Tsyd, Avrupa Spor Yazarları Birliği'nin 40. Yıl Galasına Ev Sahipliği Yaptı - Son Dakika
Spor

Tsyd, Avrupa Spor Yazarları Birliği'nin 40. Yıl Galasına Ev Sahipliği Yaptı

Tsyd, Avrupa Spor Yazarları Birliği\'nin 40. Yıl Galasına Ev Sahipliği Yaptı

Avrupa Spor Yazarları Birliği AIPS Europe, kuruluşunun 40. yılını TSYD’nin ev sahipliğinde İstanbul’da kutladı.

19.01.2016 12:34
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Avrupa Spor Yazarları Birliği AIPS Europe, kuruluşunun 40. yılını TSYD'nin ev sahipliğinde İstanbul'da kutladı.

Levent Sosyal Tesisleri'nde 16 Ocak Cumartesi akşamı düzenlenen 'Gala Gecesi'ne, 26 ülkeden gelen 50'yi aşkın spor yazarı katıldı. Gala yemeği öncesi TSYD Genel Başkanı Oğuz Tongsir, yabancı konuklara tesisleri gezdirerek detaylı bilgiler aktardı.

TSYD Yönetim Kurulu üyeleri, Şube başkanları ve yöneticileri ile eski başkanlar ve spor yazarları, bu özel gecede Avrupa medyasının değerli temsilcilerini yalnız bırakmadı.

Gecenin açılış konuşmasına yapan TSYD Genel Başkanı Oğuz Tongsir, TSYD'nin sadece kendi üyelerine değil, Avrupalı meslektaşlarımızın da evi olduğunu belirterek, bu özel geceye ev sahipliği yapmaktan duyduğu mutluluğu dile getirdi. Tongsir, yakın gelecekte AIPS Kongresi'ni bir kez daha Türkiye'de düzenlemek niyetinde olduklarını belirterek, bu konuda Avrupalı üyelerin desteğini istedi.

Avrupa Spor Yazarları Birliği Başkanı Yannis Daras ise 40 yılı özetlediği konuşmasında Türkiye'nin AIPS ailesi içinde köşe taşı konumunda bulunduğunu vurgulayarak, ev sahipliği için TSYD Başkan ve yönetimine teşekkür etti.

Gala Gecesi'ne, 2016 Rio Olimpiyatları Kıta elemeleri nedeniyle İstanbul'da bulunan Dünya Taekwondo Federasyonu Başkanı Dr. Choue ve Türkiye Taekwondo Federasyonu Başkanı Metin Şahin, TMOK Başkan Vekili Türker Arslan ile AIPS 1. Başkan Vekili Esat Yılmaer de katıldı.

Geceye rahatsızlığı nedeniyle iştirak edemeyen AIPS Başkanı Gianni Merlo, gönderdiği kutlama mesajında TSYD'den övgüyle bahsederken, emeği geçenlere teşekkürlerini iletti.

Gala Gecesi, 40. Yıl Kutlama pastasının kesilmesi ve katılımcılarla çekilen anı fotoğraflarıyla sona erdi. - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Tsyd, Avrupa Spor Yazarları Birliği'nin 40. Yıl Galasına Ev Sahipliği Yaptı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement