Tülin Korman Son Yolculuğuna Uğurlanıyor! - Son Dakika
Magazin

Tülin Korman Son Yolculuğuna Uğurlanıyor!

Tülin Korman Son Yolculuğuna Uğurlanıyor!

Erken saatlerde TRT İstanbul Radyosu'na gelen ünlü sanatçı Onur Akay, vefat eden usta sanatçı Tülin Korman'ın cenaze programını açıkladı.

16.04.2018 09:56
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

2 yıldır yaşadığı Bodrum'un Bitez Mahallesi'ndeki evinde, önceki gün kalp krizi ve solunum yetmezliğinden hayatını kaybeden usta sanatçı Tülin Korman, bugün son yolculuğuna uğurlanıyor.

TRT ve İTÜ'de TÖREN!

Sanatçının cenaze programını açıklayan Onur Akay, "Tülin Korman'ın cenazesi, bugün 16 Nisan 2018 Pazartesi günü, saat 13:30'da TRT İstanbul Radyosu'nda yapılacak resmî tören ve 14:30'da İTÜ Devlet Konservatuarı'nda yapılacak töreni müteakiben, ikindi namazı sonrası Beşiktaş Sinanpaşa Camii'nden kaldırılacak ve Karacaahmet Mezarlığı'ndaki aile kabristanında toprağa verilecektir." açıklamasını yaptı.

"HOCALARIMIZIN HOCASI OLUYOR"

Erken saatlerde TRT İstanbul Radyosu'na gelen ünlü sanatçı Onur Akay, "Efsane Sanatçı ve Hocaların Hocası gibi lakapları, lâyıkı ile hak eden bir sanatçımızı uğurluyoruz. O, bugün buraya cenazeye gelecek olan tüm değerli sanatçılarımızın, hatta hocalarımızın hocası oluyor. Mesut Cemil'in, 'Sesinde Cemil'in kemençesi gizli' sözleriyle tarif ettiği Tülin Korman'ı, öğrencileri kadar hocaları da çok seviyormuş. Mesela, hocalarından biri de Sadi Işılay'dır ve 'Manada güzel ruhta güzel tende güzelsin' isimli ölümsüz Hüzzam şarkıyı, Tülin Hanım için bestelemiştir. Mekânı cennet olsun inşallah." dedi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Magazin Tülin Korman Son Yolculuğuna Uğurlanıyor! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement