Ttnet'ten "Online Alışveriş Festivali" - Son Dakika
Güncel

Ttnet'ten "Online Alışveriş Festivali"

Ttnet\'ten "Online Alışveriş Festivali"

TTNET, bu yıl ikincisini düzenlediği "Online Alışveriş Festivali" ile müşterilerine internet üzerinden indirimli alışveriş yapma fırsatı sunuyor.

12.01.2015 14:45
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

TTNET, bu yıl ikincisini düzenlediği "Online Alışveriş Festivali" ile müşterilerine internet üzerinden indirimli alışveriş yapma fırsatı sunuyor.

TTNET'ten yapılan açıklamaya göre, TTNET'liler, "www.ttnetfestivali.com" internet adresinde modadan teknolojiye, yiyecek-içecekten eğlenceye, aksesuardan dekorasyona kadar 25 markadan indirimli alışveriş yapabilecek.

2. TTNET Online Alışveriş Festivali ile bazı markalarda yüzde 30'a, bazılarında 50 liraya varan indirimler ve 75 liraya kadar hediye çekleri ve ücretsiz kargo avantajları sunuluyor.

TTNET'liler Divarese, Mizu, Fabrika, Mudo, DeFacto, Kiğılı, D&R, Taç, Toyzz shop, lidyana.com, Morhipo, Lezzetli Hediye, Oxxo, Koçtaş, Tekzen, Amerikadan İste, Anne Lütfen, Pizzabulls, Sportsoul, ofix.com, Unnado, Vivense, Locopoco, Evidea ve Modanisa markalarından avantajlı alışveriş imkanı bulacak.

25 Ocak'a kadar sürecek kampanya kapsamında "www.ttnetfestivali.com"a girerek anlaşmalı markaların linklerine tıklayanlar, karşılarına çıkacak indirim kuponu kodunu kullanarak indirimli alışveriş yapabilecek. - İstanbul

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Ttnet'ten 'Online Alışveriş Festivali' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement