TSK, Bordo Berelilere Özel Olarak Hazırlanan Kamuflajlarını Yayınladı - Son Dakika
Güncel

TSK, Bordo Berelilere Özel Olarak Hazırlanan Kamuflajlarını Yayınladı

TSK, bordo berelilerin eğitim videosunu sosyal medyada paylaştı. Videoda bordo berelililerin yüksek teknolojiyle donatılmış kamuflajları görücüye çıktı.

12.01.2018 18:35  Güncelleme: 20:33
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Genelkurmay Başkanlığınca hazırlanan videoda, Özel Kuvvetler Komutanlığına bağlı timlerin kara, deniz ve havadaki zorlu eğitimlerinden görüntülere yer verildi.

Genelkurmay Başkanlığınca hazırlanan Özel Kuvvetler Komutanlığı tanıtım videosu, Türk Silahlı Kuvvetlerinin (TSK) sosyal medya hesaplarından yayınlandı.

BORDO BERELİLERİN ZORLU EĞİTİMLERİ YER ALDI

"Özel Kuvvetler" brövesinin yansıtıldığı kareyle başlayan videoda, halk arasında bilinen adıyla "bordo bereliler"in kara, deniz ve havadaki zorlu eğitimlerinden görüntüler yer aldı.

İç ve dış tehditlerin bertaraf edilmesine karşı her türlü arazi ve iklim koşullarında görev yapabilecek nitelikte üst düzey eğitime tabi tutulan bordo berelilerin, hava indirme, keskin nişancılık, hayatı idame, balık adam ve çeşitli eğitimleri videoya yansıdı.

YENİ KAMUFLAJLAR VE DİKKAT ÇEKTİ

TSK'nın en seçkin birliği olan Özel Kuvvetler Komutanlığının operasyon görüntülerinin de paylaşıldığı videoda, TSK'nın kullandığı yeni tasarım kamuflaj üniformalar ve kullanılan gelişmiş teknoloji ürünler dikkat çekti.

Video, bir askerin bordo beresini taktığı kareyle sona eriyor.


TSK, Bordo Berelilere Özel Olarak Hazırlanan Kamuflajlarını Yayınladı


TSK, Bordo Berelilere Özel Olarak Hazırlanan Kamuflajlarını Yayınladı
Kaynak: AA

Son Dakika Güncel TSK, Bordo Berelilere Özel Olarak Hazırlanan Kamuflajlarını Yayınladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement