Tügiad Çukurova Şube Başkanı Öner Açıklaması - Son Dakika
Yerel

Tügiad Çukurova Şube Başkanı Öner Açıklaması

'marka' yapacağını ve güçlü bir ekonomiyi de beraberinde getireceğini bildirdi.

01.01.2012 12:22
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Türkiye Genç İşadamları Derneği (TÜGİAD) Çukurova Şube Başkanı Armağan Öner, 2012'de Mersin'de yapılacak atılımların, ili

'marka' yapacağını ve güçlü bir ekonomiyi de beraberinde getireceğini bildirdi.

Öner, yaptığı yazılı açıklamada, 2011'in ilk aylarında kurdukları TÜGİAD Çukurova Şubesi'nde birbirinden önemli projeleri hayata geçirmenin mutluluğunu yaşadıklarını belirtti.

Türkiye'nin ekonomik potansiyelinin önemli bir kısmını oluşturan Çukurovalı işadamları olarak uzlaşıdan yana olduklarını her platformda dile getirdiklerini ifade eden Öner, şunları kaydetti:

"Bir yıllık sürede Çukurova'da düzenlediğimiz etkinlikler ve yer aldığımız projelerle gerek ülkemizde, gerekse bölgemizde yaşanan gelişmeler ekonomik istikrarda kilit noktanın girişimciler olduğunu ortaya koydu. Bu nedenle girişimcilerin desteklenmesi konusunda atılan adımların 2012'de de artırılarak devam etmesinin önemini bir kez daha hatırlatmak istiyoruz

2012'nin özellikle Mersin için bir milat olacağını düşünüyoruz. İlimizde planlanan yatırımların hayata geçirilmesi için hem hükümetin, hem yerel yönetimlerin, hem de özel teşebbüslerin 'hedef' gösterdiği 2012 yılı, Mersin'e olduğu kadar Çukurova'ya da uğurlu gelecek. Tarım, turizm, ticaret, sanayi ve lojistik alanında Mersin'de yapılacak atılımlar, ilimizi 'marka' yapacak ve güçlü bir ekonomiyi de beraberinde getirecek.

Mersin için dönüm noktası olarak gördüğümüz 2013 Akdeniz Oyunları'na hazırlık sürecinde de 2012'ye dikkat çekmekte yarar var. Hazırlık aşamasında eş zamanlı planlanacak 'tanıtım, yatırım, kazanç' üçlemesi odaklı projelere yoğunlaşılması gerektiğini düşünüyoruz."

- MERSİN

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Tügiad Çukurova Şube Başkanı Öner Açıklaması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement