • Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Mimar Ferdi Zeyrek, MTSO Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Yılmaz ve yönetim kurulu üyelerini ağırladı
    19:56 Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Mimar Ferdi Zeyrek, MTSO Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Yılmaz ve yönetim kurulu üyelerini ağırladı

    Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Mimar Ferdi Zeyrek, Manisa Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Yılmaz ve yönetim kurulu üyelerini ağırladı. Ziyarette, Manisa'nın potansiyeli ve işbirliği konuları ele alındı.

  • Kahramanmaraş'ta çift, traktörlerini gelin arabasına dönüştürdü
    19:54 Kahramanmaraş'ta çift, traktörlerini gelin arabasına dönüştürdü

    Kahramanmaraş'ın Afşin ilçesinde yaşayan çift, düğünlerini unutulmaz kılmak için çiftçilikte kullandıkları traktörü gelin arabası yapmaya karar verdi. Gelin ve damat, traktörle şehir turu yaparak düğün salonuna geldi. Davetliler, süslenmiş traktörün önünde fotoğraf çektirdi.

  • İzmir'de öz kardeşini öldüren şüpheli Sırbistan'da yakalandı
    19:53 İzmir'de öz kardeşini öldüren şüpheli Sırbistan'da yakalandı

    İzmir'de öz kardeşini öldürdükten sonra Sırbistan'a kaçmak isteyen şahıs, İnterpol'ün devreye girmesiyle Belgrad Nikola Tesla Havalimanı'nda yakalandı. Yakalanan şüpheli, İzmir'den Sırbistan'a giden polis ekipleri tarafından havayolu ile Türkiye'ye getirildi. Şüpheli, sorgusunda suçunu kabul ederek kardeşi ile aralarındaki husumetten dolayı olayı gerçekleştirdiğini ifade etti.

  • Havvanur Kethüda, Gençler Avrupa Boks Şampiyonası'nda altın madalya kazandı
    19:53 Havvanur Kethüda, Gençler Avrupa Boks Şampiyonası'nda altın madalya kazandı

    Hırvatistan'ın Porec kentinde düzenlenen Gençler Avrupa Boks Şampiyonası'nda kadınlar +81 kiloda yarışan Havvanur Kethüda, finalde Ukraynalı rakibini mağlup ederek Avrupa şampiyonu oldu. Trabzon Havalimanı'nda düzenlenen karşılama töreninde Kethüda, milli marşımızı okuttuğu için gururlu olduğunu belirtti ve gelecek hedeflerini paylaştı.

  • Selendi'de Tütün Fideleri Toprakla Buluştu
    19:51 Selendi'de Tütün Fideleri Toprakla Buluştu

    Manisa'nın Selendi ilçesinde tütün ekimi yeniden artış gösteriyor. Selendili çiftçiler, tütün fidelerini toprakla buluşturarak yoğun bir sezon geçiriyor. Tütün dikimleri yıl sonuna kadar sürecek ve üreticiler yüksek fiyatlar bekliyor.

  • İnegöl'de Odun Keserken Kaza: Bir Kişi İki Ayağını ve Elini Kesti
    19:48 İnegöl'de Odun Keserken Kaza: Bir Kişi İki Ayağını ve Elini Kesti

    Bursa'nın İnegöl ilçesinde bir kişi, evinin bahçesinde spiralle odun keserken bir anlık dikkatsizlik sonucu iki ayağını ve elini kesti. Yaralı genç, ailesinin yardımıyla İnegöl Devlet Hastanesine kaldırıldı. Jandarma ekipleri olayla ilgili soruşturma başlattı.

  • İstanbul Büyükçekmece'de Otomobil Göle Düştü: Sürücü Yaralandı
    19:48 İstanbul Büyükçekmece'de Otomobil Göle Düştü: Sürücü Yaralandı

    İstanbul Büyükçekmece'de seyir halinde olan bir otomobil, kontrolden çıkarak yol kenarındaki göle düştü. Kazada sürücü yaralandı ve olay yerinde AFAD, itfaiye ve polis ekipleri çalışmalarını sürdürüyor. Yaralı sürücü hastaneye kaldırıldı ve araçta başka biri olma ihtimali üzerine arama çalışmaları devam ediyor.

  • Samsun'da Turizm Haftası etkinlikleri kapsamında 'Turizmde Estetik' konulu panel gerçekleştirildi
    19:48 Samsun'da Turizm Haftası etkinlikleri kapsamında 'Turizmde Estetik' konulu panel gerçekleştirildi

    Samsun'da Turizm Haftası etkinlikleri çerçevesinde düzenlenen 'Turizmde Estetik' konulu panelde, şehir ve kent kavramlarının estetik açıdan farklılık gösterdiği vurgulandı. Panelde, konuşmacılar şehirlerin estetik anlayışının henüz gelişmekte olduğunu belirtirken, sağlık turizmi ve şehirlerin turizm potansiyeli üzerine sunumlar yapıldı.

  • Sivasspor, Fenerbahçe maçı için hazırlıklara başladı
    19:45 Sivasspor, Fenerbahçe maçı için hazırlıklara başladı

    Sivasspor, Süper Lig'in 33. haftasında Fenerbahçe ile oynayacağı maçın hazırlıklarına bugün yaptığı antrenmanla başladı. Teknik Direktör Bülent Uygun yönetiminde gerçekleştirilen antrenmanda takım, ısınma hareketleri, pas çalışmaları ve çift kale maç yaparak hazırlıklarını tamamladı. Sivasspor, yarın yapacağı antrenmanla çalışmalarına devam edecek. Maç, 22 Nisan Pazartesi günü saat 20.00'de Sivas 4 Eylül Stadı'nda oynanacak.


Advertisement