Tüik Personellerine Spss ve Excel Eğitimi - Son Dakika
Yerel

Tüik Personellerine Spss ve Excel Eğitimi

Tüik Personellerine Spss ve Excel Eğitimi

TÜİK personellerine ileri düzey Excel ve SPSS eğitimleri verildi.

02.03.2016 10:41
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

TÜİK personellerine ileri düzey Excel ve SPSS eğitimleri verildi. Kurs bitiminde eğitimleri başarıyla tamamlayan personellere sertifikaları dağıtıldı.

Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) Diyarbakır Bölge Müdürlüğü ve Karacadağ Kalkınma Ajansı işbirliği ile TÜİK personellerine İleri Düzey Excel ve SPSS eğitimleri verildi. Karacadağ Kalkınma Ajansının Teknik Destek Programı kapsamında açılan kurslarda, TÜİK Diyarbakır Bölge Müdürlüğü personellerinin yoğun olarak kullandığı Excel ve İstatistik Analiz programı olan SPSS eğitimleri yer aldı. Dicle Üniversitesi Sürekli Eğitim Merkezi (DÜSEM) eğitmenleri tarafından düzenlenen kurslarda, toplam 46 saatlik eğitim verildi. Eğitimlerin ardından yapılan sınavda başarılı olan kursiyerler sertifika almaya hak kazandı. Kursiyerlere sertifikalarını DÜSEM Müdürü Vedat Veli Çay ve TÜİK Bölge Müdürü Salih Uras dağıttı.

Uras, "Kurum olarak personellerimizin teknik kapasitesini üst düzeylere taşımak için, sürekli eğitim programları uygulamaktayız. Personelin teknik bilgisini ve motivasyonunu artırmak amacıyla yapılan bu eğitimlere devam edeceğiz. Sertifika almayı hak eden personellerimizi ve DÜSEM yetkililerini çalışmalarından dolayı kutluyorum" dedi. - DİYARBAKIR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Tüik Personellerine Spss ve Excel Eğitimi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement