TSK, Afrin'de PYD Mevzilerini Vurdu! Top Sesleri İlçe Merkezinden Duyuldu - Son Dakika
Güncel

TSK, Afrin'de PYD Mevzilerini Vurdu! Top Sesleri İlçe Merkezinden Duyuldu

Hatay'ın Reyhanlı ilçesinden TSK unsurlarınca Afrin'de PYD mevzilerine yönelik top atışları yapıldı. Top sesleri ilçe merkezinden duyuldu.

13.01.2018 14:36  Güncelleme: 17:00
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Hatay'ın Reyhanlı ilçesi Oğulpınar sınır karakolu mevkiinden TSK unsurlarınca Afrin'de PYD mevzilerine yönelik aralıklarla top atışları yapıldı. Öğleden sonra peş peşe gerçekleşen atış sesleri, Reyhanlı ilçe merkezi ve Cilvegözü sınır kapısından da duyuldu.

YOĞUN TOP ATIŞI YAPILDI

Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK), Suriye'de terör örgütü PYD/ PKK'nın Afrin'deki noktalarına yoğun topçu atışı yaptı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın, AK Parti Elazığ 6. Olağan İl Kongresi'nde Suriye'deki terör örgütüyle mücadeleye ilişkin mesajlar verdiği sırada TSK topçusu, örgütün Afrin'deki mevzilerini vurdu.

''KORİDORUN BATI KANADINI ÇÖKERTİYORUZ''

Erdoğan, "İdlib operasyonuyla bu koridorun batı kanadını çökertiyoruz. Afrin'deki teröristler teslim olmazlarsa orayı da başlarına yıkacağız, bu böyle biline." diye konuşmuştu.

İdlib'deki AA muhabirlerinin bildirdiğine göre, TSK'nın topçu birlikleri, Hatay'ın Reyhanlı ve Kırıkhan ilçeleri ile Suriye'deki İdlib gerginliği azaltma bölgesinde konuşlu noktalardan Afrin'deki terör örgütü PYD/PKK'nın mevzilerine top atışları yaptı.

TSK birlikleri, öğle saatlerinden itibaren Afrin'in Basufan, Cinderes, Deyr Bellıt ve Raco bölgelerine en az 36 atış yaptı.


TSK, Afrin\'de PYD Mevzilerini Vurdu! Top Sesleri İlçe Merkezinden Duyuldu
Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel TSK, Afrin'de PYD Mevzilerini Vurdu! Top Sesleri İlçe Merkezinden Duyuldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement