TTNET Müşterilerine TTNET Platin Lounge Hediye - Son Dakika
Güncel

TTNET Müşterilerine TTNET Platin Lounge Hediye

TTNET, 6. yılını dolduran bireysel internet müşterilerine, Atatürk Havalimanı Dış Hatlar Terminali'ndeki TTNET Platin Lounge'un ayrıcalıklı atmosferinden yararlanma hakkı hediye ediyor.

04.04.2014 09:37
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Türkiye'nin lider internet şirketi TTNET, 6. yılını dolduran bireysel internet müşterilerine, Atatürk Havalimanı Dış Hatlar Terminali'ndeki TTNET Platin Lounge'un ayrıcalıklı atmosferinden yararlanma hakkı hediye ediyor. Ayrıca 5. yılını dolduran bireysel internet müşterileri ise TTNET Maxi Müzik paketini yıl sonuna kadar ücretsiz kullanabiliyor.

TTNET'te 6. yılını dolduran bireysel internet müşterileri, Atatürk Havalimanı Dış Hatlar Terminali'ndeki TTNET Platin Lounge'da, beraberlerindeki 1 misafirleri ve 6 yaşından küçük çocuklarıyla birlikte TTNET tarafından ağırlanıyor. Uçuş saatini beklerken, TTNET Platin Lounge'un şık ve rahat atmosferinde, ücretsiz ikramlar eşliğinde sevdikleriyle birlikte keyifli vakit geçirme şansını elde eden TTNET müşterileri, TTNET Platin Lounge hediyesinden yıl sonuna kadar toplam 12 kez faydalanabilecek. TTNET'te 6. yılını kutlayan tüm bireysel müşterilerin bu hizmetten yararlanmak için TC kimlik numaralarını TTNET Platin Lounge girişindeki karşılama görevlisine bildirmeleri yeterli olacak.

TTNET'te 5. yılını dolduran TTNET'liler ise 2014 yılı sonuna kadar TTNET Maxi Müzik paketi ile diledikleri zaman, web'den veya mobil cihazlardan ücretsiz ve sınırsız müzik dinleme şansı elde ediyor. Ayrıca, ayda 250 şarkı indirebiliyor ve paketin kesintisiz ve sınırsız radyo dinleme özelliğini de kullanabiliyor. TTNET'te 5. yılını kutlayan ve kendilerine özel Maxi Müzik paketinden yararlanmak isteyen TTNET'lilerin hediye şifrelerini almak için MUZIK yazarak TC kimlik numaralarını 6066'ya göndermeleri yeterli.

TTNET Hakkında

2006 yılında tüm Türkiye'yi internete bağlamak ve dünyayla tanıştırmak amacıyla kurulan TTNET, bugün kurumsal ve bireysel hizmetleriyle sektörde öncü rol oynayan, müşterilerine bugünün ve geleceğin iletişim teknolojilerini sunan, iletişim ve eğlence şirketidir. İletişim teknolojilerinin üç temel bileşeni olan internet, televizyon ve telefonu birlikte sunan TTNET eğitim, eğlence, iletişim, güvenlik ve işletmelere özel ürünleriyle Türkiye'nin tüm iletişim ihtiyaçlarını karşılamaktadır. Şirketin ürün portföyünde başta ADSL, fiber internet erişimi, WiFi kablosuz internet erişimi ve iPass işbirliği ile TTNET WiFi yurtdışı erişim hizmeti, G.SHDSL, Metro Ethernet, ATM ve FrameRelay internet erişim hizmetleri bulunmaktadır. TTNET; Avea işbirliği ile TTNET Mobil markası altında GSM ve 3G dahil tüm cep telefonu hizmetleri, TTNET Alo markası ile de bireysel müşterileri için sabit telefon erişimi sunmaktadır. TTNET ayrıca; sinema ve televizyonu taşınabilir hale getiren Tivibu Web ve Cep servisi ile ev ortamında TV ekranından ulaşılabilen IPTV hizmeti Tivibu Ev'i de Türkiye'de uygulamaya başlayarak bir ilke imza atmıştır.

İnternet erişim hizmetlerinin yanı sıra TTNET'in katma değerli servisleri arasında yerli ve yabancı birçok şarkıyı ücretsiz dinleme imkanı sunan TTNET Müzik ve dijital oyun platformu Playstore bulunmaktadır. TTNET Güvenlik kapsamında güvenli internet için birçok ürün ve servisi kullanıcılarına sunmaktadır. TTNET İşyerim Paketleri ile de işletmelerin ihtiyaçlarına özel ürün ve servisler geliştirmektedir.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel TTNET Müşterilerine TTNET Platin Lounge Hediye - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Safranbolu'da Turizm Haftası Programı Gerçekleştirildi
    19:29 Safranbolu'da Turizm Haftası Programı Gerçekleştirildi

    Karabük'ün Safranbolu ilçesinde, UNESCO Dünya Miras Listesi'nde yer alan tarihi bir açık hava müzesi olan Safranbolu'da Turizm Haftası dolayısıyla bir program düzenlendi. Programda, Karabük Valisi Mustafa Yavuz ve AK Parti Karabük Milletvekili Durmuş Ali Keskinkılıç, Safranbolu'nun turizm potansiyelini ve önemini vurguladılar. Programda ayrıca halk oyunları gösterisi ve resim sergisi gibi etkinlikler de yer aldı.

  • Çorum'da Kuvvetli Rüzgarın Etkisi: Çatılar Uçtu, Ağaçlar Devrildi
    19:28 Çorum'da Kuvvetli Rüzgarın Etkisi: Çatılar Uçtu, Ağaçlar Devrildi

    Çorum merkez ve ilçelerinde etkili olan kuvvetli rüzgar nedeniyle birçok bina çatısı uçtu, ağaçlar devrildi. Ulu Cami'nin minaresinden düşen ahşap parçalar sonucu bir kişi yaralandı. Elektrik kesintisi yaşanan bölgelerde ağaçlar ve çöp konteynerleri park halindeki araçlara zarar verdi. Ayrıca Samsun-Ankara kara yolu üzerindeki trafik levhaları da devrildi. Alaca ilçesinde iş yerlerinin çatıları uçarken, Sungurlu ilçesinde ise ağaçlar otomobillere zarar verdi. Dodurga ilçesinde ise enerji nakil hatlarındaki kopmalar nedeniyle elektrik kesintisi yaşandı.

  • Samsun'da Kuvvetli Rüzgar Hayatı Olumsuz Etkiledi
    19:24 Samsun'da Kuvvetli Rüzgar Hayatı Olumsuz Etkiledi

    Samsun'un Bafra ve Vezirköprü ilçelerinde etkili olan kuvvetli rüzgar, ağaçların devrilmesine ve elektrik tellerinin kopmasına neden oldu. Polis, itfaiye ve TEDAŞ ekipleri bölgede önlem aldı. Elektrik akımının kesilmesiyle tehlike önlendi ve devrilen ağaçlar kaldırıldı. Vezirköprü ilçesinde ise fırtına nedeniyle bir binanın çatısı uçtu ve çevredeki binalarla araçlara zarar verdi.

  • İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Cemil Tugay, Anıtkabir'i ziyaret etti
    19:24 İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Cemil Tugay, Anıtkabir'i ziyaret etti

    İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Cemil Tugay, ilçe belediye başkanlarıyla birlikte Anıtkabir'i ziyaret etti. Tugay, Anıtkabir Özel Defteri'ne yazdığı mesajda, halkın, kentin ve ülkenin çıkarlarını gözeteceklerini ve vicdanlarının sesini dinlemekten asla vazgeçmeyeceklerini belirtti. Tugay ve beraberindeki heyet, ayrıca İsmet İnönü'nün kabrini de ziyaret etti.

  • Cumhurbaşkanı Erdoğan, TBMM Başkanı Kurtulmuş ile görüştü
    19:23 Cumhurbaşkanı Erdoğan, TBMM Başkanı Kurtulmuş ile görüştü

    Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Başkanı Numan Kurtulmuş ile bir araya geldi.

  • Fırtınada ağaç cipin üzerine devrildi, çatılar uçtu
    19:21 Fırtınada ağaç cipin üzerine devrildi, çatılar uçtu

    Konya'nın Ereğli ilçesinde kuvvetli fırtına ağaçları devirdi, çatıları uçurdu. Cadde kenarındaki bir ağaç ise park halinde cipin üzerine devrildi. Fırtına ilçede yaşamı olumsuz yönde etkiledi.

  • Kütahya Belediye Başkanı: Borçlarımızı Açıkladık, Seçim Yatırımlarından Kaynaklanıyor
    19:17 Kütahya Belediye Başkanı: Borçlarımızı Açıkladık, Seçim Yatırımlarından Kaynaklanıyor

    Kütahya Belediye Başkanı Eyüp Kahveci, belediyenin 1 milyar 700 milyon TL borcu olduğunu açıkladı. Kahveci, borç yükünün kısa vadede bir seçim kazanmak amacıyla yapılan yatırımlardan kaynaklandığını belirtti.

  • Eski Etimesgut Belediye Başkanı Enver Demirel, Erdal Beşikçioğlu'na teşekkür etti
    19:14 Eski Etimesgut Belediye Başkanı Enver Demirel, Erdal Beşikçioğlu'na teşekkür etti

    Eski Etimesgut Belediye Başkanı Enver Demirel, Erdal Beşikçioğlu'na belediyeyi borçsuz bir şekilde teslim aldıklarını açıklamasından dolayı teşekkür etti.

  • İnebolu'da enerji nakil hattından çıkan kıvılcım yangına neden oldu
    19:13 İnebolu'da enerji nakil hattından çıkan kıvılcım yangına neden oldu

    Kastamonu'nun İnebolu ilçesine bağlı Karşıyaka köyünde fırtınanın etkisiyle enerji nakil hattından çıkan kıvılcım, ormanlık alanda yangına yol açtı. Vatandaşların durumu jandarmaya bildirmesi üzerine Kastamonu Orman Bölge Müdürlüğü ekipleri yangına müdahale etti ve yangın söndürüldü. Soğutma çalışmaları ise devam ediyor.


Advertisement