Tuba Ergin "Earth Unkown" Koleksiyonunu Sergiledi - Son Dakika
Güncel

Tuba Ergin "Earth Unkown" Koleksiyonunu Sergiledi

Tuba Ergin "Earth Unkown" Koleksiyonunu Sergiledi

Tuba Ergin'in avant-garde çizgisini devam ettirirken kendini her zaman yenileyen ancak özünden vazgeçmeyen bir koleksiyon oldu.

12.10.2013 14:43
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Tuba Ergin, Mercedes-Benz Fashion Week Istanbul presented by American Express kapsamında "Earth Unkown" adını verdiği İlkbahar-Yaz 2014 koleksiyonunu 10 Ekim 2013 Perşembe günü saat 13.30'da Kuruçeşme Arena'da sergiledi.

''Desa by Tuba Ergin'' kapsül koleksiyonunun da sergileneceği defile Tuba Ergin'in avant-garde çizgisini devam ettirirken kendini her zaman yenileyen ancak özünden vazgeçmeyen bir koleksiyon oldu.

Geri dönüşümlü moda anlayışının Türkiye'deki öncüsü Tuba Ergin, "Earth Unkown" adını verdiği İlkbahar-Yaz 2014 koleksiyonunda yine doğal ve işlenmemiş materyallerin yalın güzelliğinden faydalanıyor; doğal renklerden esinleniyor. Deneysel formlardan oluşan bir koleksiyon olan "Earth Unkown", deformasyondan oluşan yeni bir estetik anlayışı sunuyor.

Ahşap, toprak katmanları, fosiller, kaya ve mermer dokular, krater-vari görüntülerin hakim olduğu koleksiyonda ipek, organze ve deriye ağırlık verilirken, hi-tech kumaş ve ketenin kontrastından faydalanılıyor. El örgüsü keten ve bambu trikolar, dikişsiz elbiseler, geri dönüştürülmüş araba lastikleri ve ipek kombinasyonları şaşırtıcı ve zamansız parçalar yaratarak doğallıktan vazgeçemeyen güçlü, şehirli kadını yeniden yorumluyor.

Deri ağırlıklı tasarımlardan oluşan koleksiyonun geneline ince işlenmiş deriler, lazer kesimler ve elişçiliğiyle zenginleştirilmiş detaylar hakim. Farklı olmayı seven genç ve güçlü hisseden kadınlara hitap eden koleksiyon Tuba Ergin çizgisiyle 10 Ekim Perşembe günü saat 13.30'da Kuruçeşme Arena'da sergilendi.

Defileyi izlemeye gelenler arasında Deniz Berdan, Arzu Kaprol ve Ahu Yağtu gibi isimler vardı. Ahu Yağtu Tuba Ergin kıyafetiyle dikkat çekti.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Tuba Ergin 'Earth Unkown' Koleksiyonunu Sergiledi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement