Tuborg Sunar Marky Ramone İstanbul'da - Son Dakika
Güncel

Tuborg Sunar Marky Ramone İstanbul'da

RAMONES'un ünlü davulcusu Marky Ramone Tuborg sponsorluğunda ilk kez İstanbul'da dinleyenleri ile buluşacak.

23.03.2012 18:04
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Metallica, Green Day, Offspring, Pearl Jam, U2, Kiss, Marilyn Manson, Garbage, Red Hot Chili Peppers gibi birçok ünlü rock grubunun şarkılarını yorumladığı RAMONES 1996 yılında dağıldı. Solo çalışmaları ile müzik dünyasındaki kariyerlerine devam eden grup üyelerinden Joey Ramone (vokal), Dee Dee Ramone (bas) ve Johnny Ramone (gitar) hayata veda edince, grubun davulcusu Marky Ramone RAMONES'in hatırasını yaşatmak için MARKY RAMONE'S BLITZKRIEG grubu ile turneler gerçekleştirmeye ve şarkılar yayınlamaya başladı.

Kadrosunda bir dönem MISFITS'in solisti olan Michale Graves'in de olduğu MARKY RAMONE'S BLITZKRIEG, nisan ayında çıkacağı Doğu Avrupa Turnesi kapsamında Tuborg sponsorluğunda Roxy'de sahne alacak.

14 Nisan 2012 Cumartesi gecesi gerçekleşecek olan MARKY RAMONE'S BLITZKRIEG konseri, RAMONES solisti Joey Ramone'un 11. ölüm yıldönümüne denk gelmesi nedeniyle aynı zamanda bir anı gecesi şeklinde gerçekleşecek.

Blitzkrieg Bop, Judy Is A Punk, Poison Heart, I Wana Be Sedated, Do You Remember Rock'n'Roll Radio, Sheena Is A Punk Rocker ve daha birçok RAMONES klasiğinin seslsndirileceği konserde, grubun solisti Michael Graves eski grubu MISFITS'ten de şarkılar seslendirecek.

Tuborg sponsorluğunda gerçekleşecek MARKY RAMONE'S BLITZKRIEG konserinin bilet fiyatı 40 TL olarak belirlendi. Konser biletleri, Biletix ile Troya Tur (Beşiktaş), Mephisto (Taksim), Hammer Müzik (Kadıköy) ve Zero Müzik (Kadıköy)'ten temin edilebilir.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Tuborg Sunar Marky Ramone İstanbul'da - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement