Tuğçe Kazaz'dan Donald Trump'ın Türkiye tehdidine sert sözler: Küstah herif! - Son Dakika
Güncel

Tuğçe Kazaz'dan Donald Trump'ın Türkiye tehdidine sert sözler: Küstah herif!

Eski manken Tuğçe Kazaz, ABD Başkanı Donald Trump'ın "Türkiye ekonomisini mahvedip yok edeceğim." tehdidine "Küstah herif! Eşsiz bilgeliğine tüküreyim" diyerek ateş püskürdü.

08.10.2019 12:05  Güncelleme: 13:37
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

ABD Başkanı Donald Trump, Türkiye'nin Suriye'nin kuzeyinde planladığı olası operasyona ilişkin Twitter'dan "Türkiye ekonomisini mahvedip yok edeceğim." diye tehdit etmişti. Türkiye'nin sınırları aşması halinde de ekonomik yaptırım uygulayacağını açıklamıştı. Trump'ın bu sözlerin ardından manken Tuğçe Kazaz'dan tepki gecikmedi.

"KİM KİMİ ÇÖKERTECEK GÖSTERECEKLER"

Son zamanlarda yaptığı sivri çıkışlarla sık sık gündeme gelen Tuğçe Kazaz, Donald Trump'ın tepki çeken paylaşımından sonra attığı tweette şunları söyledi: "Küstah herif! Eşsiz bilgeliğine tüküreyim. Değil ekonomimiz yiyecek kuru ekmeğimiz dahi kalmasa hem içerideki kölelerinizi hem de dışarıdaki köpeklerinizi temizleyene kadar durmayacağız. Ekonomiye de gelince, size öyle bir plan hazırlanıyor ki kim kimi çökertecek zaman gösterecek."

Tuğçe Kazaz'dan Donald Trump'ın Türkiye tehdidine sert sözler: Küstah herif!

TUĞÇE KAZAZ KİMDİR?

26 Ağustos 1982'de Balıkesir Edremit'te doğan Tuğçe Kazaz, Miss Turkey 2001 birincisidir. 1.83 metre boya sahiptir. İstanbul Yeditepe Üniversitesi Uluslararası İlişkiler Bölümü'nde öğrenim gördü. 2001 yılında Miss Turkey güzellik yarışmasında birincilik elde etti. 2003 yılında Kampüsistan isimli gençlik dizisinde rol aldı.

Tuğçe Kazaz'dan Donald Trump'ın Türkiye tehdidine sert sözler: Küstah herif!

2005 yılında George Seitaridis ile evlenerek Yunanistan'a gitti. Nikahtan önce Rum Ortodoks dinine geçerek Maria Seitaridis adını aldı. Üç yıl süren bu evliliğin ardından Türkiye'ye ve Müslümanlığa döndü.

Tuğçe Kazaz\'dan Donald Trump\'ın Türkiye tehdidine sert sözler: Küstah herif!

Son Dakika Güncel Tuğçe Kazaz'dan Donald Trump'ın Türkiye tehdidine sert sözler: Küstah herif! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (35)

  • ömer 35: bu kıza silah techizat versen koşa koşa savaşa gider.helal olsun sana yiğit Türk kadını 8 3 Yanıtla
  • faruk abi: 3 gün sonra duyarız tuğçe amerikaya yerleşti diye 6 4 Yanıtla
  • Bursalı: Geçmişte hatalar yaptın ama insanız herkes hatalar yapar ve ders alırlar ve bence sen aldın..gündemdeki sözde sanatçıların yanında senin yaptığın vatansever yorumların takdire şayan..helal olsun sana 8 2 Yanıtla kezban: katılıyorum bursalı 2 4 BJK: Tuğçede bursalımı 0 2
  • MarcHociaS: Helal olsun tuğçe ! 4 2 Yanıtla
  • Ata: Hadi sende siyasete gir, bir zamanlar erkek için dinini değişen birisi ve ülkesine rest çeken vatan için ne yapabilirki, reklamı bırak kimsenin umrunda olduğunu sanmıyorum 3 0 Yanıtla
  • Saban bal: Ha bitek sen eksiktin 3 0 Yanıtla
  • Toni bıravo : Siz kimsiniz bayan 2 1 Yanıtla
  • Eyvah : İşimiz Tuğçeye kalmış durumun vehametini anlayın artık 2 1 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement