TÜİK Saldırısında Ölen Abdulnaci Çolak Toprağa Verildi - Son Dakika
Güncel

TÜİK Saldırısında Ölen Abdulnaci Çolak Toprağa Verildi

TÜİK Saldırısında Ölen Abdulnaci Çolak Toprağa Verildi

TÜİK olayında hayatını kaybeden Abdulnaci Çolak'ın cenazesi Merkeze bağlı Esenkent köyünde öğle namazına müteakiben toprağa verildi.

20.03.2014 14:25  Güncelleme: 14:21
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

TÜİK olayında hayatını kaybeden Abdulnaci Çolak'ın cenazesi Merkeze bağlı Esenkent köyünde öğle namazına müteakiben toprağa verildi.

Dün Kars'ta yaşanan ve 7 kişinin hayatını kaybettiği 1 kişinin de yaralandığı olayda hayatını kaybeden Abdulnaci Çolak'ın hikayesi yürekleri dağladı. Tunceli'de 2005 yılında şehit olan ağabeyi Sinan Çolak'ın kontenjanından işe giren Çolak, dünkü olayda hayatını kaybetti. Cenaze töreninde ayakta durmakta zorlanan kalp hastası baba Suriya Çolak, böyle bir durumu Allah'ın kimseye göstermemesini söyledi. Acılı baba Suriya Çolak, "Devletimiz sağ olun, bütün Türkiye'nin başı sağ olsun dilim tutmuyor. Ne diyeyim. Bir daha böyle kötü bir durumu Allah hiç kimseye göstermesin" dedi. Çolak, "Oğlum şehit kontenjanından işe girmişti. Kardeşi de burada yatıyor. Bu da burada ikisi de aynı yerde yatıyor" diyerek gözyaşı döktü.

Abdulnaci Çolak'ın cenazesi öğle namazına müteakiben kılınan cenaze namazının ardından gözyaşları arasında Esenkent Köyü mezarlığında ağabeyinin yanında kazılan mezarda toprağa verildi. Cenaze töreninde Çolak'ın yakınları baygınlık geçirdi.

Cenaze törenine Çolak'ın yakınları, Kars Valisi Eyüp Tepe, Belediye Başkanı Nevzat Bozkuş, AK Parti Milletvekilleri Ahmet Arslan, Yunus Kılıç, daire müdürleri, TÜİK çalışanları ve çok sayıda vatandaş katıldı. Öte yandan amcası Abdulnaci Çolak'ın bayrağa sarılı tabutunun yanında duran ve üzerinde komando elbisesi bulunan Efecan Çolak, cenaze törenine katılanları gözyaşlarına boğdu. - KARS

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel TÜİK Saldırısında Ölen Abdulnaci Çolak Toprağa Verildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement