Tüketici Hakları Derneği'nin Faliyetleri - Son Dakika
Güncel

Tüketici Hakları Derneği'nin Faliyetleri

Tüketici Hakları Derneği Şube Başkanı Hüseyin Kahraman, "Artık, bundan sonra başarının tek yolu ve kaçınılmaz olanı, mücadelenin tüketicilerle birlikte yapılacak olanıdır.

27.10.2017 14:17
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Tüketici Hakları Derneği Şube Başkanı Hüseyin Kahraman, "Artık, bundan sonra başarının tek yolu ve kaçınılmaz olanı, mücadelenin tüketicilerle birlikte yapılacak olanıdır." dedi.

Kahraman, şube binasında düzenlediği basın toplantısında, kamu yararına faaliyet gösteren bir dernek olarak, bugüne kadar sınırlı koşullarda da olsa, tüketicilerin sorunları ile ilgilendiklerini söyledi.

Herkesin birer tüketici olduğuna dikkat çeken Kahraman, dernek olarak gerek bireysel gerekse toplumsal mağduriyetlerin gündeme getirilerek, çözüm yolları arandıklarını ifade etti.

Her zaman tüketicilerin yanında olduklarını aktaran Kahraman, "Tüketicilerce satın alınan gerek mal, gerekse hizmet alanları ile ilgili mağduriyetlerin nedeni olan gerçek kişiler, özel ya da kamusal kuruluşlar, kişilik hakları ve hukuksal dokunulmazlıkları dikkate alınarak deşifre edildi.

Tüketici hakları mücadelesinde destek veren ya da, engel olan kişiler, özel ya da kamusal kuruluşlar kamuoyu ile paylaşıldı. Artık, bundan sonra başarının tek yolu ve kaçınılmaz olanı, mücadelenin tüketicilerle birlikte yapılacak olanıdır."

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Tüketici Hakları Derneği'nin Faliyetleri - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti
    02:34 Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti

    Beylikdüzü'nde yağmur sebebiyle kayganlaşan yolda direksiyon hakimiyetini kaybeden bir otomobil sürücüsü, aydınlatma direğine çarptı. Kazada sürücü hayatını kaybetti. Olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Kaza sebebiyle bölgede yoğun trafik oluştu.

  • Akyazı'da annesinden para isteyen şahıs kendini ve annesini yaktı
    02:15 Akyazı'da annesinden para isteyen şahıs kendini ve annesini yaktı

    Sakarya'nın Akyazı ilçesinde para istediği annesinden ret cevabı alan bir şahıs, benzin dökerek kendisini ve annesini ateşe verdi. Olay sonucunda şahıs tutuklandı ve cezaevine gönderildi. Şahsın adliyeye sevk edilirken gazeteciye yönelik tepkisi de dikkat çekti.


Advertisement