Tse Marmara Bölge Koordinatörü: Tse'nin Kapıları İş Dünyasına Her Zaman Açık - Son Dakika
Güncel

Tse Marmara Bölge Koordinatörü: Tse'nin Kapıları İş Dünyasına Her Zaman Açık

Tse Marmara Bölge Koordinatörü: Tse\'nin Kapıları İş Dünyasına Her Zaman Açık

Merkezi Gebze'de bulunan Türk Standartları Enstitüsü, Türkiye'nin kalite eğitim üssü oldu.

14.01.2015 12:14
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Merkezi Gebze'de bulunan Türk Standartları Enstitüsü, Türkiye'nin kalite eğitim üssü oldu. Çeşitli sektörlerde  faaliyet gösteren firmalara eğitim veren TSE, son olarak TS EN ISO 9001 Kalite Yönetim Sistemi temel eğitiminde başarılı olan Türkiye'nin önde gelen 13 firmasından 22 katılımcıya törenle sertifikalarını teslim ederken, Bölge Koordinatörü Mehmet Hüsrev TSE'nin kapılarının iş dünyasına her zaman açık olduğunu söyledi.

TSE Gebze Kalite Kampüsü Marmara Eğitim Müdürlüğü bünyesinde her yıl onlarca programlı eğitim düzenleniyor. Türkiye'de çeşitli sektörlerde çalışan katılımcılar bu eğitimlere katılarak başarı sertifikalarını alıyor. TSE Gebze Kalite Kampüsü'nde düzenlenen törende 'TS EN ISO 9001 Kalite Yönetim Sistemi Temel Eğitimi'nde başarılı olan 13 firmadan 22 katılımcıya sertifikaları verildi. Katılımcılara başarı sertifikalarını TSE Deney ve Kalibrasyon Merkezi Başkanı ve Marmara Bölge Koordinatörü Mehmet Hüsrev verdi. Hüsrev yaptığı konuşmada, TSE'nin kapılarının her zaman iş dünyasına açık olduğunu söyledi. Eğitimi her zaman öncelik olarak kabul ettiklerini belirten Hüsrev,  bu nedenle iş dünyasına yönelik düzenledikleri eğitimlerin firmalar tarafından büyük ilgi gördüğünü anlattı. Mehmet Hüsrev, TSE'nin iş dünyası için bir eğitim üssü olarak kabul edildiğini belirterek, "Markaları marka yapan enstitümüz bu misyonu ile ülkemizin 2023 hedeflerine rehber olmaya devam edecektir" dedi.

TS EN ISO 9001 Kalite yönetim sistemi temel eğitiminde başarılı olan çalışanların çalıştıkları firmalar şöyle:

"Mais Motorlu Araçlar İmal ve Satış A.Ş., Domino Bilgisayar Yazılım ve Danışmanlık, Edes Endüstriyel Damla Etiket San. ve Tic. Ltd. Şti., Coatcoil Boyalı Metal ve Taşıt Araç. Ür. ve Paz. A.Ş., Trakya Cam San. A.Ş., AB-Schomburg Yapı Kimyasalları, İzocam, Veser Kimyevi Maddeler A.Ş.,  Aselsan/ Artı Endüstriyel A.Ş.,  Altez elektronik Aydınlatma ltd. Şti.,  Yüksel Makina San. Tic. A.Ş.,  Model Yapı Endüstri Tic. Ltd. Şti., Ak-Ay Elektrik Dış. Tic. Koll. Şti." - Kocaeli

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Tse Marmara Bölge Koordinatörü: Tse'nin Kapıları İş Dünyasına Her Zaman Açık - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement