Ttml Mezunlar Derneği'nden İlçe Protokolüne İftar Yemeği - Son Dakika
Yerel

Ttml Mezunlar Derneği'nden İlçe Protokolüne İftar Yemeği

Ttml Mezunlar Derneği\'nden İlçe Protokolüne İftar Yemeği

Ggeçtiğimiz haftalarda kurulan Torbalı Ticaret Meslek Lisesi Mezunlar Derneği ilçe protokolüne iftar yemeği verdi.

23.07.2013 12:45
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ggeçtiğimiz haftalarda kurulan Torbalı Ticaret Meslek Lisesi Mezunlar Derneği ilçe protokolüne iftar yemeği verdi. İlçede hizmet veren Kır Kahvesi'nde verilen yemeğe Torbalı Kaymakamı Aydın Memük, İlçe Emniyet Müdürü Ergün Gediz, İlçe Milli Eğitim müdürü Ruhi Gündoğdu, Şube Müdürleri Mahmut Yeşil ve Erol Koyuncu, Ticaret Meslek lisesi Başyardımcısı İdris Güneri, CHP İl Genel Meclis Üyesi Hakkı Güney, Torbalı Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Mehmet Ergün, Okul Müdür Yardımcıları Abdulkadir Durak ile Bahattin Güner, Torbalılı yerel gazeteciler ve köşe yazarları katıldı.

RAMAZAN AYININ RAHMET, BEREKET, MAĞFİRET VE YARDIMLAŞMA AYI

Samimi bir ortamda gerçekleşen yemekte TTML Mezunlar Derneği Başkanı Cemil Zeybeker ile yönetim kurulu üyeleri Aylin Yağız, Burçin Sever, Melike Postalcılar ve Yasin Gülcü gelen misafirleri kapıda karşıladı. Zeybeker, Ramazan ayının rahmet, bereket, mağfiret ve yardımlaşma ayı olduğunu belirterek, "Bu ayda yapılan ibadetlerin ecri daha fazladır. Onun için bu tür organizasyonların birliğe, beraberliğe, kardeşliğe büyük faydası var" diye konuştu.

'İFTAR YEMEKLERİNİ GELENEKSEL HALE GETİRMEYİ AMAÇLIYORUZ'

Derneğin henüz üye kayıtlarına başlamadığını söyleyen Dernek Başkanı Cemil Zeybeker, mübarek ramazan ayı dolayısıyla ilçe protokolüne iftar yemeği verdiklerini dile getirdi. Yemekten sonra bir konuşma yapan Dernek Başkanı Zeybeker, protokol üyeleri ile iftarda bir araya geldiklerini belirterek, "Hedefimiz, Torbalı Ticaret Meslek Lisesi mezunlarının ve mezun olduğumuz okulumuzun sorunlarını çözmek, sosyal projeler gerçekleştirmektir. Bu sene ilk iftarımızı verdik. Bu iftarları her yıl geleneksel hale getirmeyi amaçlıyoruz. Bu akşam bizleri kırmayarak davetimize icabet eden protokol üyelerine ve okul yöneticilerimize teşekkür ediyorum" dedi. - İZMİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Ttml Mezunlar Derneği'nden İlçe Protokolüne İftar Yemeği - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement