Tsyd 50. Yılını Kutladı - Son Dakika
Spor

Tsyd 50. Yılını Kutladı

Tsyd 50. Yılını Kutladı

Türkiye Spor Yazarları Derneği (TSYD) 50.Kuruluş yılını düzenlenen baloyla kutladı.

25.05.2013 23:18
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Türkiye Spor Yazarları Derneği (TSYD) 50. Kuruluş yılını düzenlenen baloyla kutladı.

Levent'teki tesislerde yapılan baloda, Kültür ve Turizm Bakan Yardımcısı ve Türkiye Faal Futbol Hakemleri ve Gözlemcileri Derneği Başkanı Abdurrahman Arıcı, Doğan Holding Yönetim Kurulu Başkanı Aydın Doğan, TFF İkinci Başkanı Ufuk Özertem, MHK Başkanı Zekeriya Alp, Basın İlan Kurumu Genel Müdürü Mehmet Atalay, Halter Federasyonu Başkanı Tamer Taşpınar, İstanbul Büyükşehir Belediyesi Spor A.Ş. Genel Müdürü Alpaslan Baki Ertekin, Bisiklet Federasyonu Başkanı Emin Müftüoğlu, Trabzon spor Teknik Direktörü Tolunay Kafkas, Elazığspor eski teknik direktörü Yılmaz Vural, İstanbul Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Müdürü Osman Avcı, Haliç Üniversitesi Mütevelli Heyeti Başkanı Mansur Topçuoğlu, Voleybol Federasyonu eski başkanı Ünal Karabıyık ile derneğin kurucularından Kahraman Bapçum, Necati Bilgiç, Necati Karakaya, Halit Kıvanç ile Erdoğan Arıpınar, Eyüp Karadayı gibi duayenler yer aldı.

TSYD ÇINARLARINA SAYGI

TSYD Genel Başkanı Naci Arkan yaptığı konuşmada, "Milli futbolcuların birbirini boğazladığı, teknik adamların yangına körükle gittiği, spor yazarlarının hırpalandığı bir ortamda bu mesleğin yöneticiliğini yapmanın zorluğunu yaşıyoruz. Kimsenin, kimseye saygısının kalmadığı günümüzde, TSYD'yi kurup yaşatanlara saygılarımızı sunuyoruz" dedi.

TSYD'nin kurucuları ile 50, 40 ve 30 yıllık üyelerine madalyaların ve çeşitli hediyelerin verildiği gecede, Türkiye'nin dört bir yanından gelen üyeler ve yakınları, Dilan & Özge Orkestrası'nın müziği eşliğinde neşeli ve duygusal saatler yaşadı.

Tören sonunda 50.Yıl pastası, TSYD Genel Merkez ve Şube yöneticileri tarafından kesildi. - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Tsyd 50. Yılını Kutladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement