Tüfenkçi, Kaynarca Mahallesi'ni Ziyaret Etti - Son Dakika
Yerel

Tüfenkçi, Kaynarca Mahallesi'ni Ziyaret Etti

AK Parti Malatya İl Başkanı Bülent Tüfenkçi, Kaynarca Mahallesi'ni ziyaret ederek vatandaşların taleplerini dinledi.

17.06.2014 16:11
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti Malatya İl Başkanı Bülent Tüfenkçi, Kaynarca Mahallesi'ni ziyaret ederek vatandaşların taleplerini dinledi.

İl Başkanlığından yapılan yazılı açıklamaya göre, Tüfenkçi, İl Başkan Yardımcısı Murat Turgut, İl Yönetim Kurulu Üyesi Şahin Karahan, Yeşilyurt İlçe Başkan Yardımcısı Ekrem Dağ  ve belediye meclis üyeleriyle Kaynarca Mahallesi'nde vatandaşlarla toplantı yaptı.

Burada konuşan Tüfenkçi, Kaynarca Mahallesi'nin bir takım sorunları ve eksiklikleri olduğunu bildiklerini ve en kısa zamanda giderilmesi için belediye başkanına gerekli notları ileteceklerini belirterek, "Biz, 'vatandaşlarımız bize oy versin' diye hizmet etmiyoruz. Bize oy versin veya vermesin tüm vatandaşlarımıza, hemşehrilerimize hizmet ediyoruz. İnsan odaklı siyaset yapmak, insana değer vermek bunu gerektirir. Biz biliyoruz ki Malatya'mızın tümü hizmetin en iyisine layıktır. Sırf oy alacağız diye muhalefet partileri gibi bir takım farklı hesaplar içine girip kirli ittifaklar da yapmayız" ifadesini kullandı.

Musul'da yaşanan olayların çözüm sürecinin ne kadar gerekli ve önemli olduğunu bir kez daha gösterdiğini aktaran Tüfenkçi, şunları kaydetti:

"IŞİD denen örgüt, Ortadoğu'da mezhep savaşı çıkarmak isteyen bazı güçlerin Irak'a attığı bir el bombasıdır. IŞİD, El Kaide, El Nusra gibi İslam davasının sözde mücahitleri büyük devletlerin taşeronudur. Aynı zamanda İslam'a en büyük zararı bunlar vermektedir. Öte yandan Maliki, İŞİD'in işgaline göz yumarak, Kuzey Irak yönetimi ile Türkiye arasında yapılan petrol antlaşmasını işlemez hale getirmeyi amaçlıyor. CHP'ye göre ise bu olaylardan Esed sorumlu değil, mezhepçi Maliki sorumlu değil, IŞİD suçlu değil, sadece Türkiye sorumlu. Bu sorumsuzca tutumu milletimizin takdirine bırakıyorum. Bizim birinci önceliğimiz tutsak alınan 80 vatandaşımızın sağ salim vatanlarına dönmesini sağlamaktır." - Malatya

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Tüfenkçi, Kaynarca Mahallesi'ni Ziyaret Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement