Tuğba Özay: Deniz Seki'nin Orada Bulunma Sebebini Tasvip Etmiyorum - Son Dakika
Güncel

Tuğba Özay: Deniz Seki'nin Orada Bulunma Sebebini Tasvip Etmiyorum

TEKİRDAĞ'ın Çorlu İlçesi'nde sahneye çıkan eski manken ve şarkıcı Tuğba Özay, cezaevinden tahliye olan şarkıcı Deniz Seki ile ilgili, sevilen bir şarkıcının 2.5 yıl sonra özürlüğüne kavuşmasının dünyanın her yerinde ilgiyle karşılanacağını belirterek, "Affedici olmak, hoşgörülü olmak gerekiyor.

11.06.2017 09:34
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

TEKİRDAĞ'ın Çorlu İlçesi'nde sahneye çıkan eski manken ve şarkıcı Tuğba Özay, cezaevinden tahliye olan şarkıcı Deniz Seki ile ilgili, sevilen bir şarkıcının 2.5 yıl sonra özürlüğüne kavuşmasının dünyanın her yerinde ilgiyle karşılanacağını belirterek, "Affedici olmak, hoşgörülü olmak gerekiyor. Ama orada bulunma sebebini asla ve asla tasvip etmiyorum" dedi.

Çorlu Kaymakamlığı tarafından ilçede yapılması planlanan 15 Temmuz İlkokulu için yapılan kermese katılan eski manken ve şarkıcı Tuğba Özay, sevenleri ile konserde bir araya geldi. Yaklaşık bir saat sahnede kalan Özay, sevilen şarkılarını seslendirdi. Özay, konser sonrasında kermes alanındaki lunaparkta balerine bindi. Tuğba Özay, En son 10 yıl önce balerine bindiğini ve heyecanlı olduğunu söyledi.

Gazetecilerin, 'uyuşturucu ticareti yapmak' suçundan hüküm giyen ve cezasını tamamlayıp tahliye olan şarkıcı Deniz Seki iye ilgili soruyu Tuğba Özay, şu yanıtı verdi:

"Sonuçta dünyanın neresinde olursa olsun, ünlü bir insanın, topluma mal olmuş toplum tarafından da sevilen bir sanatçının 2.5 yıl sonra özgürlüğüne kavuşmuş olması, dünyanın her yerinde büyük bir ilgi ile karşılanır. Basında çok geniş bir yer bulur. Sonuçta o bir sanatçı ve tamam yapmış olduğu neyse benim şiddetle karşı olduğum bir şey. Bu konuyla ilgili olarak ciddi çalışmalar yapan, mücadele eden bir insanım. Çocuklarımız bu işe asla ve asla bulaşmasın. Türkiye'de de şu anda ciddi bir oranda yükselişte. Hepimiz bu konu da duyarlılık göstermeliyiz ve karşı durmalıyız. İnsanlarda belki bir öfke vardı. Yapmış olduğu şey karşılığında neden böyle şaşaalı karşılandı? 2.5 yıldır zaten cezaevinde, kim bilir ne fırtınalar yaşadı. Ne büyük hesaplaşmalar yaşadı. Nasıl bir iç hesaplaşmaya girdi. Bundan sonra hayatına nasıl bir yön verecek, bu onun kendi iç dünyası. Bu yüzden affedici olmak, hoşgörülü olmak gerekiyor. Ama orada bulunma sebebini asla ve asla tasvip etmiyorum. O ayrı bir konu, ama olayın içeriğini yaşadığıysa eğer, bu dünyanın her yerinde bir konu olurdu zaten. Herkese özgür günler diliyorum."

Hayranları ile hatıra fotoğrafı çektiren Tuğba Özay daha sonra Çorlu'dan ayrıldı.

EDİP AKBAYRAM, TEKİRDAĞ'DA SAHNEYE ÇIKTI

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi'nin bu yıl 53'üncüsünü düzenlediği Uluslararası Kiraz Festivali'nin 3'üncüğ gecesinde sanatçı Edip Akbayram sahneye çıktı. Sahil dolgu sahada kurulan konser alanını dolduran Tekirdağlılar, Edip Akbayram şarkılarıyla eğlendi. Akbayram'a vokalist olarak kızı Türkü de eşlik etti.

Akbayram, "Ben bu ülkeyi seviyorum. Çeşitli ülkelerde konserler verdim. Mesela Londra'da konserim iki saatliktir, konserim bittiğinde orayla olan bağım biter. Oralara gittiğimde hemen ülkemi özlerim ve 'Ah vatanım, vah vatanım' derim" diye konuştu.

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı CHP'li Ekrem Eşkinat da sahneye çıkarak, Edip Akbayram'a çiçek takdim etti. - Tekirdağ

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Tuğba Özay: Deniz Seki'nin Orada Bulunma Sebebini Tasvip Etmiyorum - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement