Tülin Şahin, Otelde Kalınca Boşanma Dedikodularını Alevlendirdi - Son Dakika
Magazin

Tülin Şahin, Otelde Kalınca Boşanma Dedikodularını Alevlendirdi

Ünlü model Tülin Şahin hakkında eşi Mehmet Özer'den boşanacak dedikoduları çıkmıştı. Şahin evinde kalmak yerine oteli tercih edince ayrılık dedikodularını alevlendirdi.

08.04.2017 13:12  Güncelleme: 13:20
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İş adamı Mehmet Özer'le boşanmak üzere olduğu konuşulan Tülin Şahin geçen hafta Hırvatistan'daydı, önceki gün İstanbul'a geldi. Şahin, geceyi evi yerine otelde geçirip dün sabah da çekim için Dubai'ye gitti. Bu hareketiyle boşanma dedikodularını elvlendirdi.

EVİNE UĞRAMADI BİLE

Bir süredir 12 yıldır evli olduğu Mehmet Özer'den boşanacağı konuşulan Tülin Şahin'in ayağı yere basmıyor. Ayrılık iddiaları çıkar çıkmaz soluğu Hırvatistan'da alan ünlü model, önceki gün İstanbul'a döndü. Türkiye'de sadece 1 gece geçiren Tülin Şahin, onda da Özer'le yaşadığı eve gitmek yerine Çırağan Sarayı'nda kalmayı tercih etti.

AYRILIK DEDİKODULARI İYİCE ALEVLENDİ

Güzel modelin bu tavrı ise boşanma dedikodularını iyice alevlendirdi. Tülin Şahin, dün sabah ise Mehmet Özer'i hiç görmeden bir başka moda çekimi için Dubai'ye gitti. Öte yandan ünlü çift, ne boşanma ne de haklarında ortaya atılan iddialar karşısında sessiz kalınca dedikodu kazanı iyice kaynamaya başladı.

KİMİSİ AYRILIĞI ÇOCUĞA BAĞLADI KİMİSİ İHANETE

Kimileri evliliğin Tülin Şahin'in çocuk doğurmak istememesi üzerine sarsıldığını iddia ederken kimilerine göre ise evliliğin üzerindeki kara bulutlar 'ihanet' yüzünden dolaşmaya başladı.




Tülin Şahin, Otelde Kalınca Boşanma Dedikodularını Alevlendirdi

Son Dakika Magazin Tülin Şahin, Otelde Kalınca Boşanma Dedikodularını Alevlendirdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement