Tudor'un Tek Kararsızlığı Sol Kanatta - Son Dakika
Spor

Tudor'un Tek Kararsızlığı Sol Kanatta

Tudor\'un Tek Kararsızlığı Sol Kanatta

İdeal kadrosunu Fenerbahçe karşısında da sahaya sürmeyi planlayan Hırvat teknik adam, sol kanatta Rodrigues ile Tolga arasında tercih yapacak.

17.10.2017 18:02
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Süper Lig'de liderlik koltuğunun sahibi 'da teknik direktör Igor Tudor, pazar günü oynanacak Fenerbahçe derbisi öncesi sol kanatta kararsızlık yaşıyor. Son olarak 'u deplasmanda mağlup eden sarı-kırmızılılarda kadroyu genel olarak korumayı tercih eden Hırvat teknik adam, sol kanat için kafasında henüz net bir isim belirlemedi. Bunda en büyük sebep, o bölgenin adayları Tolga ve Rodrigues'in tam anlamıyla hazır olmaması.

Konyaspor mücadelesinde arka adalesinde ağrı hisseden ve ilk yarıda oyundan çıkmak zorunda kalan Rodrgiues'in adelesinde zorlanma tespit edilmiş ve tedavisine başlanmıştı. Tolga'nın durumu ise Rodrigues'e nazaran daha iyi. Milli futbolcumaçından sonra oynananve Konyaspor maçlarında tedbir amaçlı dinlendirildi ve A Milli Takım'da da süre almadı. Tolga'nın derbide sahada olmak istediği ve çalışmalarını yoğun şekilde sürdürdüğü belirtildi. Igor Tudor, iki oyuncunun fiziksel durumuna göre sol kanatta tercihini yapacak.

Sarı-kırmızılılarda sol kanat için bir diğer alternatifse . Uzun süredir yedek kalan milli oyuncunun antrenmanlarda sıkı çalıştığı ve Tudor'un gözüne girmek için mücadele ettiği öğrenildi.

Aynı başlıkta

Kaynak: EuroSport.com

Son Dakika Spor Tudor'un Tek Kararsızlığı Sol Kanatta - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement