Tüketiciyi Koruma Derneği (TÜKODER) Arnavutköy Şubesi Açıldı - Son Dakika
Güncel

Tüketiciyi Koruma Derneği (TÜKODER) Arnavutköy Şubesi Açıldı

Tüketiciyi Koruma Derneği (TÜKODER) Arnavutköy Şubesi Açıldı

Tüketiciyi Koruma Derneği (TÜKODER) yerel seçimlerde Arnavutköy Bağımsız Belediye Başkan Adayı olan Av. Dilek Aras'ın başkanlığında Arnavutköy'de kuruldu. Tüketiciyi Koruma Derneği Arnavutköy Şubesi çalışmalarına başladı. TÜKODER ilk olarak Arnavutköy Kaymakamı Kasım Fikret Dayıoğlu'na ziyaret etti.

12.06.2014 02:39
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Arnavutköylü vatandaşların tüketimle ilgili sorunlarını çözmek için kuruldu

Tüketiciyi Koruma Derneği (TÜKODER) Arnavutköy Şubesi Başkanı Av. Dilek Aras dernekle ilgili bilgi vererek , TÜKODER'in 1990 yılında tüketici haklarının korunması, geliştirilmesi ve tüketicilerin kendilerini koruyabilmeleri için gerekli bilinç ve örgütlülük düzeyine ulaşabilmeleri amacı ile kurulmuş bir sivil toplum örgütü olduğunu kaydetti. Aras, Arnavutköylü vatandaşların da tüketimle ilgili sıkıntılarını daha çabuk bir şekilde çözüme ulaştırmak için TÜKODER'in Arnavutköy şubesinin açıldığını belirtti.

Kamu yararına bir dernek

1998 yılında Bakanlar kurulu kararı ile kamu yararına çalışan dernek statüsü kazanan TÜKODER'in sadece bireysel tüketici sorunlarıyla ilgili değil, genel sorunlarla ilgili çalışmalar yaptığını dile getiren Av. Dilek Aras, "Amacımız, tüketicinin haklarını korumak. Tüketici haklarının korunması, geliştirilmesi ve tüketicilerin kendilerini koruyabilmeleri için gerekli bilinç ve örgütlülük düzeyine ulaşabilmeleri yönünde çalışmalar yapacağız. Bu konuda Arnavutköy Kaymakamlığı ve Arnavutköy Belediyesi, muhtarlarımız ve sivil toplum kuruluşlarıyla koordineli bir şekilde çalışmalar yürüteceğiz. Derneğimiz ilkeleri gereği siyasi ve ticari kuruluşlardan bağımsız olarak hareket edecektir. Tüketicilerin bilgilendirilmesi ve diğer çalışmalarında hiçbir ticari markanın etkisi altında kalmadan çalışmalarını yürütecektir. TÜKODER'in Genel Merkezi İstanbul'da olmak üzere Türkiye geneli 47 şubesi bulunmaktadır. Ayrıca derneğimiz Avrupa Birliği tarafından da desteklenmekte olup, Uluslararası Tüketiciler Örgütü (Consumers International), Balkan Tüketici Merkezi, Avrupa Birliği - Türkiye Karma İstişare Komitesi üyesidir" dedi.

TÜKODER Yönetimi

Tüketiciyi Koruma Derneği (TÜKODER) Arnavutköy Şubesi'nin yönetimi şu isimlerden oluşuyor. Başkan Av. Dilek Aras, Başkan Yardımcısı Serkan Şazi Uluocak, Muhasip Üye Sultan Aktoprak, Sekreter Nuray Kuruçay, Üyeler Zafer Kara, Durbaba Kuruçay ve Hakan Kara'dan oluştu

İlk ziyaret Arnavutköy Kaymakamına

TÜKODER Arnavutköy şubesi ilk olarak Arnavutköy Kaymakamı Kasım Fikret Dayıoğlu'nu ziyaret etti. Arnavutköy Kaymakamlığı ziyaretine TÜKODER Başkanı Av. Dilek Aras, Serkan Şazi Uluocak, Zafer Kara ve Basın Danışmanı Arif Sapmaz katıldı. Gerçekleşen ziyarette TÜKODER Arnavutköy Şubesi Başkanı Av. Dilek Aras Arnavutköy Kaymakamı Kasım Fikret Dayıoğlu'na TÜKODER'in çalışmaları hakkında bilgi verdi ve fikir alışverişinde bulundu.

Tüketiciyi Koruma Derneği hakkında ve tüketici sorunları için 0(212) 597 77 86 numaralı telefondan bilgi alabilirsiniz.

Arif Sapmaz/ Arnavutkoyhaberleri.com

Kaynak: Ziyaretçi

Son Dakika Güncel Tüketiciyi Koruma Derneği (TÜKODER) Arnavutköy Şubesi Açıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement