Tuba Büyüküstün Herkesi Geride Bıraktı - Son Dakika
Magazin

Tuba Büyüküstün Herkesi Geride Bıraktı

Başarılı oyuncu Tuba Büyüküstün tüm dünya tarafından takip edilen IMDb sitesinde, kendi ülkesi dışında en çok ilgi gören oyuncular arasında yer aldı.

29.09.2014 15:34  Güncelleme: 16:01
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Tuba Büyüküstün tüm dünya tarafından takip edilen IMDb sitesinde, kendi ülkesi dışında en çok ilgi gören oyuncular arasında yer alıyor. Türkiye ve tüm Ortadoğu’da hatırı sayılır bir hayran kitlesine sahip olan Büyüküstün birçok Türk oyuncuyu da geride bıraktı.

YURTDIŞINDA BİR NUMARA

2004 yılında oynadığı Çemberimde Gül Oya adlı diziyle kariyerinde bambaşka bir yola giren Tuba Büyüküstün, yurtdışında da başarılarıyla yükseliş trendinde.

EN ÇOK İLGİ GÖREN TUBA BÜYÜKÜSTÜN

Dünyanın en popüler film, tv ve oyuncu içerikli sitesi IMDb (Internet Movie Database) verilerine göre, kendi ülkesi dışındaki kullanıcılardan en çok ilgi gören Türk isim Tuba Büyüküstün.

EN ÇOK TUBA BEĞENİLDİ

Oyuncu, bu sıralamada Beren Saat ve Belçim Bilgin’i de geride bırakmış durumda. Kara Para Aşk’ta canlandırdığı Elif karakteriyle büyük beğeni toplayan oyuncu Libya, Mısır, Almanya, Suudi Arabistan, Yunanistan, Yemen gibi birçok ülkeden hayrana sahip.

Tuba Büyüküstün Herkesi Geride Bıraktı
Kaynak: Diğer

Son Dakika Magazin Tuba Büyüküstün Herkesi Geride Bıraktı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • mustafa: İşini layıkıyla yapan , Sansasyondan uzak, Evine ailesine bağlı, Magazinden beklentisi olmayan, Benim diyen güzellere 10 basan duru ve sade güzelliğinin farkında olup, ama bunu ayağa düşürmeyen, Akıllı, Ahlaklı ve başarılı. Daha ne olsun ki? Yakında Amerikan filmlerinin de aranılan yıldızı olursa şaşmamak lazım. O bunu hakkediyor. 31 4 Yanıtla

Advertisement