Tuğba Ekinci'nin Taciz Gafına Tepkiler Büyüyor - Son Dakika
Magazin

Tuğba Ekinci'nin Taciz Gafına Tepkiler Büyüyor

Son röportajında "Kadınlar yüz vermeden hiçbir Türk erkeği taciz etmez" diyen Tuğba Ekinci, sosyal medyada adeta linç edildi. Ekinci kadınlar adına bir leke olarak görüldü.

05.05.2018 14:55  Güncelleme: 15:15
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Yeni albümünde sonra röportaj veren Tuğba Ekinci 'Hiç tacize uğradınız mı?' sorusuna; "O konu çok yalan. Türk erkeği asildir. Kadınlar yüz vermeden hiçbir Türk erkeği taciz etmez. Olsa bana olurdu. Durup dururken bu yaşıma kadar kimsenin tacizini görmedim. Onu söyleyen kadınlar emin ol ki o adama yüz vermiştir" diyerek cevap verdi.

KOMŞUSUNUN TACİZİNE UĞRADI

Söylediği bu sözlerle gündemde olay yaratan Ekinci, 2015 yılında komşusuyla yaşadığı sorunlar nedeniyle karakolluk olmuş,komşusunun kendisini küfür ve taciz ettiğini iddia ederek koruma talep etmişti.

TÜM TEPKİLERİ ÜZERİNE ÇEKTİ

Ekinci, röportajdan sonra sosyal medyada gündem oldu. Şarkıcının taciz gafına "Kadın yüz vermezse, erkek taciz etmez demiş! Artık midemiz bulandı bu zihniyetten." Vallahi iyi taktik bulmuşlar ağızlarına geleni konuşup gündem yaratmak. Tek amaçları her yer bunları yazarak reklam yapsın diye yapmayacakları şey yoktur görgüsüz "kadın", kadın adına lekesiniz be" gibi yorumlar yapıldı.

"KENDİ SANAT ÇEVREMDEN BAHSETTİM"

Tepkilerin ardından açıklama yapan Tuğba Ekinci şu sözleri söyledi: "Ben kendi sanat çevremde sanat hayatımdan ve etrafımdaki görüştüğüm, çevremdeki insanlardan bahsediyorum. Sanat hayatımda böyle bir şey başıma gelmedi demek istiyorum. Yani ben bir çevre sahibi olduğuma göre dışarıdaki toplumsal olayları karıştırmayacağım bu röportajda, mantık istiyor.

Demek ki bizim insanımız tacizle; şahsi bir tacizle, tecavüzü toplumsal bir olayı karıştırabilecek bir IQ de. Anlaşılıyor yani baya bir net. Tecavüz diye adlandırılan, kişisel haklara zarar veren rahatsızlıklar, insanlık haklarına aykırı olan hareketleri yapabilen şahsiyetlerin varlıkları, benim röportajımla alakalı değil. O tamamen her toplumda ne yazık ki karşılaşılabilecek, çok derin hasarları olan insanların yapabildikleri hastalıklardan biridir. Bunun toplumsal değerde; toplumsal farkındalıkta tacizle durup dururken yakın çevrenizden göreceğiniz tacizle alakası yoktur. Ben tamamen röportajımda mantıken kendi hayatımdan bahsettim"

Tuğba Ekinci\'nin Taciz Gafına Tepkiler Büyüyor

Son Dakika Magazin Tuğba Ekinci'nin Taciz Gafına Tepkiler Büyüyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (26)

  • alp: burdaki yorum yapanların çoğu kadın o kadar belli oluyorki, :)))) gülmekten ağlıyorum. :)))) ben demiştim işlerine gelmeyince kadınlar şeytan oluyor. bir anda. allah şeytanı kadınlardan korusun amen. :)))) 0 332 Yanıtla
  • Rüya: Sanatçı bozuntusu gündemde kalmak için ortaya laf atmış işte 313 0 Yanıtla
  • cafe: erkekler bu memlekette çok rahatsız yaşıyor çok yazık ediliyor bu memleketin erkeğine üç beş olay sonrası tüm erkekleri kapsayan aşağılama çalışması 246 2 Yanıtla
  • Bilirkişi: Ensar vakfında da yalandı mı gancıklar 224 0 Yanıtla
  • alp: ayakta alkışlıyorum keşke tüm kadınlar böyle dürüst olsalar. ama malesef kadınların çoğu şeytandır. 5 204 Yanıtla
  • Misafir: Doğru söz söyleyen dokuz köyden kovulur. Bir Türk erkeği olarak destekliyorum. 1 195 Yanıtla
  • makyöz: kadın gaf yapmamış gayet doğru hemde dosdoğru söylemiş erkekleri son yıllarda çok aşağıladılar bunun hesabını siyasilerde oy kaybederek verecekler 2 132 Yanıtla alp: bravo mükemmel bir yorum siyasiler erkekleri son yıllarda cok aşağıladılar. ne gurur kaldı nede?? şeref.bunun hesabını çok agır vericekler. çok az kaldı.. 0 2
  • Ahsen: Kucucuk cocuklara taciz de bulunanlari unutmus tugba hanim. 106 0 Yanıtla
  • zaza: doğru söylemiş. 1 88 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement