Tügva'dan Milli İrade Gazilerine Ziyaret - Son Dakika
Güncel

Tügva'dan Milli İrade Gazilerine Ziyaret

Tügva\'dan Milli İrade Gazilerine Ziyaret

TÜGVA İznik İlçe Temsilcisi Engin Semerci, Diriliş Ertuğrul Dizisi'nde Abdurrahman Alp karakterini canlandıran Celal Al ve TÜGVA İznik İlçe Temsilciliği Lise Koordinatörü İbrahim Topuz 15 Temmuz gecesi yaşanan darbe girişiminde yaralanan Milli İrade Gazilerini hastanede ve evinde ziyaret etti.

02.08.2016 16:12  Güncelleme: 16:13
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Üsküdar'da art arda geçen 2 tankın önüne yatarak onları durdurmaya çalışan Sabri Ünal ve Tuzla'da Sabiha Gökçen Havaalanını ele geçirmek için giden darbecileri durdurmaya çalışırken kolunu kaybeden Üzeyir Civan ziyaret eden heyet geçmiş olsun dileklerini ileterek, teşekkürlerini iletti.

Terör örgütü FETÖ tarafından yapılan hain darbe girişiminin milletin dik duruşu ile alt edildiğini belirten TÜGVA İznik İlçe Temsilcisi Engin Semerci, "Vatandaşlarımız, canı pahasına bu girişime karşı kendisini namlunun önüne attı. Bu inanç hain darbe girişimini yerle bir etti. Millet iradesine sahip çıkarak hain planı bozdu. Sabri Ünal abimiz ve Üzeyir Civan abimizin yaşadığı olaylarda da gördüğümüz gibi millet tüm fertleri ile birlikte hain darbe dur diyerek büyük bir dik duruşu tüm dünyaya göstermiştir. Allah tüm gazilerimizden ve şehitlerimizden razı olsun" dedi.

Gösterdikleri cesaretten dolayı gazilere sendikamız ve millet adına teşekkürlerini sunanTÜGVA İznik İlçe Temsilcisi Engin Semerci, Abdurrahman Alp karakterini canlandıran Celal Al ve TÜGVA İznik İlçe Temsilciliği Lise Koordinatörü İbrahim Topuz, yaralılara acil şifalar dileyerek minnet ve şükran duygularını ilettiler. Gaziler ve yakınları da ziyaretten dolayı memnuniyetlerini dile getirerek, teşekkür etti.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Tügva'dan Milli İrade Gazilerine Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti
    02:34 Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti

    Beylikdüzü'nde yağmur sebebiyle kayganlaşan yolda direksiyon hakimiyetini kaybeden bir otomobil sürücüsü, aydınlatma direğine çarptı. Kazada sürücü hayatını kaybetti. Olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Kaza sebebiyle bölgede yoğun trafik oluştu.

  • Akyazı'da annesinden para isteyen şahıs kendini ve annesini yaktı
    02:15 Akyazı'da annesinden para isteyen şahıs kendini ve annesini yaktı

    Sakarya'nın Akyazı ilçesinde para istediği annesinden ret cevabı alan bir şahıs, benzin dökerek kendisini ve annesini ateşe verdi. Olay sonucunda şahıs tutuklandı ve cezaevine gönderildi. Şahsın adliyeye sevk edilirken gazeteciye yönelik tepkisi de dikkat çekti.


Advertisement