TÜKSİAD Genel Başkanı Şenel 2013 Yılını Değerlendirdi - Son Dakika
Yerel

TÜKSİAD Genel Başkanı Şenel 2013 Yılını Değerlendirdi

TÜKSİAD Genel Başkanı Şenel 2013 Yılını Değerlendirdi

TÜKSİAD Genel Başkanı Gültekin Şenel, kişilerin bireysel menfaatlerini bir kenara bırakması ve sağduyulu davranması gerektiğini söyledi.

31.12.2013 16:53  Güncelleme: 16:52
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Tüm Karadeniz Sanayici İş Adamları Derneği (TÜKSİAD) Genel Başkanı Gültekin Şenel 2013 yılını değerlendirdi. Şenel özellikle son 10 yılda yaşanan istikrarın 17 Aralık'taki operasyonlarla baltalanmaya çalışıldığını ifade ederek, kişilerin bireysel menfaatlerini bir kenara bırakması ve sağduyulu davranması gerektiğini söyledi.

Genel merkezi Kocaeli'nin Gebze İlçesinde bulunan Tüm Karadeniz Sanayici İş Adamları Derneği (TÜKSİAD) Genel Başkanı Gültekin Şenel, "Acısıyla tatlısıyla bir yılı geride bırakıyoruz, son 10 yıldır Türkiye'de bir istikrar söz konusuydu ancak 2013 yılının son çeyreğinde yaşanan olumsuz bir sürece girildi. Bu ortamdan beklentileri olanlar var ancak ülke hedefi olarak 2023 benimseyen iktidar ve muhalefet yapısı var. Türkiye'de istikrarsızlığın hakim olmasını isteyen iç yada dış odaklara olabilir, biz olaya genel bakıyoruz" dedi.

2013 yılını genel olarak değerlendirdiğinde ölümler, doğal felaketler çevresel faktörlerin insanlar için olduğunu kaydeden Şenel, "Biz sanayici ve iş adamları olarak istikrar unsuruna çok dikkat ediyoruz. 17 Aralık'taki operasyonlara baktığımızda Türkiye'nin 10 yıllık ekonomik kazanımları, özellikler yanı başımızda yıllar süren savaşlar ve iç karışıklıklara rağmen yükselen bir ekonomik çizgi Türkiye'nin iyiye gittiğinin bir göstergesiydi. Ancak 17 Aralık operasyonları özellikler siyasi irade ile gruplar arasındaki çatışmanın ortaya çıkardığı şüreç iyi analiz edilmeli. Kişiler bireysel menfaatlerini bir yana bırakıp, siyasi istikrarın devamı için sağduyulu davranmalı, bu vesile ile 2014 yılı Müslüman alemine ve Türkiye'ye hayırlar getirmesini temenni ediyorum" şeklinde konuştu. - KOCAELİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel TÜKSİAD Genel Başkanı Şenel 2013 Yılını Değerlendirdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement