Tuı Yöneticilerinden Expo'ya Destek - Son Dakika
Yerel

Tuı Yöneticilerinden Expo'ya Destek

Tuı Yöneticilerinden Expo\'ya Destek

Dünya'nın en büyük turizm şirketlerinden TUI'nin Antalya birim yöneticileri EXPO 2016 Antalya Ajansı'nı ziyaret etti.

02.10.2013 15:36
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Dünya'nın en büyük turizm şirketlerinden TUI'nin Antalya birim yöneticileri EXPO 2016 Antalya Ajansı'nı ziyaret etti.

EXPO 2016 Antalya hakkında bilgi almak ve ortak hareket etmek amacıyla TUI Travel İdari Müdürü Göran Plath, Ticaret IT Geliştirme Müdürü Emre Dilek ve Kaan Şahin, EXPO 2016 Antalya Ajansı'nı ziyaret etti. EXPO 2016 Antalya Ajansı Genel Sekreteri Selami Gülay ile görüşen TUI yöneticileri, 2016 yılında Antalya'da yapılacak, EXPO konusunda ortak hareket etmek istediklerini belirtti.

TUI yöneticileri, yılda yaklaşık 3 milyon turisti Türkiye'ye getirdiklerini belirtirken, ülkemizde turizm sektörüne 18 otel ve 26 bin yatak kapasitesine sahip olduklarını belirtti. TUI yetkilileri hem tanıtım, hem de sponsorluk anlamında her türlü desteği vermek istediklerini belirterek, Türkiye'ye getirdikleri turistlerin 2016 yılında EXPO alanını ziyaret etmeleri konusunda, işbirliğine hazır olduklarını belirtti.

Ziyaretten memnun olduğunu belirten EXPO 2016 Antalya Ajansı Genel Sekreteri Selami Gülay, ülkemizde ilk kez düzenlenecek EXPO'ya TUI yöneticilerinin gösterdiği duyarlılığa teşekkür etti. EXPO 2016 Antalya'nın turizm sektörüne büyük katkı sağlayacağını belirten Gülay, TUI şirketi ile nasıl bir işbirliği yapılacağı konusunda önümüzdeki günlerde, çalışma yapabileceklerini ifade etti. - ANTALYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Tuı Yöneticilerinden Expo'ya Destek - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement