TÜKSİAD, Civelek'i Ağırladı - Son Dakika
Güncel

TÜKSİAD, Civelek'i Ağırladı

TÜKSİAD, Civelek\'i Ağırladı

TÜKSİAD düzenlediği kahvaltı üye katılım programına AK Parti Kocaeli İl Başkanı Mahmut Civelek konuk oldu.

25.02.2013 07:36
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Gültekin Şenel'in Genel Başkanlığı'nı yaptığı Tüm Karadeniz Sanayici ve İşadamları Derneği'nin (TÜKSİAD) düzenlediği kahvaltı üye katılım programına AK Parti Kocaeli İl Başkanı Mahmut Civelek konuk oldu.

Tüm Karadeniz Sanayici ve İşadamları Derneği'nin düzenlediği geleneksel hafta sonu kahvaltı programı önceki gün dernek genel merkezinde gerçekleşti. Derneği yeni katılanlara üyelik belgelerinin verildiği kahvaltı programına AK Parti Kocaeli İl Başkanı Mahmut Civelek, AK Parti Gebze İlçe Başkanı Cemalettin Kaflı, Gebze Ticaret Odası Başkanı Nail Çiler, AK Parti il ve Gebze ilçe yöneticileri ile TÜKSİAD yönetim kurulu üyeleri katıldı.

KIRRIS'A TEMSİLCİLİK

Sıcak ve samimi bir ortamda gerçekleşen kahvaltının ardından bir konuşma yapan Tüm Karadeniz Sanayici ve İşadamları Derneği (TÜKSİAD) Genel Başkanı Gültekin Şenel, nezaket ziyaretinde bulunan AK Parti İl başkanı Mahmut Civelek ve ekibini dernek merkezinde ağırlamaktan duyduğu memnuniyeti dile getirdiği konuşmasında, TÜKSİAD'ın bugüne kadar yaptığı ve bundan sonra yapmayı planladığı çalışmaları anlattı. 33 gün önce devraldıkları hizmet bayrağını taşımaktan büyük mutluluk ve onur duyduğunu belirten Başkan Şenel, 4 ilde temsilcilik açtıklarını, Bursa, İzmir ve Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'nde de temsilcilik açmak için çalışmalar yaptıklarını söyledi.

ŞENEL: 15 GÜNDE BİR EĞİTİM VERECEĞİZ

15 günde bir eğitim programı düzenleyeceklerini anlatan Gültekin Şenel, genç, dinamik ve vizyon sahibi bir yönetimle çalıştığını, sadece Karadeniz bölgesine hitap etmediklerini, Karadeniz Ekonomik İşbirliği Örgütü'nde gözlemci dernek olmak istediklerini, bununla ilgili yoğun bir çalışma yaptıklarını sözlerine ekledi.

CİVELEK: BİRLİK VE BARABERLİĞE İHTİYAÇ VAR

Sıcak karşılamadan duyduğu memnuniyeti ifade ederek konuşmasına başlayan AK Parti Kocaeli İl Başkanı Mahmut Civelek, Türkiye'nin birlik ve beraberliğe ihtiyaç olduğunu, hep birlikte aile ortamında güçlü bir Türkiye için çalışılması gerektiğini kaydetti. Kendisine gösterilen ilgi ve alakaya teşekkür eden Mahmut Civelek, yeni göreve gelen başkan ve yönetim kurulu üyelerine başarı dileklerini iletti.

ÇİLER: STK'LAR ÜLKENİN ZENGİNLİĞİ

Sivil toplum kuruluşlarının ülkenin zenginliği olduğuna dikkat çeken Gebze Ticaret Odası Başkanı Nail Çiler de "Birlikte rahmet, ayrılıkta azap vardır. Sivil toplum örgütleri çok önemli. Heyecanın olduğu yerde başarı olur. TÜKSİAD yönetiminde bu heyecanı görüyorum. " diye konuştu.

YENİ ÜYELERE BELGE VERİLDİ

Konuşmaların ardından TÜKSİAD'a yeni katılana üyelik belgeleri verildi. Ahmet Hakan Hocaoğlu'na AK Parti Kocaeli İl başkanı Mahmut Civelek, Engin Yıldırım'a AK Parti Gebze İlçe Başkanı Cemalettin Kaflı, Çayırova Kızılay Şube Başkanı Halil Keskinoğlu'na Gebze Ticaret Odası Başkanı Nail Çiler, Hicabi Durmuş ve İbrahim Çırık'a TÜKSİAD Genel Başkanı Gültekin Şenel, Erdem Avcı'ya TÜKSİAD yönetim kurulu üyesi Ümit Terzi, Yunus Uğurlu'ya TÜKSİAD Mali İşler Başkanı Telat Coşkun, Cengiz Demirtaş'a Yöre Şirkeler Gurubu Yönetim Kurulu Başkanı Ali Keskin, Gebze Meclis Üyesi Mehmet Külte'ye, Gebze Belediyesi Meclis Üyesi İsmail Keskin üyelik belgesini verdi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel TÜKSİAD, Civelek'i Ağırladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Hazine iddiası jandarma ve emniyet ekiplerini alarma geçirdi
    21:37 Hazine iddiası jandarma ve emniyet ekiplerini alarma geçirdi

    Van'ın İpekyolu ilçesinde define avcılarının kazı yaptığı ihbarı üzerine olay yerine giden jandarma ve emniyet personeli, mühimmat ele geçirdi. Jandarma ve emniyet ekipleri, kazı alanında güvenlik önlemi alarak çalışma başlattı ve mühimmatı ele geçirdi. Olaya ilişkin soruşturma devam ediyor.


Advertisement