TSK Geçit Vermiyor! Şemsiye Açarak İHA'lardan Kaçmaya Çalışan Terörist Öldürüldü - Son Dakika
Güncel

TSK Geçit Vermiyor! Şemsiye Açarak İHA'lardan Kaçmaya Çalışan Terörist Öldürüldü

Ağrı'da güvenlik güçleri ile çatışmaya giren şemsiyeli terörist öldürüldü.

13.04.2018 09:08  Güncelleme: 22:24
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Zeytin Dalı Harekatı ile Afrin'de yuvalanan teröristleri bölgeden temizleyen Türk Silahlı Kuvvetleri, yurt içinde de terör örgütü PKK/ YPG'ye geçit vermiyor. Yerli ve milli silahlarla daha da güçlenen TSK, teröristleri teker teker etkisiz hale getiriyor. Ağrı'da devam eden operasyon sırasında bir terörist öldürüldü. Öldürülen teröristin yanında ayrıca şemsiye ele geçirildi.

İHA'LARDAN KAÇMAK İÇİN ŞEMSİYE KULLANIYORLAR

Terör örgütü PKK'lı teröristler termal kameralardan ve insansız hava araçlarından kaçmak için yanlarında şemsiye bulundursalar da Türk askeri karşısında çaresiz kalıyor.

TSK Geçit Vermiyor! Şemsiye Açarak İHA'lardan Kaçmaya Çalışan Terörist Öldürüldü

(Kaynak: Haber7)

TSK Geçit Vermiyor! Şemsiye Açarak İHA\'lardan Kaçmaya Çalışan Terörist Öldürüldü

Son Dakika Güncel TSK Geçit Vermiyor! Şemsiye Açarak İHA'lardan Kaçmaya Çalışan Terörist Öldürüldü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (5)

  • Leşsavar: Leş olmuşlar 15 6 Yanıtla
  • TÜRK: Bomba yagmuruna semsiye napsin.vur askerim acima vur ermeni tohumlarina 16 4 Yanıtla
  • Pinki : Bunlar zerdüşt ve ateşe tapan şarlatanlar ,ahura mazda diye bir garip tanrıları var ...demekki mazdaya giren şemsiye açılmıyormuş..:) 12 5 Yanıtla
  • keto aga: allah rahmet eylesin 1 5 Yanıtla
  • YAZIK: koca tsk ve okadar bütçe ile alınan - yapılan ihalar şu aptal insanların açtığı 10 liralık şemsiye ile işe etkisiz kalıyorsa vay halimize .. 0 0 Yanıtla
  • Aydın Büyükşehir Belediyesi'ne teşekkür
    02:17 Aydın Büyükşehir Belediyesi'ne teşekkür

    Aydın'ın Buharkent ilçesinde yapılan alt ve üst yapı çalışmaları ile sıcak asfalt çalışmalarından memnun olan vatandaşlar, Aydın Büyükşehir Belediyesi Başkanı Özlem Çerçioğlu'na teşekkür etti.

  • Adıyaman'da Konteyner Yatakhanesinde Yangın: İşçiler Kurtuldu
    02:16 Adıyaman'da Konteyner Yatakhanesinde Yangın: İşçiler Kurtuldu

    Adıyaman'da kalıcı konutların yapıldığı bölgede bulunan 3 katlı konteyner yatakhanede çıkan yangın kontrol altına alınarak söndürüldü. Yatakhanede kalan 461 işçi yara almadan kurtulurken olay yerinde soğutma çalışmaları devam ediyor. Vali Osman Varol, yangının çatıdan elektrik kaynaklı olduğunu belirterek, işçilerin güvenli bir şekilde tahliye edildiğini ve herhangi bir yaralanma veya can kaybının olmadığını açıkladı.

  • Ömer Günel, Kuşadası'nda büyük miting düzenledi
    02:14 Ömer Günel, Kuşadası'nda büyük miting düzenledi

    Kuşadası Belediye Başkanı ve CHP Kuşadası Belediye Başkan Adayı Ömer Günel, 31 Mart yerel seçimlerine saatler kala son büyük seçim mitingini binlerce Kuşadalının katılımıyla İsmail Cem Dostluk ve Barış Meydanı'nda yaptı. Kuşadalılar, ellerinde taşıdıkları meşale, döviz ve pankartlarla Başkan Ömer Günel'i coşkuyla karşıladı.

  • İstanbul Boğazı'nda 'Sea Turtle' isimli kargo gemisi emniyetli bölgeye alındı
    02:12 İstanbul Boğazı'nda 'Sea Turtle' isimli kargo gemisi emniyetli bölgeye alındı

    Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı, 'Sea Turtle' isimli kargo gemisinin İstanbul Boğazı'nda dümen arızası nedeniyle emniyetli bir bölgeye alındığını ve gemi trafiğinin açıldığını duyurdu.

  • Nazilli'de motosiklet kazası: Bir kişi hayatını kaybetti
    02:11 Nazilli'de motosiklet kazası: Bir kişi hayatını kaybetti

    Aydın'ın Nazilli ilçesinde meydana gelen trafik kazasında, motosiklet sürücüsü Rıfat Emre Hazan hayatını kaybetti. Hazan'ın kullandığı motosiklet, bir otomobille çarpıştıktan sonra yola savruldu ve yaralandı. Olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi, ancak yapılan müdahale sonucunda Hazan kurtarılamadı. Otomobil sürücüsü ise ifade vermek üzere emniyete götürüldü.

  • Adıyaman'da İnşaat İşçilerinin Kaldığı Konteynerlerde Çıkan Yangın Söndürüldü
    02:03 Adıyaman'da İnşaat İşçilerinin Kaldığı Konteynerlerde Çıkan Yangın Söndürüldü

    Adıyaman'ın İndere köyü yakınındaki şantiyede işçilerin kaldığı konteynerde çıkan yangın, itfaiye ekipleri tarafından kontrol altına alınarak söndürüldü. Yangın sırasında işçiler hızlı bir şekilde tahliye edilirken, herhangi bir yaralanma veya can kaybı yaşanmadı. Vali Osman Varol, yangının çatıdaki elektrikten kaynaklandığını belirtirken, işçilerin diğer yatakhanelere yerleştirildiğini açıkladı. Olay yerine gelen AK Parti Adıyaman Milletvekili Mustafa Alkayış ve diğer yetkililer de incelemede bulundu.

  • İşçilerin kaldığı konteyner yatakhane alevlere teslim oldu
    01:59 İşçilerin kaldığı konteyner yatakhane alevlere teslim oldu

    Adıyaman'da kalıcı konutların yapıldığı bölgede işçilerin kaldığı konteyner yatakhanede çıkan yangın devam ediyor. Yangın sırasında içeride bulunan işçiler kendilerini dışarıya atarken, itfaiye, jandarma ve sağlık ekipleri olay yerine sevk edildi. Yangın söndürme çalışmaları devam ediyor.

  • Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu İftar Programına Katıldı
    01:50 Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu İftar Programına Katıldı

    Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, Efeler'in Çeştepe Mahallesi'nde düzenlenen iftara katıldı. Çerçioğlu'na CHP Aydın Milletvekili Evrim Karakoz ve CHP Efeler Belediye başkan adayı Anıl Yetişkin eşlik etti.

  • Ankara'da bugün düzenlenecek 'Açık Yer Toplantısı' nedeniyle bazı yollar trafiğe kapatılacak
    01:49 Ankara'da bugün düzenlenecek 'Açık Yer Toplantısı' nedeniyle bazı yollar trafiğe kapatılacak

    Ankara Emniyet Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamaya göre, bugün Keçiören ilçesinde düzenlenecek olan 'Açık Yer Toplantısı' nedeniyle saat 12.00'den itibaren etkinlik sona erene kadar, Anavatan Caddesi'nin Kızlarpınarı Caddesi, Özyurt Caddesi ve Gülbaba Caddesi keşişimi ile buraya açılan sokaklar araç trafiğine kapatılacak.

  • Seyir halindeyken yanan tır küle döndü
    01:47 Seyir halindeyken yanan tır küle döndü

    Sakarya'nın Pamukova ilçesinde seyir halinde olan bir tırın elektrik arızası sonucu çıkan yangın sonucunda tırın kupası kullanılamaz hale geldi. Sürücü olayı yara almadan atlattı ve durumu hemen 112 Acil Çağrı Merkezi'ne bildirdi. İtfaiye ekipleri yangını kontrol altına alarak söndürdü. Yangın sebebiyle bölgede trafik yoğunluğu oluştu ve polis ekipleri olayla ilgili inceleme başlattı.


Advertisement