TÜKSİAD Köşker'i Ağırladı - Son Dakika
Güncel

TÜKSİAD Köşker'i Ağırladı

TÜKSİAD Köşker\'i Ağırladı

Adnan Köşker, Tüm Karadeniz Sanayici ve İşadamları Derneği'nin geleneksel Cumartesi kahvaltı programına konuk oldu.

15.04.2013 15:42
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Gültekin Şenel'in Genel Başkanlığını yaptığı Tüm Karadeniz Sanayici ve İşadamları Derneği'nin (TÜKSİAD) geleneksel hafta sonu kahvaltı programı TÜKSİAD Başkanvekili İsmail Kaya'nın ev sahipliğinde Vestel AVM'de gerçekleşti . Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker , Arapçeşme Mahallesi Muhtarı Remzi Kandaz ile TÜKSİAD Genel Başkanı ve yönetim kurulu üyelerinin hazır bulunduğu sabah kahvaltısında TÜKSİAD Başkanvekili İsmail Kaya konuklarını en güzel bir şekilde ağırladı.

Kahvaltı sonrası bir konuşma yapan TÜKSİAD Genel Başkanı Gültekin Şenel, Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker'i aralarında görmekten duyduğu memnuniyeti dile getirdiği konuşmasında, derneğin yaptığı ve yapmayı planlığı çalışmalardan söz etti. Ankara ziyaretinin çok verimli geçtiğini ifade eden Gültekin Şenel, 1 Mayıs'a Ankara'da düzenlenecek Karadeniz Sivil Toplum Forumu'na katılacak olmanın heyecanını yaşadıklarını sözlerine ekledi.

TÜKSİAD yönetim kurulu üyeleri ile aynı ortamda bulunmaktan büyük memnunluk duyduğunu ifade eden Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker'de, görev süresi içinde Gebze'ye yaptığı hizmetlerden söz etti.

Derneklerin önemli olduğunu vurgulayan Başkan Köşker,"10 yıl öncesinde dernekler zayıftı. Bu gün daha da güçlüler. Dernekçilikte de önemli olan Gebze'yi öne çıkarmaktadır. Gebze'ye gelmeden önce 17 yıl İstanbul'da yaşadım. Gebze'de aldığım keyfi başka yerde almadım. Gebze'nin yaşanabilir bir bölge olması için çalışıyoruz. Gebze ileride ülkemize katma değer sağlayan ilçelerin en başında gelecek.4 yılda 20 yıllık iş yaptık. Bunda sizlerin de katkısı büyük. Sizler bizim akil insanlarımızsınız. Belediye olarak 4 ödül aldık. Mayıs ayında yapacağımız Hünkara vefa programı ile Gebze'nin ismini dünya duyacak' diye konuştu.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel TÜKSİAD Köşker'i Ağırladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement