TÜGEM Bursa Üyeleri Portföy Paylaşımında Buluştu - Son Dakika
Güncel

TÜGEM Bursa Üyeleri Portföy Paylaşımında Buluştu

TÜGEM Bursa Üyeleri Portföy Paylaşımında Buluştu

Tüm Girişimci Emlak Müşavirleri Derneği (TÜGEM) Bursa üyeleri ile "Portföy Paylaşım ve Sektörel Bilgilendirme Toplantısı" etkinliğinde buluştu.

07.02.2020 09:09
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Geçtiğimiz gün gerçekleştirilen etkinlikte TÜGEM Yönetim Kurulu Üyesi ve Lüks Gayrimenkul Danışmanı Evrim Kırmızıtaş Başaran'da tecrübe paylaşımında bulundu.

TÜGEM Kurucu Başkanı Hakan Akdoğan'ın açılış konuşmasını yaptığı etkinlikte yaklaşık 130 TÜGEM üyesi bir araya geldi. 2020 yılı hedefleri ve TÜGEM vizyonunu aktaran Akdoğan, çatı kuruluş olarak sektördeki gelişmeler hakkında da katılımcılara bilgiler verdi. TÜGEM Bursa Yönetim Kurulu üyesi Meral Türkeş ise Bursa ili ve ilçelerinde 2019 yılı satış verilerini katılımcılar ile paylaştı. Portföy tanıtımlarının yapıldığı ve yeni üyelerinde belgelerini aldığı etkinlik yoğun ilgi gördü.

Evrim Kırmızıtaş Başaran'da üyelerle bilgi ve tecrübe paylaşımında bulunarakgayrimenkul sektörüne ilişkin önemli ipuçlarını katılımcılara paylaştı. Özellikle cesaret, motivasyon ve mücadele konusunda kararlı olmaya vurgu yapan Kırmızıtaş "Bursa'da TÜGEM üyesi meslektaşlarımız ile bir araya gelerek bilgi ve tecrübe paylaşımında bulunduk. Sektörümüzdeki nitelikli ve profesyonel gayrimenkul danışmanlarının sayısının artması, TÜGEM'in ise bir çatı kuruluş olarak meslektaşlarımızı bir araya bu tür etkinliklerle bir araya getiriyor olması çok önemli. Tüm profesyonel danışmanları bu çatı altında buluşmaya davet ediyoruz" dedi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel TÜGEM Bursa Üyeleri Portföy Paylaşımında Buluştu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti
    02:34 Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti

    Beylikdüzü'nde yağmur sebebiyle kayganlaşan yolda direksiyon hakimiyetini kaybeden bir otomobil sürücüsü, aydınlatma direğine çarptı. Kazada sürücü hayatını kaybetti. Olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Kaza sebebiyle bölgede yoğun trafik oluştu.

  • Akyazı'da annesinden para isteyen şahıs kendini ve annesini yaktı
    02:15 Akyazı'da annesinden para isteyen şahıs kendini ve annesini yaktı

    Sakarya'nın Akyazı ilçesinde para istediği annesinden ret cevabı alan bir şahıs, benzin dökerek kendisini ve annesini ateşe verdi. Olay sonucunda şahıs tutuklandı ve cezaevine gönderildi. Şahsın adliyeye sevk edilirken gazeteciye yönelik tepkisi de dikkat çekti.


Advertisement