Tü Lisansüstü Programları Güz Yarı Yılı Öğrenci Kontenjanları Açıklandı - Son Dakika
Güncel

Tü Lisansüstü Programları Güz Yarı Yılı Öğrenci Kontenjanları Açıklandı

Trakya Üniversitesi (TÜ) 2018-2019 akademik yılı güz yarıyılında lisansüstü öğrenci kontenjanları ve başvuru koşullarının açıklandığı bildirildi.

27.07.2018 10:48
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Trakya Üniversitesi (TÜ) 2018-2019 akademik yılı güz yarıyılında lisansüstü öğrenci kontenjanları ve başvuru koşullarının açıklandığı bildirildi.

TÜ'den yapılan yazılı açıklamada, lisansüstü programları başvurularının 30 Temmuz-10 Ağustos tarihleri arasında gerçekleştirileceği belirtildi.

Açıklamada görüşlerine yer verilen TÜ Rektörü Prof. Dr. Erhan Tabakoğlu, lisansüstü eğitimine yönelik olarak yüksek lisans ve doktora programlarına verilen önem doğrultusunda bu yıl yeni programlar açtıklarını aktardı.

Üniversitenin güçlü akademik kadroya sahip olduğunu belirten Tabakoğlu, şunları kaydetti:

"Öğrencilerimizin hem mesleki, hem de akademik gelişimlerini üst düzeye çıkarmayı amaçlıyor, yenilikçi programlarımızla öğrencilerimize yeni ufuklar açıyoruz. Trakya Üniversitesi, bilgi birikimi ve tecrübesiyle ülkemizin yanı sıra Balkanlar'da da önemli bir güce sahip. Birçok ilke ve başarıya imza atmış üniversitemiz, Türkiye'nin gelişimine her anlamda katkı sağlayacak, güçlü ve başarılı mezunlar yetiştirmeyi hedefliyor. Bu yolda bizimle geleceğe yürüyen tüm öğrencilerimize başarılar diliyorum."

Balkan Araştırma Enstitüsü, Fen Bilimleri Enstitüsü, Roman Dili ve Kültürü Araştırmaları Enstitüsü, Sağlık Bilimleri Enstitüsü ve Sosyal Bilimler Enstitüsü bünyesinde başvuru alacak programlar için detaylı bilgiye üniversitenin internet sitesinden ulaşılabileceği kaydedildi.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Tü Lisansüstü Programları Güz Yarı Yılı Öğrenci Kontenjanları Açıklandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement