Trump ve Brunson Arasındaki Görüşmeye Damga Vuran "Türkiye" Diyaloğu - Son Dakika
Güncel

Trump ve Brunson Arasındaki Görüşmeye Damga Vuran "Türkiye" Diyaloğu

Önceki gün serbest kalan Rahip Brunson, kendisini kabul eden ABD Başkanı Trump'ın "Bir daha Türkiye'ye gider misin diye sormak istemiyorum" şeklindeki çıkışına "Türk halkını çok seviyorum" şeklinde karşılık verdi.

14.10.2018 11:08  Güncelleme: 15:46
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

ABD Başkanı Trump, Brunson ile birlikte Oval Ofis'te buluştu. Trump-Brunson buluşmasında Trump, "Bir daha Türkiye'ye gider misin diye sormak istemiyorum" dedi. Brunson ise "Türk halkını çok seviyorum. Orada 25 yıl yaşadım" dedi.

ERDOĞAN'A TEKRAR TEŞEKKÜR ETTİ

ABD Başkanı Donald Trump Rahip Brunson ile birlikte Oval Ofis'te basın toplantısı düzenledi. Trump Brunson'ın serbest kalmasından dolayı Cumhurbaşkanı Erdoğan'a tekrar teşekkür etti.

Trump ve Brunson Arasındaki Görüşmeye Damga Vuran

BRUNSON'IN İLK SÖZLERİ

Rahip Brunson'ın ilk sözleri, "Yönetime yaptıklarından dolayı teşekkür ederim. Dışişleri Pompeo, Başkanyardımcısı Pence ve bay Bolton'a teşekkür ederim. Kongre'de serbest kalmam için uğraşanlara da teşekkür ederim" şeklinde oldu.

GÖRÜŞMEYE DAMGA VURAN "TÜRKİYE" DİYALOĞU

Trump-Brunson buluşmasında Trump, "Bir daha Türkiye'ye gider misin diye sormak istemiyorum" dedi. Brunson ise Trump'ın bu sözlerine "Türk halkını çok seviyorum. Orada 25 yıl yaşadım" şeklinde karşılık verdi.Trump da bu konuşma karşılığında Türkler iyi insanlardır onları seviyorum ifadelerini kullandı.

Trump ve Brunson Arasındaki Görüşmeye Damga Vuran

"İKİ ÜLKE ARASINDAKİ İLİŞKİLER DÜZELECEKTİR"

Trump, "Cumhurbaşkanı Erdoğan'a tekrar teşekkür ediyorum. Bu olay iki ülke arasındaki ilişkileri düzeltecektir. Tekrar Cumhurbaşkanı'na teşekkür ederim" dedi.

Trump ve Brunson Arasındaki Görüşmeye Damga Vuran "Türkiye" Diyaloğu

Son Dakika Güncel Trump ve Brunson Arasındaki Görüşmeye Damga Vuran 'Türkiye' Diyaloğu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement