Tuba Büyüküstün ile Görüntülenen Ünlü İşletmeciye 15 Yıla Kadar Hapis İstemi - Son Dakika
3.Sayfa

Tuba Büyüküstün ile Görüntülenen Ünlü İşletmeciye 15 Yıla Kadar Hapis İstemi

Tuba Büyüküstün ile Görüntülenen Ünlü İşletmeciye 15 Yıla Kadar Hapis İstemi

Adı Tuba Büyüküstün ile aşk dedikodularına karışan işletmeci Umut Evirgen’i görüntüledikleri gerekçesiyle gasp edilen 2 gazetecinin şikayetlerinden vazgeçtiği ortaya çıktı.

30.06.2017 13:14
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Adı Tuba Büyüküstün ile aşk dedikodularına karışan işletmeci Umut Evirgen'i görüntüledikleri gerekçesiyle gasp edilen 2 gazetecinin şikayetlerinden vazgeçtiği ortaya çıktı. Savcılık suçun şikayete bağlı olmamasını dikkate alarak Umut Evirgen ve 2 şüpheli hakkında 15'er yıla kadar hapis istemiyle iddianame hazırladı.

Ünlü oyuncu Tuba Büyüküstün ile adının aşk dedikodularına karıştığı işletmeci Umut Evirgen 18 Haziran'da Emirgan'da bir mekanda görüntülenmişti. Olayın ardından Evirgen'in korumaları olduğu iddia edilen 2 kişi, Hürriyet muhabiri İsmail Bayrak ve Takvim Gazetesi muhabiri Aydın Hamza'nın içinde olduğu aracı kovalamaya başlamış, aracın önünü keserek silah zoruyla Bayrak'ın fotoğraf makinesini gasp etmişti.

Bayrak'ın olay sonrası Sarıyer Asayiş Büro Amirliği'ne giderek Evirgen ve korumalarından şikayetçi olması üzerine İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığınca soruşturma başlatılmıştı. Soruşturma kapsamında gözaltına alınan işletmeci Umut Evirgen ve korumaları olduğu iddia edilen Doğan Akbaş ile Ahmet Fatih Baltacı gözaltına alınarak çıkarıldıkları mahkemece tutuklanmıştı.

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı'nca soruşturma devam ederken gazeteci İsmail Bayrak ve Aydın Hamza'nın şikayetlerini geri çektikleri ortaya çıktı. Cumhuriyet Savcısı, suçun şikayete bağlı olmamasını dikkate alarak Umut Evirgen, Doğan Akbaş ve Ahmet Fatih Baltacı hakkında iddianame hazırladı.

Savcı, 3 şüphelinin "Birden fazla kişi tarafından birlikte, silahla yol kesmek suretiyle ya da konutta, işyerinde yağma" suçundan ayrı ayrı 10 yıldan 15'er yıla kadar hapisle cezalandırılmasını istedi. Başsavcılık tarafından onaylanan iddianame İstanbul 1'inci Ağır Ceza Mahkemesi'ne gönderildi. - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika 3.Sayfa Tuba Büyüküstün ile Görüntülenen Ünlü İşletmeciye 15 Yıla Kadar Hapis İstemi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement